Fantastische afsluiting “Democratiefestival”!

Screenshot_250

Ollongren spreekt vanaf een groot scherm een uitzinnige menigte toe. ‘De strijd tegen de populisten moet verder opgevoerd worden’, zo laat de freule haar fanatieke achterban weten.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Leon van Galen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Satire. Bookmark de permalink .

17 reacties op Fantastische afsluiting “Democratiefestival”!

 1. Sjaak uit Dordt zegt:

  Alle dertig?

  Like

 2. joost zegt:

  Naar goed gebruik noemt men zo iemand in betere kringen wel een pekelteef

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Dat linkse kreng van een Kajsa Ollongren had het daarginder toch over democratische waarden die hersteld moesten worden? Als je nou ook nog de strijd met populisten (?) wilt aangaan in plaats van met hen te onderhandelen heeft dit totaal NIETS daarmee te maken omdat dezen juist willen dat Nederland gewoon een beschaafd land wordt, zonder de ellende van de EU en de islam!
  Ik hoop dat ze die Kajsa Ollongren ooit eens goed te pakken gaan nemen en haar een gigantische schop onder haar reet verkopen opdat ze hier NOOIT meer vertoefd!

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Vroeg me een tijd geleden af waarom ze zo fel waren tegen Rusland. Begin er nu wat meer van te begrijpen waar dat vandaan komt. Poetin komt daar geregeld voor de staatstv en die methoden, die Poetin gebruikt, (de man, die ze zo haten) de methoden, die ze zelf ook gebruiken (en waarschijnlijk van hem overgenomen hebben) Poetin beschuldigd het Westen dat ze hun bevolking in de stront laten zakken door immense aantallen migranten naar Europa te halen. Hoe slecht ze zijn voor hun bevolking. Zegt ie uiteraard ook om zijn eigen bevolking tegen het Westen in te nemen en hoe goed hij zelf voor de bevolking is. Net zoiets als wat Ollongren nu doet in feite. Hartstikke ondemocratische dingen besluiten en vervolgens een zogenaamd democratisch feestje organiseren. Ze is een oerlelijke stomme pot die zelf geen visie heeft en alles naaapt van andere landen. Dat zit onze ¨hoogst intelligente¨rukkertjes in Den Haag natuurlijk niet lekker, want dat zullen ze ongetwijfeld te horen gekregen hebben. Ollongren hoort dan ook zoiets (zonder zich er verder in te verdiepen) en begint dan te roeptoeteren hoe gevaarlijk Rusland wel niet is. Nou Rusland is helemaal niet gevaarlijk op dit moment voor het Westen.Poetin is gevaarlijker voor zn eigen bevolking dan voor het Westen. Op dit moment hoor je er nog weinig over. Ze hebben nu weer een nieuwe hobby waar ze zich in volle omvang op kunnen storten. Het klimaat. Wat Poetin met de bevolking doet doen ze zelf ook. Als je ook maar iets van kritiek hebt wat b.v. migratie betreft word je uitgemaakt voor racist. Of kijk naar Wilders. Sommigen mogen alles zeggen, maar anderen dan weer niet. Wat een democratie hebben we toch. Poetin gebruikt ook diezelfde methode om de bevolking onder controle te houden. Plus de media, die hij volop gebruikt. Precies op die manier is de media hier in Nederland ook een marionet van Den Haag. In Rusland gebeurt exact hetzelfde. Poetin als gevaarlijk kwalificeren en het zelf zijn.

  Onze regering heeft geen eigen visie. Helemaal niets komt er uit , dan alleen symboolpolitiek om stemmetjes te trekken en het zijn een stel bange mensen, die geen beslissingen durven te nemen, die politiek niet goed uitkomen. Bang om het pluche kwijt te raken. Ik vind ze walgelijk.

  Like

 5. Steven zegt:

  Die kunnen straks allemaal een huisbezoek van oom agent verwachten?

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Lakei Ollongren riep op heur festival om ‘De strijd tegen ‘de populisten’ verder op te voeren’. Populisme is echter een politieke vertegenwoordiging van de wens van het volk, en vertegenwoordigd juist de belangen van het gewone volk, het plebs…..dus lees hierboven waar ‘de populisten’ staan en plaats daarvoor ‘de wens van het volk’ …….dan begrijpt u waar de belangen liggen van Dom66.
  Zoals de PVV dagelijks moet knokken in de politieke arena, staan “het volk” en “de elite” lijnrecht tegenover elkaar, als linksch en rechts, als licht en donker, als water en vuur, als leugens en de waarheid, als volksvertegenwoordiging tegenover democraten 666……jezelf ‘Democraten’ durven noemen terwijl ze onze democratie juist proberen te ontmantelen.

