Greta (bijna) alleen in New York: beelden van een politiek misbruikt meisje

Screenshot_232

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen donderdag kwam klimaat-Greetje na haar public relations krachttoer over de Atlantische Oceaan in New York aan. Maar er waren maar weinig enthousiastelingen voor de “klimaat-redster”: maar ongeveer 100 mensen sloten zich bij haar klimaatstaking voor de Verenigde Naties aan. Het beeld dat het aan het syndroom van Asperger lijdende meisje daar opleverde, was aanleiding voor de bekende Britse publiciste Katie Hopkins om te spreken van een “misbruikrelatie tussen links, dat een globale crisis nodig heeft om rijkdom over te dragen, en een klein meisje.”

journalistenwatch

“Het is schokkend. Werkelijk. Ik heb medelijden met het kind. Kijk eens naar die trekkingen/spasmen in haar gezicht. Ik denk dat we hier te maken hebben met een misbruikrelatie – tussen links, dat een globale crisis nodig heeft om rijkdom over te dragen, en een klein meisje”, schreef de gerenommeerde Britse publiciste Katie Hopkins en publiceert een video die laat zien hoe ziek het zowel door links-groene ideologen als gehaaide zakenmensen misbruikte meisje in werkelijkheid is. Greta´s beven en trillen kan het met gemak opnemen tegen dat van Angela Merkel.

Video: https://twitter.com/KTHopkins

Duitse mainstream media zijn ondanks zulke beelden nog steeds niet bereid om vragen te stellen over het misbruik rondom de door links-groene ideologen opgebouwde kunstmatige figuur Greta. In plaats daarvan wordt de magere ontvangst voor Thunberg in New York gestileerd tot een zegetocht. De ingestudeerde statements van het meisje worden kritiekloos verbreid. Tegen de journalisten zei Greta: “Ik wankel nog steeds. Maar ik wil jullie heel erg graag bedanken, iedereen die deelneemt aan de strijd voor het klimaat. Het is ongelooflijk dat een 16-jarige over de oceaan moet zeilen om deze strijd te voeren.”

Nee, het is ongelooflijk dat de zieke scholiere door haar ouders en een leger klimaatideologen en groene geluksridders misbruikt wordt en de mainstream media daar ook nog voor applaudisseren.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Globalisering, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Greta (bijna) alleen in New York: beelden van een politiek misbruikt meisje

 1. Piet Snot zegt:

  Dat kind stort vanzelf wel een keer totaal in.
  Als autist heeft ze waarschijnlijk niet eens door wat er allemaal met haar gebeurt.
  Dan kunnen ze haar afvoeren met een jas zonder mouwen en een helmpje op haar hoofd.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Dat kind heeft geen flauw idee waar ze mee bezig is.
   De hele tijd smoeltjes trekken alsof ze om een complimentje zit te wachten of een goedkeuring over wat ze doet.
   Zo onzeker als wat, misschien gelooft ze er zelf niet eens in maar hebben andere bepaald hoe ze zich moet gedragen.

   Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Asperger is niet hetzelfde als autisme.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • hannah zegt:

    goed dat U dat schrijft, tegenwoordig noemt men alles autisme … men heeft geen idee !!!

    Like

   • Tineke zegt:

    Asperger is nu ,in de nieuwe DSM 5? (dacht ik) onderdeel van het autismespectrum.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Het syndroom van Asperger, ook wel aspergersyndroom of stoornis van Asperger, is een pervasieve ontwikkelingsstoornis vernoemd naar de Weense kinderarts dr. Hans Asperger. Het syndroom kenmerkt zich door beperkingen in de sociale interacties en een beperkt repertoire aan interesses en activiteiten. Anders dan bij de klassieke autistische stoornis is er geen sprake van vertraging in de ontwikkeling van de taalvaardigheid op lage leeftijd. Er is een normale tot hoge intelligentie en een gemiddelde neiging tot het maken van contact.

    In de in 2013 uitgebrachte versie van het diagnostisch classificatiesysteem DSM, DSM-5, is het syndroom van Asperger als aparte diagnose verdwenen. Het wordt nu samen met klassiek autisme, atypisch autisme, MCDD, PDD-NOS, het syndroom van Rett en desintegratiestoornis van de kinderleeftijd als één categorie benoemd: autismespectrumstoornis. Het aspergersyndroom wordt gezien als een milde vorm daarvan. Dit wil niet zeggen dat de term aspergersyndroom niet meer kan worden gebruikt, maar men vindt dat er onvoldoende aanwijzingen zijn om het nog langer als afzonderlijke entiteit binnen het autismespectrum te beschouwen.[1]
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_Asperger

    Het valt er wel onder dezelfde categorie autistische storingen tegenwoordig.

