“Laboratorium voor experimenten van de georganiseerde misdaad”: Zweden aan de vooravond van een burgeroorlog?

Screenshot_247

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden plukt nu de wrange vruchten van zijn decennia lange excessieve immigratiepolitiek en bevindt zich blijkbaar aan de vooravond van een burgeroorlog. Met het oog op het toenemend aantal overvallen en gewelddadigheden heeft de Zweedse koning Karel XVI Gustaaf zich bezorgd uitgelaten over de openbare veiligheid in zijn land. Het persbureau dpa citeert hem met de woorden: “De bezorgdheid, die zulke dagen bij het publiek teweegbrengen, wordt door mij en mijn familie gedeeld.”

Duits - Zuerst

In Zweden, dat nu het Europese land met het hoogste aantal verkrachtingen is, was het in de afgelopen weken tot meerdere aanvallen met handgranaten en moorden gekomen. Zo werden er binnen drie dagen twee vrouwen in Malmö en Stockholm doodgeschoten. De daden zouden voor rekening komen van criminele multiculti-bendes.

In juli al had de minister van Binnenlandse Zaken van Zweden, Mikael Damberg, betere uitrusting en strengere wetten geëist om het geweld van de elkaar bestrijdende criminelen in te kunnen dammen. Men zou moeten verhinderen dat deze personen wapens en springstof te pakken zouden krijgen.

Als je de statistieken mag geloven, zou dat wel eens te laat kunnen zijn. Volgens de regering vonden er alleen vorig jaar al zegge en schrijve 306 schietpartijen en 162 springstof-aanslagen in Zweden plaats. Internationaal agerende bendes misdadigers zouden over ongeveer 18.000 leden beschikken, berichtte het “Hamburger Abendblatt”. In veiligheidskringen geldt het Scandinavische land als “laboratorium voor experimenten van de georganiseerde misdaad”. In Zweden wordt al maandenlang heftig gediscussieerd over het thema binnenlandse veiligheid.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbronwordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Koningshuis, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Laboratorium voor experimenten van de georganiseerde misdaad”: Zweden aan de vooravond van een burgeroorlog?

 1. wauso zegt:

  Een dode Zweed…………interesseert me nada, riente, nul komma niks.
  Idem als hier in Nederland. In Utrecht 3 doden en……..het was weer hosanna in den hoge met de inclusiviteit ! Dus op naar de 100 of beter 1.000 maar dan wel per dag en het liefst ‘live’ op T.V. !

  Geliked door 1 persoon

 2. henk verhoef zegt:

  als de zweden begaan waren met hun land– dan HADDEN ze toch anders gestemd
  Voor zweden kan je nederlanders /belgen/fransen en alle andere europeranen invullen-
  het interessseert niemand toch ene bval
  We zijn zo BLIJ dat songfestival naar rotterstan gaat

  oh de gekke henkies in neederland worden blij gemaakt met misschein wel koopkracht verbetering
  ik ben bang dat er meer huizen gratis naar de illegalen en landverhuizers gaan want ja Groenlinks kreeg wel de meeste stemmern in amsterstan

  Like

 3. En hier in NL is onze hoogste terrorisme expert aan het vertellen, dat men IS moet proberen tegen te houden……………met open grenzen en een hoop niets over islam, maar wel over het ‘extreem-rechts’ als belangrijkste vijand……..Totaal geschift dat wijf ( Beatrice de Graaf)…………….manmanman, met zulke gasten die voor onze veiligheid moet zorgen, gaan we er allemaal aan……..

  Like

 4. Mary zegt:

  En als Trump er een opmerking over maakt is het huis te klein en Zweden diep beledigd,…….. ………..,discussieer nog een jaartje door over de binnenlandse veiligheid (welke veiligheid?) dan ligt heel Zweden in de as maar goed de Zweden krijgen waar ze om gevraagd hebben.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Men zou moeten verhinderen dat deze personen wapens en springstof te pakken zouden krijgen.

