VIDEO Beatrix von Storch: “Links-groen in Berlijn bestrijdt de politie en beschermt criminelen” (+ NL-vertaling!)

 

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren berichtten we over de in Berlijn geplande “antidiscriminatiewet”, die voor het sowieso steeds moeilijker worden politiewerk in de hoofdstad een catastrofe zou kunnen worden. Nu heeft de Bondsdagafgevaardigde Beatrix von Storch (AfD) haar standpunt daarover ingenomen:

philosophia perennis

“Stelt u zich de volgende situatie eens voor: een politieagent arresteert een Afrikaanse drugsdealer. Deze scheldt de politieagent uit voor “nazi” en “racist”. Daarop wordt deze echter niet wegens bijvoorbeeld belediging van de politieagent vervolgd.

Politieagent voor de rechter

Oh nee – De Migratieraad pakt de zaak op en brengt de politieagent voor de rechter. Als de agent niet kan bewijzen dat hij de drugsdealer niet uit racistische motieven heeft gecontroleerd, dan krijgt de Afrikaanse drugsdealer niet alleen excuses van de politie, maar zelfs een financiële schadevergoeding van de belastingbetaler.

Precies dat heeft de nieuwe antidiscriminatiewet van de rood-rood-groene Berlijnse Senaat op het oog. De links-groen vergiftigden bestrijden de politie, beschermen en stimuleren de criminelen en leveren ons weerloos uit aan Afrikaanse drugsdealers en Arabische clans. We hebben een politiek tegen de heerschappij van de misdaad nodig, en daarvoor staat de AfD.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Beatrix von Storch: “Links-groen in Berlijn bestrijdt de politie en beschermt criminelen” (+ NL-vertaling!)

 1. guusvelraeds zegt:

  Dat is hetzelfde als bij ons. Namelijk een verbod op etnisch profileren. Ook al heb je iemand gearresteerd en had hij bijvoorbeeld een wapen op zak of drugs eventueel gestolen goed dan moet je ook bij ons hard kunnen maken dat je voor de arrestatie al zicht had op het feit dat er verboden spullen in het geding waren. Arresteer je iemand door te zeggen hij gedroeg zich verdacht dan kun je in principe al het risico lopen van racisme te worden beschuldigd. Er is maar een oplossing en dat is het verbod op discriminatie opheffen.

  Like

 2. Qvic zegt:

  In Amsterdam schijnt het nu, het volgende doorgedraaide plan van de groen linkse politiek. Want als het ambulancepersoneel te hard rijdt en/of door een rood stoplicht rijdt of andere verkeersovertredingen maakt, om met hun ziekenwagen die met zwaailicht en met sirene aan naar een spoed geval moet of de gewonde/zieke met spoed naar het ziekenhuis moet. Waar elke seconde telt. Moet de desbetreffende ambulance chauffeur de verkeersboetes uit eigen zak gaan betalen. Dan zou ik niet verbazen dat het ambulancepersoneel helemaal niet meer uitrukt met hun ziekenwagen of ook rustig blijft wachten voor het stoplicht op groen springt en ook in de files gaan staan en aan de voorgeschreven snelheid houden. Met als gevolg een vertraging van een half uur of langer. Dan zal eerdaags dat zelfde gaan gelde voor brandweer en de politie. In Amsterdam schijnen nu eenmaal andere wetten en regels te gelden, dan in de rest van Nederland. Sinds Femke Halsema Burgemeester is.

  Like

 3. Jan zegt:

  Volkskrant vraagt zich af waarom AfD in het oosten zo populair is. Nou, dat komt omdat dat volk in de oostelijke deelstaten geestelijk gestoord zijn, aldus de Volkskrant


  Een studie uit 2017 toont aan dat dit ten dele verklaart waarom xenofobie en racisme in het oosten wijder verbreid zijn dan in het westen. Maar het ontbreken van migranten in de DDR is nog geen sluitende verklaring of excuus voor het floreren van het extreem-rechtse gedachtegoed in het oosten.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/in-het-oosten-van-duitsland-gloort-het-rechts-extremisme-hoe-komt-dat~b3039e9b/

  Like

  • droevige mof zegt:

   De NOS is er deze week in geslaagd een serie te maken over Oost-Duitsland en de staatsverkiezingen van morgen, waarbij voortdurend over er extremrechtse AfD werd gesproken, maar de standpunten van de AfD nooit werden genoemd. Anders zou de overeenkomsten met de PVV duidelijk zijn geworden.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Ik moet mezelf corrigeren. Het NOS Journaal van vandaag 18.00 uur. Wouter Zwart doet naar waarheid verslag van de AfD en schopt de CDU tegelijkertijd in de kont. Wouter, wat is er mis met jou? In de Verenigde Staten was je totaal anders…

    Like

 4. Bikerman zegt:

  Berlijn kan misschien een zusterstad van Amsterdam worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s