    Like

 2. koosv8 zegt:

  Als Sadam Hoessein iemand over zijn bol aaide voor de camera dan was bij de mainstream media het huis te klein. Maar nu is het goed, ha ha ha, wat een minkukels zijn het toch, en overtuigend zijn ze ook niet meer.

  Geliked door 3 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Wanneer zal ze heilig verklaard worden??

  Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  “Het is ongelooflijk dat een 16-jarige over de oceaan moet zeilen om deze strijd te voeren.”

  Zij wilde zelf met haar vader de oceaan overzeilen.
  Vanwege het milieu niet met paps met het vliegtuig.
  De 8 man/vrouw crew van het schip moesten wel 8 retourtickets nemen om naar en van de boot gekomen.

  Dus 8 bemanningsleden retour per vliegtuig zijn minder vervuilend dan 2 tickets voor Greta en haar vader???

  Geliked door 3 people

 5. Richard zegt:

  Aan de foto te zien verslikt ze zich in een hap Co2.

  Geliked door 3 people

 6. Pingback: Klimaatmeisje (bijna) alleen in New York: trieste beelden van een door de politiek misbruikt meisje

 7. Hovawart zegt:

  De links-groene ideologen, het leger klimaatideologen en groene geluksridders, kortom de Linksche Looney Brigade misbruiken hun ideologische luchtkasteel, luchtfietserij en bangmakerij dat niet op enige feiten berust, om hele generaties op te zadelen met een Klimaat-Trauma. Afpersing door angst te zaaien, dat komt ons bekend voor, als monniken hun geloof verkondigen en dreigen met Hel en Verdoemenis, terwijl de aanstichters, (de energie-transitiaanse bisschoppen) een ongekende rijkdom vergaren……..
  Aan de Klimaat-Ideologie kunnen andere geloofsovertuiging niet tippen, zelfs de politiek is in het Linksche zadel gesprongen, ten strijde voor meer windmolens en een zonnepaneel op ons dak, terwijl er geen droog brood meer op de plank ligt.
  Terug naar de Middeleeuwen met alle besmettelijke ziektes en epidemieën die weer overal de kop op steken, afpersing door het heffen van torenhoge belastingen, en de stammenoorlogen in de getto’s………………Haal de ophaalbrug maar omhoog!, we worden belegerd van alle kanten.

  Geliked door 2 people

 8. ed zegt:

  Orwell,s boek 1984 70jaar geleden geschreven is het doel.

  Like

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Satanisten zijn nergens te vies voor. Gevoelloos en geobsedeerd, als ze zijn, hebben ze nergens respect voor, zelfs niet voor de onschuld van een kind met beperkingen. Voor hen heiligt kennelijk het doel de middelen. Wat zijn dat voor ouders, die hun zwakbegaafde minderjarige dochter in haar uppie met een zeilbootje de Atlantische Oceaan laten oversteken ??? Dat zou vroeger voldoende reden zijn geweest, om ze uit de ouderlijke macht te ontzetten. De grenzen van het toelaatbare zijn hier ver overschreden !!! De gevaren en grillen van de Atlantische Oceaan zijn zeer beslist geen attracties uit een speeltuin. Foei, foei, foei !!!

  Geliked door 2 people

 10. droevige mof zegt:

  Greta Thunberg zou een personage uit een roman van Michel Houellebecq kunnen zijn. Een ziek, fragiel meisje als boegbeeld van een decadente samenleving die doelloos over een zee van leugens zwerft.

  Geliked door 3 people

 11. Jan zegt:

  Mini Hillary Clinton

  Geliked door 1 persoon

 12. P. Puk zegt:

  Greetje is een alien. Kijk maar goed.

  Geliked door 1 persoon

 13. ronjaspers zegt:

  De nazi,s gebruikten ook kinderen voor propaganda doeleinden.

  Geliked door 1 persoon

 14. ed zegt:

  Jong genoeg begint vaak herhaald laat een mens ook in de paashaas geloven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s