FOTOSHOPPER

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, demoniseren, Geert Wilders, kwaadaardige opzet, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op FOTOSHOPPER

 1. koosv8 zegt:

  Ik zie de vergelijking wel vaker, maar het Nationaal socialisme is toch wel degelijk iets anders dan het socialisme van Stalin of Mao.
  Het individu werd platgetrapt en iedereen gelijk, en bij de duitsers werd de ontplooiing juist aangemoedigd als men ergens goed in was. En dat werpt vruchten af, en dat is bij de eerste twee toen totaal mislukt. Wie wint (her) schrijft de geschiedenis en daar worden we al 75 jaar mee gehersenspoeld.!!!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Zowel bij Stalin Mao en Hitler werd het individu eigendom van de staat. Nationaal socialisme is in het geheel niet anders dan het internationaal socialisme. Gelijk als het internationaal socialisme van Stalin en Mao stopte het nationaal socialisme van Hitler niet bij de grens. Mensen met een handicap werden onder alle drie de dictators naar de rand van de samenleving gedrukt en uiteindelijk vermoord. De tactiek van dood door arbeid werd door alle drie gehanteerd. Hitler had in gelijke mate Marx en Engels bestudeerd als Stalin en Mao. Tot slot van rekening was het Marx die stelde dat bepaalde bevolking groepen het beste uitgemoord konden worden omdat ze toch niet geschikt waren een rol te spelen in het proletarisch paradijs. Marx had het dan over de Basken, de Slaven en ook de Schotten konden het beste geëlimineerd worden. Hitler schafte alle standen af en hij had grote haat tegen het biedermeier burgerdom waar vlijt, spaarzaamheid en fatsoen leidende factoren waren. Hitler, Stalin en ook Mao wilden een nieuwe mens scheppen. Niks geen individuele vrijheid maar in alle opzichten totale dienstbaarheid aan de staat.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Liegen alsof het gedrukt staat, gewetenloos en bijna tot een kunst verheven, zijn zij zeker niet in hun eerste politieke leugentje gestikt, het is zelfs een parlementair raadsel dat zij nog geen ontstoken huigje hebben gekregen……pathologische leugenaars, die een onbedwingbare drang hebben om te liegen, handelen niet vanuit sympathie, maar slechts vanuit eigenbelang……..

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Denken jullie echt dat de lijst compleet is? Ik denk van niet want er ontbreken nog veeeeeel namen van eikels en trutten die momenteel ons heel Europa naar de kloten helpen, ik noem er maar enkelen: Jancker, Verrotstad, die Argentijn in Rome en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan maar m.i. zijn ze wel bekend…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s