Uit Niger en Rwanda: Europese Commissie roept op tot meer emigratie van “vluchtelingen”

Screenshot_236.png

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De EU-commissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, Dimitris Avramopoulos, roept ertoe op dat de EU-lidstaten meer vluchtelingen rechtstreeks uit de kampen in derde landen opnemen. De capaciteiten in de opnamelanden Niger, en ook in Rwanda, voor geëvacueerde “vluchtelingen” uit Libië zouden beperkt zijn. Hoeveel landen heeft Afrika en hoe groot is het continent in vergelijking met Europa?

politikstube

Blijkbaar wil men delen van het kruitvat Afrika en de bevolkingsexplosie naar Europa verplaatsen? Al in december 2015 zwetste eurocommissaris Dimitris Avramopoulos over 70 miljoen migranten die Europa nodig heeft vanwege de zogenaamde vergrijzing. Bepaalde kringen zijn waarschijnlijk dan pas tevreden wanneer er nog meer miljoenen Afrikanen naar Europa gehaald worden en elkaar op de schouders kloppend de vernietiging van Europa wordt bespoedigd?

Een vat zonder bodem. Zelfs wanneer de kampen in Niger en Rwanda ontlast worden, dan zouden binnen enkele weken de kampen in Libië weer vol zitten, de Libische kampen op hun beurt worden dan weer met de evacuatie naar Niger en Rwanda ontlast, daarna zijn de kampen in Niger en Rwanda propvol – en het spelletje begint van voren af aan.

Duitsland heeft miljoenen zogenaamde “vluchtelingen” opgenomen en dagelijks komen daar ongeveer 500 bij, die illegaal over de Duitse grens komen en “asiel” fluisteren. Daar komen ook nog de gezinshereniging en de contingent-vluchtelingen bij. Duitse steden lijken steeds meer op de steden in het Midden-Oosten en Afrika. Mochten deze “vluchtelingenopnames” en verhuizingen zich voortzetten, dan zal het niet alleen bij cultureel kromtrekken blijven.

Welt.de” bericht:

De Europese Commissie roept de EU-lidstaten ertoe op om duidelijk meer vooral vluchtelingen die behoefte hebben aan bescherming rechtstreeks uit de kampen in derde landen te halen en hen bescherming en integratie in Europa toe te staan.

“Ik roep alle lidstaten op om hun inspanningen bij verhuizingen (“Resettlement”) op te voeren en zodoende hun toezeggingen om vluchtelingen op te nemen ook zo snel mogelijk uit te voeren”, zei Dimitris Avramopoulos tegenover de “Welt am Sonntag”.

Deze verhuizingen zouden vooral bij vluchtelingen die uit het door burgeroorlog geteisterde land Libië naar Niger geëvacueerd werden belangrijk zijn. “Het is noodzakelijk om meer evacuaties voor noodgevallen uit Libië uit te voeren”, zei Avramopoulos.

De achtergrond van Avramopoulos´ eis: volgens informatie van de UNHCR en de EU heeft het opnameland Niger (en daarna Rwanda) slechts beperkte capaciteiten voor geëvacueerde vluchtelingen uit Libië. Hoe sneller de vluchtelingen in Niger worden overgenomen door EU-landen, hoe meer plaatsen komen er vrij komen voor nieuwe evacuaties uit Libië.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Uit Niger en Rwanda: Europese Commissie roept op tot meer emigratie van “vluchtelingen”

 1. Marc zegt:

  Een Afrikaan die willens en wetens naar Libië trekt, gaat daarbij zelf het risico aan te worden mishandeld of vermoord. Als evacuatie uit Libië noodzakelijk is, dan terug naar het gebied waar de man vandaan komt, of naar aangrenzende gebieden. Wel kan Europa dit financieel steunen. De grenzen dienen, zo nodig gewapenderhand, verdedigd te worden.

  Wegens verraad in de hoogste graad verdient Avramalopoulos natuurlijk de doodstraf.

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg, deze kannibalen hebben we nog niet in de verzameling. De Hutu’s en de Tutsi’s heeft Europa hard nodig. De koppensnellers bij uitstek en ware meesters in het plegen van genocide op alles wat tot een andere stam bestaat dan zijzelf.

  Geliked door 2 people

 3. Henk der Niederländer zegt:

  En wat blijkt weeral.
  Alweer die verrekte Verenigde Nazi’s die er achter zit.
  Heel dikwijls word hier naar Brussel verwezen maar al die ïdeeen” komen uit de VN koker en Brussel is de uitvoerder, wat duidelijk maakt dat het uiteindelijk de VN is die wereldhegemonie nastreeft.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Inderdaad Henk,klopt als een bus wat je zegt.
   Ze hebben ,alle lidstaten,in 2016 in New York dit VN verdrag ondertekend.
   Brussel zet de grote lijnen uit,en de marionetten voeren dit beleid uit.
   Het enige wat ons nog kan helpen is # NEXIT NU !

   Geliked door 2 people

  • har zegt:

   de vn is ook HET probleem, lees agenda 2030 eens, die wordt op de letter NU wereldwijd uitgevoerd in de westerse landen !