  Zou het niet verstandiger zijn om de personen in kwestie met hun familie en alles eromheen uit het land te flikkeren. De Zweden verdienen dit gezien hun stemkeuze de laatste 40 jaar. Maar van een kant is die stem keuze ook weer te begrijpen als je de massieve linkse en groene indoctrinatie in de Zweedse media, in scholen, op universiteiten, op werkplekken, via vakbonden, via gemeente besturen en via de commercie in ogenschouw neemt. Die paar Zweden die er wat van vonden werden aan de schandpaal genageld, verloren hun baan, verloren hun vrienden en wellicht ook nog hun partner. Linkse samenlevingen zijn rancuneuze samenlevingen die ongenadig toeslaan als hun linkse bubbel aangeprikt wordt. Laat Zweden tot as verpulverd worden als voorbeeld voor de overige Europese landen. Maar de reguliere mainstream is voorzichtigheid halve niet scheutig met nieuws uit Zweden behalve als het de door links mentaal verkrachte en politiek uitgebuite aan asperger lijdende scholiere Greta van Thunberg betreft. Dan gaan alle media registers vol op het orgel. Het zal me niet verwonderen als dit arme meisje op enig dag zelfmoord pleegt.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Zweden experimenteert er maar lustig op los. Dat doen ze in Amsterdam ook. Hebben ze in Amsterdam natuurlijk van de Zweden afgekeken. Het eindresultaat zal altijd zijn; moord en doodslag, verkrachting, genocide, omvolking, maar vooral; Sharia !

  Like

 7. F1802 zegt:

  Elk land waar socialisme aan de macht is kun je bij voorbaat vergeten. Zweden is zo’n land en het ziet er niet naar uit dat er nog ooit een ommekeer zal zijn. Is waarschijnlijk al te laat. Achter de schermen zijn de moslims reeds bezig met het annexeren van het land Zweden. Burgeroorlog is binnen afzienbarende tijd een feit. Met dank aan de megasofte linkse regering die zich leiders durven te noemen. Rugnummers van deze landverraders onthouden zou ik zeggen!

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Het is een regering gekozen door het volk. Het Nederlandse volk kiest hier ook voor behalve PVV en het Fvd stemmers. Het Nederlandse volk kiest hier ook voor .

   Like

 8. Hovawart zegt:

  De Pays-Bah heeft een probate oplossing tegen zulke criminele uitwassen van de diversiteit,…..Stille Töchten!…..en tezamen met de politieke aanpak van het doodzwijgen! dat zal ze leren…….daar hoeft geen rechtbank voor open te blijven.

  Geliked door 1 persoon

 9. Piet Snot zegt:

  De laatste trend daar is dat kinderen andere jongere kinderen overvallen.
  Die zijn nog makkelijker van hun smartfoon te beroven.

  Geliked door 1 persoon

 10. ruud beijer zegt:

  Binnenkort in Nederland.

  Like

 11. Jan j zegt:

  De politieke partijen waar veel mensen op stemmen bevorderen de multicriminele samenleving.
  Binnen10 jaar barst ook hier de bom

  Like

 12. Vulkanoloog zegt:

  Zweden Zweden, het eens zo mooie rustige en veilige Zweden… Totaal vernield door het socialisme en verworden tot Zwedistan.. Als de echte Zweden nog een beetje Zweden willen behouden, zullen ze zich moeten gaan afscheiden van het islamo-socialistische deel. Ik ben bang dat dit in meer gebieden in ons Europa gaat gebeuren. Op die plekken waar de concentratie mohammedanisten & bondgenoten groot is, zullen shariastaatjes uitgeroepen worden, en/of wij (de autochtonen) creëren zelf staten die vrij zijn van mohammedanisten & bondgenoten… Burgeroorlog? Eigenlijk niet. Want zij beschouwen zichzelf niet als deel van ons volk, zij zijn geen medeburgers maar gewelddadige kolonisten die zichzelf superieur achten. Dit zijn socialist-jihadoorlogen tegen het Westen en diens cultuur en geschiedenis.

  Like

 13. Ton Ruygrok zegt:

  De Bijbelse koning van Gath., Achis., was heel wat Slimmer als de huidige koningen en lijders in het Westen.., toen David asiel wilde verkrijgen in Gath en zich daarbij dwaas aanstelde in de hoop op medelijden … was de reactie van Achis heb ik razende gebrek .. en David kon vertrekken.., maar heden worden al die .. razenden.. bij hopen binnen gelaten .., is men dan ontaard dom en stom.., of niet …,
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Wie een hoop uitschot binnenhaald en fanatieke smeerlappen dan kun je alles verwachten….het is mij nog altijd een raadsel wat die Turken doen in de Nederlandse politiek??? kan iemand daar een zinnig antwoord op geven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s