Viktor Orbán verklaart zich solidair met Salvini: “Strijdmakker tot behoud van het Europese christelijke erfgoed”

Screenshot_224.png

Matteo Salvini en Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

Tegen de achtergrond van de huidige regeringscrisis in Italië heeft de Hongaarse minister-president Viktor Orbán de vertrekkende Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini een “strijdmakker” in de vluchtelingenpolitiek genoemd en hem voor zijn inzet bedankt. “Ik verzeker u dat wij Hongaren nooit zullen vergeten dat u de eerste West-Europese leider was die geprobeerd heeft de toestroom van illegale migranten naar Europa via de Middellandse Zee te verhinderen”, schreef Orbán aan Salvini.

Duits - Zuerst

“Onafhankelijk van het verloop van de toekomstig binnenlandse politieke ontwikkelingen en van het feit dat we tot verschillende partijenfamilies behoren, beschouwen wij u als strijdmakker tot behoud van het Europese christelijke erfgoed en in de slag om de migratie te stoppen”, staat er verder in de brief van Orbán.

Salvini, die in de vluchtelingenpolitiek een harde koers vaart, moet na de door hem veroorzaakte breuk in de regeringscoalitie nu eerst in de oppositie, omdat de Vijfsterrenbeweging en de sociaaldemocraten het verrassende over de vorming van een nieuwe coalitie eens zijn geworden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Matteo Salvini, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Viktor Orbán verklaart zich solidair met Salvini: “Strijdmakker tot behoud van het Europese christelijke erfgoed”

 1. andre zegt:

  Hoe sterk sta je dan in je schoenen en hoe goed moet je verhaal wel niet zijn om gewoon de stem van het volk af te wachten in de oppositie. Salvini gaat 100% terug komen, in iedergval met zn gedachte goed!

  Like

 2. Trucker zegt:

  Het de enige politicus die heeft bewezen dat hij doet wat hij beloofde in zijn verkiezings campagne, zo eenvoudig is het.
  Niet moeilijk dat de gehele meute regeringsleiders (–>lees handpoppen<–) van de eu HQ brussel dictators) Salvini verafschuwen en de mainstream die man met ballen (Hey Rutte ken je dat ballen ?) omschrijft als een populist.
  Ik stem, als ik de mainstream media én hun kameraden hoor (dat zijn lieden uit ALLE partijen) ook op populisten, want DE partij is een samenraapsel van populisten neuzelen de sprekende hoofden op de radio van de openbare omroep BRT in Vlaanderen.
  Die kunnen mijn rug op.

  Geliked door 1 persoon

 3. GT zegt:

  Wel Orban, Salvini jullie zijn geslepen diamanten in al zijn facetten!
  Dat het straks goed fout gaat, zullen de Elite er niet mee weg komen vluchten zal ze niet helpen maar ……dat bloed door de straten van Europa zal vloeien, ben ik van overtuigd.
  Alleen de Elite zijn zich het er van niet bewust, maar het zal te laat zijn.

  Like

 4. edwin vissers zegt:

  Doet pijn he

  Like

  • GT zegt:

   @edwin vissers
   Nee doe geen pijn, het geeft meer vast beradenheid, het is overduidelijk wat er staat te gebeuren, alleen het treft uw bewust zijn niet, dat heb je alleen als je een bewust zijn hebt op quantum niveau ……snap je dat? Wat u nu zo blij maakt is genieting en dat hebben egoïstische mensen, gezien het feit dat de mens als egoist geboren wordt.
   Wat er dan overblijft is geloven boven verstand, en als je dat bereikt hebt wel dan kan ik u vertellen dat mensen zo als U, het doods benauwt krijgen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s