Constantin Schreiber en de “Kinderen van de Koran”

Screenshot_245

(Vertaling: E.J. Bron)

Het boek “Inside Islam” (2017) van de journalist Constantin Schreiber was al een voorbeeldig stuk werk. Schreiber had – geenszins “undercover”, maar duidelijk zijn bedoeling noemend – diverse moskeeën in Duitsland bezocht. Hij had de vrijdag-preken vertaald en achteraf met de imams over de inhouden willen praten. Hij werd geconfronteerd met: vaak het niet willen praten, in het gunstigste geval wereldvreemde schijnheiligheid, vaak genoeg haat en hetze tegen hetgeen wij westerse waarden noemen.

PI News (2)

Nu is zijn nieuwe boek uitgekomen: “Kinderen van de Koran. Wat islamitische scholieren leren”. Schreiber heeft daarvoor schoolboeken uit het islamitisch gebied onderzocht.

Waarom? Omdat er elk jaar tienduizenden mensen uit deze landen naar Duitsland komen. Omdat we zouden moeten weten met welk wereldbeeld deze kinderen worden opgevoed. En: omdat een deel van de vrouwen-vijandige, racistische en antisemitische uitvallen in deze boeken ook met Duits belastinggeld wordt gefinancierd in de vorm van “ontwikkelingshulp”. Schreiber heeft ongeveer 100 verschillende exemplaren uit de maatschappelijke vakken (inclusief religie) doorgewerkt – steeds in samenwerking met gecertificeerde vertalers.

Om zich niet bloot te stellen aan de beschuldiging alleen maar “desbetreffende” en bijzonder krasse passages te presenteren, heeft Schreiber uit de landen Afghanistan, Iran, Egypte, “Palestina” en Turkije steeds een bijna compleet leerboek vertaald.

De resultaten zijn soms schokkend: De Joden zouden fundamenteel de vijanden van de moslims zijn, vrouwen zouden niet prikkelend mogen spreken, ongelovigen verdienen het om gepijnigd te worden – van laïcisme en een moderne hervorming van de islam nauwelijks een spoor te bekennen, veelmeer overtuigde consolidatie van een door geen enkele realiteit gedekt superioriteitsbewustzijn.

Zulke onderzoeken, zulke ontmaskeringen zijn niet ongevaarlijk. In het dankwoord aan het eind van zijn boek zegt Christian Schreiber: “Ik werd bedreigd, uitgescholden en beledigd. Om deze reden zal ik niemand bij naam noemen die me bij het onderzoek voor dit boek heeft ondersteund.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam. Bookmark de permalink .

11 reacties op Constantin Schreiber en de “Kinderen van de Koran”

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  De Engelse politie die jarenlang niks wilde doen tegen de grooming gangs willen even laten zien dat ze toch niet met zich laten spotten.
  Helaas was de Vader een blanke die gewoon de voogdij over zijn half Thaise dochter heeft, maar kijk wat er gebeurd als je een blanke bent.

  Politie blundert met inval op hotelkamer vader en 13-jarige dochter: ‘Ze dachten dat ik pedofiel ben’
  De politie van de Engelse stad Nottingham heeft een enorme blunder gemaakt door met een compleet team binnen te vallen in de hotelkamer van een 58-jarige alleenstaande vader en zijn half-Thaise dochter (13). De baliemedewerkster die de twee incheckte in hotel Jurys Inn had de politie getipt over een verdachte volwassen man die er kwam slapen met een minderjarig meisje. De politie verzuimde vervolgens de identiteit van de hotelgasten te verifiëren en stormde de geboekte suite binnen.

  https://www.ad.nl/buitenland/politie-blundert-met-inval-op-hotelkamer-vader-en-13-jarige-dochter-ze-dachten-dat-ik-pedofiel-ben~a91d17f0/

  Like

 2. Jackholland zegt:

  Iedereen weet dit maar toch de kop in het zand blijven steken. Moslims moet je niet beschouwen als mensen uit een ander land die hier in het westen een leven op willen bouwen op dezelfde manier als westerlingen. De enige rede dat ze hier zijn is vanwege gratis geld . Verder kotsen ze op alle westerse Normen waarden en gebruiken. Ze willen hier eigenlijk een moslimland van maken maar dan met gratis geld en gratis sociale voorzieningen. En ik moet zeggen het lukt ze steeds beter. De enige troost die ik heb is het feit dat wanneer het hier een min of meer volledig moslimland geworden is het gratis geld op is evenals de sociale voorzieningen. Het land is dan volledig leeg getrokken vanwege sociale fraude er werkt geen hond het enige wat er zal zijn is Alibaba winkels belwinkel shoarmatenten enz nl zal net zo geworden zijn als de apenlanden waar ze vandaan komen. Gewoon kut dus wij westerlingen gaan dan tenonder maar de de mossels gaan dan ook mee tenonder. Ze kunnen nl niet leven en werken en opbouwen gelijk westerlingen . Ze zijn te lomp te lui en te bekrompen .

  Like

  • Chris Dirick zegt:

   Oh ja, en als dat gebeurt valt de Moccromaffia ook zonder inkomsten. Wie zal er dan nog geld hebben om hun drugs te betalen! Dan resteert er niets anders meer dan terugkeren naar het thuisland om daar elkaar de kop in te slaan. Met een beetje geluk kunnen wij dan weer aan de heropbouw beginnen (weer!)

   Like

 3. Corné zegt:

  Stem PVV! De enige partij die al jaren waarschuwt voor de achterlijkheid en de levensbedreigende aard van de islam.

  Like

 4. har zegt:

  het is vreemd, het onweerlegbare bewijs stapelt zich wereldwijd op dat de islam fouter dan fout is, de koran 1 groot haatboek is,
  en toch blijven alle landvertegenwoordigers in de westerse wereld de islam met miljoenen importeren,
  je zou haast gaan denken dat er een verborgen agenda achter zat……

  Like

 5. “Wij” weten wat er aan zit te komen omdat onze ogen en oren wagenwijd open staan. Wij weten hoe ver het op dit moment staat omdat wij realistisch zijn en realistisch naar de gebeurtenissen in Europa en haar leiders kijken.

  Like

 6. Cleo zegt:

  Handboek van de Haat: verbieden die bagger!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Reciteren, niet meer.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Fijn boek,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s