2009 (Obama) . . . 2019 (Trump)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Bella“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Obama, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

5 reacties op 2009 (Obama) . . . 2019 (Trump)

 1. edwin vissers zegt:

  Homoseksualiteit is geen biologische geaardheid, beweert hij, maar een politieke creatie. Netflix? Pure propaganda voor homoseksualiteit. Waarom zitten er anders zoveel homo’s in die series? Netflix lijkt een entertainmentservice, Netflix is hersenspoeling.

  De collega gelooft dat onze wereldleiders – behalve Trump en Poetin – pedofielen zijn of op zijn minst een pedofielennetwerk ondersteunen. Onder ons bestaat een geheim, duister, eeuwenoud genootschap dat aan de touwtjes trekt: Illuminati.

  Illuminati regeren de wereld. Ze weten al lang hoe je kanker geneest, maar houden dat geheim. Sterker: in laboratoria creëren Illuminati ziektes als aids en ebola, puur om voordeel uit de chaos te putten. Illuminati laten ons geloven dat de aarde opwarmt, zodat er een wereldregering kan ontstaan die het witte ras, onze cultuur en de natiestaat zal vernietigen.

  Meesterlijke illusionisten, de Illuminati. De gek in Las Vegas, die vanuit een hotelkamer talloze onschuldige festivalgangers doodschoot, Stephen Paddock, bestaat niet. Want het regende nooit kogels in Vegas. Knappe propagandaproductie van de linkse media, met maar één doel: Amerikaanse burgers beroven van hun wapens en dus verzwakken.

  De holocaust? Verzonnen. Waar zijn de lijken? Bier drinkt de collega niet, bier is volgestopt met vrouwelijke hormonen. Zo vult hij avond aan avond. Hij beseft dat het allemaal raar klinkt. Maar het is geen onzin. Het zijn feiten.

  Feiten die ik kan vinden op internetsites die niet besmet zijn met linkse leugens. Ik weet toch dat alle media links zijn? Heb ik geen sociale media? Heel goed. Anders weten de Illuminati alles over je! Kennis is macht, snap je?

  De collega staat niet alleen. In het distributiecentrum omarmen meer jongens het geloof dat ze omringd worden door een immens complot. Echt, als ik me verdiep in het bewijsmateriaal, dat vooral bestaat uit het herkennen en ontcijferen van geheime Illuminati-tekens, weet ook ik dat de wereld wordt bestuurd door een kleine, steenrijke elite. Die collega’s zeggen: zie in dat je een marionet bent. Tijd om de touwtjes door te knippen.

  Na de recente, racistisch gemotiveerde schietpartijen in de Verenigde Staten, dacht ik aan de jonge collega en diens denkbeelden. Zijn perceptie is die van mij, maar dan op zijn kop. Wat ik als goed beschouw (tolerantie richting homo’s, gelovigen, vluchtelingen, etc.), ziet hij als het kwaad.

  Als je overal om je heen vijanden ziet, voel je je constant bedreigd. Wanneer je lijdt aan xenofobie, antisemitisme, homofobie, misogynie en paranoia… Als je wil dat witte heteromannen dominant blijven en je bang bent voor alles wat jij niet bent (vrouw, homo, jood, etc.)… Dan is er maar één optie. De omdraaiing. Niet jij bent gek, maar de rest van de wereld. Net zoals dit stukje. Waanzin. Moet wel geschreven zijn door iemand die bij de geheime club hoort. Elimineren die Illuminati.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Alle Trump haters zullen zeggen, het succes van Trump werd al voorbereidt door Obama. De effecten van goed bestuur worden altijd pas een aantal jaren later zichtbaar. Ben je uitgepraat. Daar is geen discussie over mogelijk.

  Like

 3. Mary zegt:

  Geweldig!!!! maar het is zeker niet alleen dat wat Trump allemaal betekend voor de Amerikanen maar onder de “Democraten” was er o.a. zeer zeker oorlog tussen Rusland en Amerika/EU ontstaan hoe ongelooflijk daar op aangestuurd is en nog steeds door die duistere EU club is walgelijk en de rampen niet te overzien, de EU is alleen maar uit op vernietiging en onderdrukking, Trump heeft al vele malen gewaarschuwd voor wat er hier gebeurt, laten we hopen dat Trump zowel als Putin blijven zitten waar ze zitten de komende jaren en zeker niet alleen voor Amerika en Rusland.

  Like

 4. Jan zegt:

  Financieel zijn de Amerikanen eronder Trump flink op vooruit gegaan

  Over A Million Households Have Risen To Middle Class Under Trump, According To Census Data

  ….
  More than 1.2 million American households moved to above $50,000 in annual income between 2016 and 2018, according to Census Bureau data released on Sept. 10, a sign of a growing middle class.
  ….
  The median household income, meanwhile, rose by nearly 2.3 percent—with all figures adjusted for inflation.
  …..
  https://www.theepochtimes.com/over-a-million-households-climbed-to-middle-class-under-trump-census-data-shows_3080021.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s