Wie de islam importeert, wordt een islamitische land

 

(Door: “Balkanske priče”)

Ayaan Hirschi Ali zei het zo treffend vlak voordat zij Nederland verliet: “Als we nu niets doen, dan hebben we over 20 jaar de ´Sharia´ in Nederland.” En het was Vlaanderen´s bekendste islamoloog, Urbain Vermeulen, die in een interview zei: “Over dertig à veertig jaar zal de streek van Noord-Frankrijk, Lille-Roubaix-Tourcoing, tot Amsterdam één islamitische enclave zijn.“… Nu al zijn er grote gebieden in Zweden, Frankrijk, België, Nederland en Engeland waar de regering geen controle meer over heeft. Die gebieden worden steeds groter, tot ze zo machtig worden dat heel het land in hun greep komt. Ik ben echt bang voor onze kleinkinderen, die een levenswijze opgelegd gaan krijgen die de hunne niet is…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, Sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wie de islam importeert, wordt een islamitische land

 1. koosv8 zegt:

  Het is eigenlijk NIET de islam, maar de regeringen van de landen die dit toelaten.
  Dat zijn de hoofdschuldige, en ze hebben er nooit iets tegen gedaan. Wel tegen de oorspronkelijke bevolking die er wat op tegen had en heeft. Tot afknallen aan toe……Want ze weten dat het werkt. Maar wie kaatst kan de bal verwachten, en dat is met kogels niet anders. Dat weten ze ook, ze verplaatsen zich allemaal alleen nog in pantser wagens.
  Ze zullen gestraft worden, ook de zg. RECHTERS.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Het meest ergerlijke is dat grote groepen landverraders klaar staan om de moslims te helpen en te pamperen !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Pilletje vergeten?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/sylvana-koekenbakkers-van-bij1-willen-grenzen-wagenwijd-open-land-is-vol-is-maar-rechtse-politieke-manoeuvre/

  Sylvana-koekenbakkers van BIJ1 willen grenzen wagenwijd open: ‘”Land is vol” is maar rechtse politieke manoeuvre!’

  Dus het idee dat je zomaar over de hele wereld kan gaan lopen wonen en er niemand ooit nog gedeporteerd hoeft te worden: dat is natuurlijk je reinste fictie. Maar goed, in sprookjes geloven is en blijft natuurlijk wel buitengewoon aangenaam. Wat dat betreft kunnen we het Sylvana Simons en haar politieke metgezellen ook niet kwalijk nemen dat ze het aangenaam vindt om lekker te fantaseren over BIJ1 als de white knights (als dat tenminste niet racistisch is) en alle rechtse mensen als gemene Repelsteeltjes. Jammer alleen dat ze dit soort realititeitsarme quatsch dan weer wel via een eigen politieke partij moet uitdragen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Wie het liedje van de Commodores goed beluistert, betr. ‘THE ’Nightshift’ waarin ze doodleuk zingen over een hun bekende, en vriend, die ‘gewoon’ verhuisd is, naar een. ‘ANDER. ONDERKOMEN’!……. geeft een inzicht in ‘de mentalitei’. van veel. getinten.
   …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 4. Hovawart zegt:

  1% is een redelijk controleerbaar aantal, alles boven de 5% is, zeker op langere termijn, funest voor elke samenleving……..en een onomkeerbaar noodlot.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/08/30/deelnemer-overlastgevende-rouwstoet-rotterdam-slaat-agent-knock-out/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Deelnemer overlastgevende trouwstoet’ Rotterdam slaat agent knock out

  Op videobeelden is te zien dat een politieagent op de grond ligt. Volgens ooggetuigen is de agent tegen de vlakte geslagen.

  De politie had meerdere meldingen gekregen van een overlastgevende trouwstoet in het centrum van Rotterdam.”

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/185578/Agent-tegen-de-vlakte-geslagen-door-deelnemer-trouwstoet

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Punt is natuurlijk wel dat wij ons druk maken over de generatie na ons komt, maar kijk eens naar de jongeren…. ze geven er niks om, bij demonstraties zijn het altijd mensen van boven de veertig à vijftig, waar zijn die twintigers? Hun wereld gaat naar de bliksem maar ze zijn doodstil.
  En ik ?
  Ik denk volgend jaar zeventig te worden, mijn tijd gaat het echt wel duren, ik maak de omwenteling niet meer mee, waar maak ik me eigenlijk nog druk om ?
  Jazeker, ik schaam me voor wat mijn generatie heeft laten gebeuren, ik zie het allemaal met lede ogen aan, maar wat kan ik er nog aan veranderen buiten het stemmen op de PVV en hopen dat ze ooit voldoende invloed krijgen.
  Maar verder ? Het is aan de jeugd, maar die zijn druk met hun mobieltje of met het volgende festival en of daar wel genoeg pilletjes te koop zullen zijn.
  De jongeren die zich wel druk maken over hun toekomst denken aan het milieu!
  Die willen windmolens en zonnepanelen, ze willen van het gas af want oh dat is zo slecht, ze willen liefst een elektrische auto want ja, dat is veel beter.
  Wat zegt u, islam?
  Ja dat is die religie, nou dat is goed toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s