VIDEO: Geert Wilders over bemoeienis met proces: “Maffiapraktijken”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Geert Wilders over bemoeienis met proces: “Maffiapraktijken”

 1. Sweatheart zegt:

  Wat is het toch een zooitje bij de regering in Nederland

  Like

 2. Renato zegt:

  Ongelooflijk waar die man die energie vandaan haalt. Mijn hoed gaat af en ik buig diep voor hem. Helaas begrijpt de massa nog steeds niet dat hij zich inzet voor de eigenheid van dit land.

  Geliked door 4 people

 3. Mooiding zegt:

  Tja dit was te verwachten geweest, ze konden hem natuurlijk ook niet vermoorden zoals ze met Pim Fortuin hebben gedaan dat zou zijn opgevallen dus dan maar zo, zou me ook niet verbazen als ze al die Marokkanen die toen aangiften hebben gedaan verzonnen hebben of betaald hebben hiervoor! Straks is Baudet aan de beurt want rechts mag niet aan de macht en daarom zijn de verkiezingen gefraudeerd want dan had dit vieze spel eerder aan het licht gekomen! En zeker weten weet Rutte hier niks van zogenaamd net als de rest van die linkse bende in Den Haag! En Nederland slaapt maar door blijft op links stemmen 😡 ze geven niks om Nederland ze verkopen het zonder te blikken of te blozen en wij doen niks!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  En de opper-VVD’er wist zeker nergens van, was niet op de hoogte, heeft niets vernomen of is niets ingefluisterd, zal er zeker geen afstand van nemen, want het VVD-Old Boys Netwerk doet het zeker af als een practical joke,………ik heb anti-aanbakpannen in het keukenkastje staan die niet kunnen tippen aan de snotterige gladheid van deze politieke criminelen…….vereniging van dieven

  Geliked door 4 people

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Laten we maar eerlijk stellen dat de Maffia al geheel geintrigeerd is in de Nederlandse politiek en dat de viezerik lachende Rutte de grote leider is van deze clan.
  Niemand kan mij overtuigen dat Rutte niet op de hoogte was van dit gore spel omdat zeker in die tijd Geert Wilders een bedreiging was voor de heersende kaste.

  Geliked door 3 people

 6. Marc zegt:

  Bewindslieden moeten strafrechtelijk vervolgd kunnen worden voor acties die evident misdadig zijn!

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Het is te hopen dat Geert hierin succesvol is !
  Uitmesten die corrupte smerige rotbende die zich nog VVD noemt !
  Dementerende leugenachtige krengen en pré-dementerende nichterige leugenaars en verraders , meer is het niet , die voormalige partij van onkreukbaren .
  De “mensen” van : “ ik heb daar geen herinnering aan” ; wat zijn het anders dan volksverraders ?
  Rutte hoort op het schavot !
  Laat het tij nou maar eens keren .
  Het is toch onderhand wel duidelijk , zelfs een baviaan kan het snappen .
  Voor Sylvana Simons maken we een uitzondering .

  Geliked door 4 people

 8. Ondertussen in ‘Narcostaat / Gateway to Europe’; Helaas nooit eens iemand van de Landverradersbende! Tuurlijk niet, worden dag/nacht beveiligd op ONZE kosten!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/agent-neergeslagen-bij-controle-trouwstoet-in-rotterdam/ar-AAGzlDk?li=BBoPMmi&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 9. Eric zegt:

  En dan maar zaniken over Boris, die niet democratisch zou handelen (en die nochtans gewoon doet wat hij mag doen). Hangen moeten ze, al die vetbonzen in de pluche, die leugenaars en bedriegers die het Europese continent en de beschaving kapotmaken ! Leve Wilders !

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  De (nazi) bilderberg groep heeft opdracht gegeven om wilders voor de corrupte justitie te dagen.

  Like

 11. orelius zegt:

  Wij de harde kern van de PVV moeten gaan stikkeren . Overal iin Nederland PVV stikkers plakken . Bv op stoplichten daar kijken mensen altijd op . Maar overal maar dan ook overal moet de naam PVV opduiken . PVV maak stikkers en wij plakken ze door heel Nederland . De PVV moet veel meer zichtbaar worden. En waar die linkse ze weghalen gelijk weer terug plakken . MAAK DE PVV ZICHTBAAR . LAAT ZIEN DAT DE PVV NOG STEEDS EEN GROTE AANHANG HEEFT. Deel ze uit aan vrienden en kennissen en plak Nederland VOL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s