“Ultralinks lijstje met ´alt-right twitteraars´ waaronder Baudet, Duk, en ik? Gewoon een hitlist!”

Screenshot_221

(Door: Jan Roos)

De naam van Jan Roos dook deze week op in een verhaal van De Groene Amsterdammer. Hij zou één van de alt-righttwitteraars zijn die “Twitter domineert.” In zijn wekelijkse column reageert Roos op die verrassende conclusie van het linkse opinietijdschrift. “Niet alleen mijn naam, maar ook die van vrienden en kennissen staan erin, zoals Jan Dijkgraaf, Thierry Baudet, Syp Wynia en Wierd Duk,” aldus Jan. “Het artikel is niets anders dan hitlist.”

Het ultralinkse blaadje De Groene Amsterdammer, de titel zegt natuurlijk al meer dan genoeg, kwam deze week met een verhaal: dat extreemrechts Twitter zou domineren. Ik ging het snel lezen, want ik was namelijk erg benieuwd. Ik zit toch echt al heel wat jaren op Twitter, maar het was mij nooit opgevallen dat extreemrechts de boel in handen heeft op dat social mediaplatform.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Barbarisme, Communisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, social media, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Ultralinks lijstje met ´alt-right twitteraars´ waaronder Baudet, Duk, en ik? Gewoon een hitlist!”

 1. ronjaspers zegt:

  extreem rechts bestaat niet,dit is een verzinsel van extreem links.extreem links gebruikt de tactiek van hun grote nazi held (socialist) joseph goebels nazi minister van propaganda: Als je een leugen lang genoeg blijft herhalen,gaan mensen er vanzelf in geloven.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Of extreem-rechts al dan niet bestaat ligt voor een deel bij wat je extreem-rechts wilt noemen. Zo heel nu en dan lees ik nog wel eens wat op Fenixx dat in het artikel een paar maal wordt genoemd en een feit is dat ze daar in een paar jaar compleet zijn afgegleden.
   Bolo en ik zijn om die reden vertrokken, Fubar die in het verleden goed was voor meerdere artikelen per dag schrijft nog nauwelijks, Zeepertje die op zijn eigen site geen onvertogen woord schreef ging helemaal los maar is inmiddels met de noorderzon vertrokken.
   Zijn ze extreem-rechts? In mijn woordenboekje wel.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Zeepertje is volgens mij een vervelend wijf, daar had ik alleen maar gezeik mee.
    Het sluiten van de site van Fubar blijft eeuwig zonde, daar was ik trouwe fan van.
    Maar je kan je tijd maar 1x verdelen per dag.
    En wat er over gebleven is, is nog maar een schim van wat het ooit was.
    De 1 na de ander werd er af geflikkerd om bijna niks.

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Voor de goede orde Piet; Bolo en ik zijn uit eigen vrije wil vertrokken en los van de mensen die plots op een ban getrakteerd werden waren er ook een paar die zelf verder bedankten waaronder Esperanza die veelvuldig reageerde en vaak waardevolle bijdragen gaf.
    Bizar was het wel want in al die jaren daarvoor was er bij mijn weten maar een keer een tijdelijke ban en ineens de een na de ander.
    Maar ach het is geschiedenis, een goeie site naar de bliksem.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s