  Like

 7. dolphin zegt:

  fascisme viert duidelijk hoogtij in dat mens haar zgn democratische hoofd , gevalletje “ik ben niet ziek , degenen die het niet met mij eens zijn zijn dat”

  Like

 8. madame Ollongren koos voor terreurkansvergroting en natuurschade door immigratie

  Like

 9. henk verhoef zegt:

  eerst heeft ze als kansloze lesbo migrant amstersatan om zeep geholpen( even niet vergeten samen met loetje asbak pvda en swiebertje van de vvd) en nu is dus nedelrand aan de beurt
  wat zeg ik–ze zijn al aardig opgeschoten
  Nog een klein zetje en het is sharia
  Ben wel altijd “blij” dat “we” er zelf voor kozen

  Like

 10. Nachtkaarsje zegt:

  wij hebben hier een afgegraven meertje. Dat zat vol met kreefjes. Ja die eetbare. Af en toe nam een visser weleens wat van die kreeftjes mee naar huis om te nuttigen. Totdat de asielzoekers het meertje ontdekten. Wij hebben namelijk zo een 5000 van die cultuurverrijkers.
  In het meertje is geen kreeftje meer te bekennen.

  Like

 11. ruud beijer zegt:

  Laat de islamisten in Nederland vooral weten dat deze mevrouw van de verkeerde kant is.
  Daar houden de moslims niet van. In moslimlanden worden dit soort vrouwen gestenigd. Dus laten we het vooral bekend maken.

  Geliked door 1 persoon

 12. sjuad zegt:

  P.S.

  Politiek is politiek, links of rechts het blijft politiek de politiek draait om politiek besluitvorming en gezwemel in de ruimte.
  Links hoort bij rechts en visa versa.
  De politiek maakt hier handig gebruik van, alsof Ajax hun harde kern ophitst tegen die van Fijenoord en andersom idem dito.
  Elke partij is links en rechts.

  Nu is er partijbelang en landsbelang volksbelang en bestuursbelang en eigenbelang.

  Dat laatste,, is voorbij wanneer van alle bestuurspartijen hun bejaarden hun vertrek geëist wordt, nl deze zijn het die met hun handen gevouwen boven hun hoofd in elke zak een hand hebben.

  Stem ze weg door bewust foutief te stemmen.
  Opkomst 65% geldige stemmen 30%.

  Dan is de boodschap duidelijk en kunnen zij onmogelijk zichzelf in het pluche zetelen, er moeten immers nieuwe verkiezingen komen ,,,

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Freule Kajsa Ollongren. Het is met die zichzelf benoemde adel altijd hetzelfde. Ze waren stinkend rijk geworden door de bevolking uit te persen (roofridders), en in dat opzicht waren ze de eerste Maffia organisatie. Betalen, of anders… Mishandeling of zelfs de doodstraf. Aan hun hebben we het belasting betalen te danken, een legaal gemaakte misdaad. Diezelfde belastingdienst schuift hun jaarlijks miljoenen Euro’s toe, terwijl ze zelf geen belasting hoeven te betalen. Geheel in de geest en traditie van de adellijke principes. Die Ollongren probeert de geest van mensen te verzieken met haar smerige linkse praatjes, en zet bevolkingsgroepen tegen elkaar op. Rusland kende zijn Oktoberrevolutie waarbij de tsarenfamilie werd vermoord. Frankrijk en Duitsland kennen ook geen koningshuizen meer. Wat dat betreft had Nederland allang aan de beurt moeten zijn. Bijvoorbeeld tijdens de tweede wereldoorlog, waar de Oranjes het volk in de steek lieten en het land uit vluchtten naar veilige oorden.

  Geliked door 1 persoon

 14. koosv8 zegt:

  De EU IS LAM!!!

  Like

 15. Jan zegt:

  Ellen Weintraub, de Ollongren van Amerika: Alleen socialisten hebben recht hun mening te geven, conservatieven moeten naar de goelag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s