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Henk der Niederlander.Dit is onderdeel van de N.W.O. De VERENIGDE NAZI,S zijn belast met de uitvoering van de depopulatie agenda 21 (2021) en 2030 met de complimenten van de rotschilds/rockefellers en de nazi bilderberg groep.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

   Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Laat de Europese Commissie lekker doodvallen met hun Nep vluchtelingen erbij !!!!
  Die vuile ratten !!

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  De situatie is nog gekker: de Europese Commissie wil 35.000 vluchtelingen uit Rwanda opvangen, terwijl Rwanda 30.000 vluchtelingen uit Libië opvangt.
  Mijn voorstel is dat Duitsland alle Afrikanen, echt alle Afrikanen, moet aanvaarden. Nederland hoeft helemaal geen Afrikanen te accepteren, maar 83 miljoen Duitsers.
  Dus, en nu kun je me uit deze blog schoppen.
  http://mannikosblog.blogspot.com/2019/08/weltpolitische-schizophrenie-eu.html

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederländer zegt:

   Het zal op het einde van de rit hierop neerkomen dat Rwanda zijn misdadigers hier dumpt zodat zij ervan af zijn en dat Europa betaald voor de opvang van die Libiërs.
   En Brussel gaat daarin waarschijnlijk gewoon in mee want de ene corrupte zooi houdt de andere in stand op die manier.

   Geliked door 2 people

 6. Alfred Mol zegt:

  Er zijn honderden miljoenen Afrikanen die naar Europa willen. Als wij die mensen zouden opvangen, dan zou dat niet alleen ten koste van onze welvaart maar ook ten koste van onze veiligheid zijn. Natuurlijk de vooruitzichten can die Afrikanen zijn slecht, maar dat is NIET ons probleem. Wij moeten zsm de grenzen sluiten en wet/ regelgeving aanpassen, dat er geen beroep meer op eea gedaan kan worden.
  Het is duidelijk dat UN, EU en vooral de multinationals/ grootbedrijven deze immigratie willen bevorderen. De grootbedrijven denken dan meer omzet te kunnen boeken. De grootbedrijven zijn niets ontziend.
  Probleem is dat onze overheid a/d leiband v/d EU en grootbedrijven loopt. STOP de migratie voor het te laat is.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7413863/Migrants-storm-Kent-beaches-Border-Force-intercepts-army-50-intruders-landing-Dover.html

  Migrants storm Kent beaches! Border Force intercepts army of more than 50 intruders landing at Dover after flotilla of boats make morning Channel dash

  Migranten bestormen de stranden van Kent! De grensbewakingsdienst onderschept een leger van meer dan 50 indringers die landen in Dover nadat een vloot kleine boten een ochtend sprint door het Kanaal heeft gemaakt

  At least 54 migrants were discovered at dawn and taken in by Border Force
  They arrived on precariously small vessels under cover of darkness
  More than 1,000 migrants have crossed the Dover Strait already this year
  Most of the migrants have claimed they are either Iraqi or Iranian

  Minstens 54 migranten werden bij het ochtendgloren ontdekt en opgenomen door de grensbewakingsdienst.
  Ze arriveerden in gevaarlijke kleine schepen onder dekking van de duisternis.
  Meer dan 1.000 migranten zijn dit jaar al de Straat van Dover overgestoken.
  De meeste migranten beweerden dat ze Irakees of Iraans zijn.

  Geliked door 2 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dimitris Kannipoepelos heeft zelf natuurlijk ook al een paar van die stumperds in huis genomen? Moet-ie wel zorgen voor extra beveiliging.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 9. Kkraftavilqa zegt:

  Deze Dimitri lammelullenepos lijdt duidelijk aan zware linkse realiteitsblindheid de opvangcapaciteit in Niger en Rwanda is beperkt maar blijkbaar denkt hij dat die capaciteit. In Europa ongelimiteerd is, wat een habbezakker met zulke sukkels gaan we de oorlog niet winnen toch. Laat die imbeciel lekker sterven met z’n bek open en z’n ‘vluchtelingen’ erbij. Dicht met die grenzen alleen nog echte vluchtelingen naar Europa geen waardeloze nikkers en mohammedanen meer.

  Geliked door 2 people

 10. Jules Vismale zegt:

  Die akelige “EU-commissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap,” Dimitris Avramopoulos genaamd, gaat toch zeker niet ECHT denken dat de EU-landen nog veel meer “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” gaan opnemen? Hij is er trouwens evengoed schuldig aan dat jaarlijks vele duizenden van hen in de Middellandse Zee verdrinken omdat ze in overvolle bootjes de zee opgaan en daarbij is Amsterdam door dat linkse tuig in het zogenaamde bestuur bijna veranderd in een soort Sodom, Gomorra en Babylon!
  Hopelijk slaat hij dadelijk gewoon ZELFop de vlucht als hij een hele meute van dit ongedierte op zich afkrijgt opdat het geen enkele zin heeft om europa in Afrika te doen veranderen! Naar de stinkende gierput met die Avramopoulos!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s