VIDEO: Massale vechtpartij in Berlin-Neukölln

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Donderdagmiddag 29 augustus 2019 vond er volgens informatie van de politie een massale vechtpartij tussen ongeveer 40 tot 50 personen plaats in Berlin-Neukölln. Er waren 60 politieagenten ter plaatse. Er vielen meerdere gewonden, die ambulant behandeld werden. Een 22-jarige raakte gewond aan zijn hoofd, armen en romp; een 36-jarige raakte gewond aan het hoofd en aan een been. Een 13-jarige raakte eveneens gewond aan zijn hoofd, een 28-jarige had last van geïrriteerde ogen.

De kort voor 16.00 uur gealarmeerde politie rukte met veel mensen uit en sloot de Weserstraße tussen de Fulda- en Weichselstraße meerdere uren af. Op de plaats delict werden o.a. een machete en een mes veiliggesteld.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Massale vechtpartij in Berlin-Neukölln

 1. boorzalf zegt:

  De NOS zou zeggen niks aan de hand, gewoon een buren ruzie

  Like

 2. hannah zegt:

  en waar ging het dan om ??????

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Je wordt verrijkt of je wordt niet verrijkt. Het is ook nooit goed. Dus niet zeuren geniet ervan. Een bron kan vergiftigd worden met een fractie aan vervuiling. Maar in de bron Duitsland werd een hele kar met afval en mest gekiept. Morgen bij jouw in de straat. Gisteren bij de Albert Hein. Een groep negers had een halve winkelkar met producten op de lopende band van de kassa gezet. Bleek dat ze niet genoeg geld hadden om te betalen. Kabaal van hier tot ginder begonnen toch in te laden in hun boodschappen tassen. Beveiliging erbij alles weer uitladen en daarna naar buiten waarbij de hele Albert Hein tot in het magazijn kon genieten van de Afrikaanse scheldwoorden. We verstonden het niet maar zo leek het wel. Die gaan bij ons nooit aan de slag komen. Een zooitje bijstand tot aan de dood.

  Liked by 5 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Heb nog eens naar het filmpje gekeken. Hadden ze hekken omheen moeten zetten en laten uitvechten tot de man. Daarna de laatste man over de grens schoppen. Man man man is niet te filmen. Het is dat je het ziet maar geloven doe je het nauwelijks. Dat gaat nooit integreren.

  Liked by 2 people

 5. De bendes veroveren gestaag Berlijn. Net als in Zweden is ook hier de politie haar controle kwijt. Burgers zijn loslopende wild geworden voor de horde Afrikanen, die net als de Hunnen dood en verderf zaaien.

  Liked by 2 people

 6. wauso zegt:

  Prachtig, dit is feest voor mij. Video, camera, krijsen (had harder gemogen van mij), slaan, schoppen, knuppels, messen, het kan niet op. Helaas geen doden en de video was te kort. Veel inclusiviteit dat dan wel weer. Het begin is er nu nog een beetje professioneler. Meer emotie, geschreeuw, gezwaai met wapens enz. En dan hebben we een nieuwe ‘big brother’, of Polopos (maar dan met geweld). Hollywood zal werkeloos worden het wordt nu allemaal ‘live’! En we zitten kort bij de (E.J.) Bron. Wat wil je nog meer !!!

  Liked by 4 people

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Ik neem aan dat dit dus alles te maken heeft met de zo bejubelde verrijking door links.
  De geimporteerde idioterie neemt toch voortaan echt wel groteske vormen aan en uiteraard alles ten koste van de Vreedzame burgers.
  Het zal ook niet lang meer duren voordat dit soort taferelen dagelijkse kost wordt.
  Daarbij hebben we ook nog te maken met granaat- leggers regelmatig wat mensen onder een trein gemieterd en links en rechts in Europa wat schietpartijen en de gekken op hun postjes maar blijven bleren dat het allemaal verrijking is.
  Mijn persoonlijke mening die er uiteraard voor de bestuurders niet toe doet is namelijk wel dat ze allemaal hardstikke dood kunnen vallen waarmee Ik bedoel deze bestuurders maar ook dat soort import.

  Like

 8. Lucky zegt:


  nieuwe lading vanuit Ceuta onderweg…..155 stuks
  Waar zijn trouwens de arme vrouwen en kinderen???

  Liked by 1 persoon

 9. renato zegt:

  LOOD. Toch?? Wat anders? Een mes tussen je ribben? Nee toch? Waar is de overheid? Aan de dis met een exclusieve wijn achter dikke muren? Zoals in de middeleeuwen? De angst van de bestuurders voedt het verdovende alcoholisme en sterkt de bewustzijnsvernauwing waar krachtdadig optreden op zijn plaats zou zijn. De bezem. Waar is dat pokkeding? Vegen…!!! En snel…!!!

  Liked by 1 persoon

 10. Tot en met augustus kwamen er zo’n 60.000 asielzoekers Europa binnen. Dinsdag alleen al kwamen er meer dan 12 boten vanuit Turkije in Griekenland aan. Het hoogste aantal in 3 jaar. Hier een artikel uit The Jerusalem Post met meer info.
  https://www.jpost.com/Breaking-News/Greece-sees-first-mass-arrival-of-migrant-boats-in-three-years-600198

  Liked by 2 people

 11. Lucky zegt:

  Puinhopen bij justitie
  https://www.anonymousnews.ru/2019/08/30/staatsversagen-justiz-in-brandenburg/

  Staatsversagen: Justiz in Brandenburg vollständig zusammengebrochen – Medien schweigen!

  Staatsfalen: Justitie in Brandenburg is volledig ingestort – mediastilte!

  Der Überlastung der Justiz in Brandenburg hat wie in allen anderen Bundesländern beängstigende Ausmaße angenommen. Immer öfter werden von den Staatsanwaltschaften Verfahren eingestellt oder müssen Tatverdächtige wegen zu langer Verfahrensdauer wieder aus der Untersuchungshaft entlassen werden. Nach Berlin kapituliert nun Brandenburg vor der Vielzahl an Strafverfahren. Bei kriminellen Migranten und arabsichen Clans knallen derweil die Sektkorken.

  De overbelasting van de rechterlijke macht in Brandenburg heeft alarmerende proporties aangenomen, net als in alle andere deelstaten. Meer en meer officieren van justitie worden vervolgd of verdachten moeten voor een te lange rechtszaak worden vrijgelaten. Brandenburg geeft zich nu over aan Berlijn vóór de veelheid aan strafprocedures. Ondertussen duiken de champagnekurken op bij criminele migranten en Arabische clans.

  Liked by 1 persoon

 12. Richard zegt:

  Heerlijk toch, die cultuurverrijking.

  Liked by 1 persoon

 13. Rensk. zegt:

  Zal wel weer een gevecht tussen verschillende clans zijn. Om drugs/geld en macht. Het is en blijft een tribale cultuur. Gaat hier nooit passen. Maar zal iets zijn waar ook wij op steeds meer plaatsen mee te maken gaan krijgen. Regering is niet van zins het over een andere boeg te gooien. Naar gevoel als ik aan de toekomst van de peuters/kleuters en baby´s denk. Zag gisteren Ollengren weer en als ik haar zie gaan mijn haren op de armen overeind staan. Ze heeft iets over zich waar ik beroerd van word. Heel naar mens. Ze geeft ook geen 1 gefundeerd antwoord op vragen zoals denkt u dat er hierdoor meer mensen over politiek gaan denken? Voor haar is het gewoon een leuk geinig dingetje, wat ze in een ander landje heeft gezien en ach is wel leuk. Wat het kost? Maakt het uit ? Geld van een ander moet rollen. Een vrouw zonder inhoud. Totaal leeg van binnen.

  Liked by 2 people

 14. Eric zegt:

  Gewoon wat napalm over droppen en het is gedaan met dit tuig !

  Like

 15. Paul den Hollander zegt:

  Is daar blijkbaar aan de orde van de dag.
  Mijn dochter maakte vorige jaar met een paar vriendinnen een stedentrip naar Berlijn en moesten vluchten toen een grote groep licht getintiërs met een groep donker getintiërs op de vuist gingen.
  Gaat goed in ons buurland 😢

  Liked by 1 persoon

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vraag is; hoeveel arrestaties zijn verricht ?
  Te vrezen valt niet zo heel erg veel dus voor hetzelfde geld gaan ze morgen door met wat ze gisteren niet afgemaakt hadden.

  Liked by 1 persoon

 17. ronjaspers zegt:

  De soldaten van allah,en de afrikaanse barbaren worden binnengehaald om de oorspronkelijke europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.Aan de meeste reacties te lezen begrijpt niemand dit.Welterusten en gecondoleerd.

  Liked by 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Hit team op afsturen en iedereen direct liquideren, inclusief de nesten waar zij zich ’s nachts ophouden.
  Zaai dood en verderf onder dit ongedierte

  Liked by 1 persoon

 19. hannah zegt:

  die brulapen zingen voor hun broeders een welkomslied bij aankomst in Ceuta ….

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s