De islam is een invasieve “godsdienst”

Screenshot_274.png

(Door: “Balkanske priče”)

Door de problemen onder de mat te schuiven, staan we vandaag waar we staan. De EU is een mislukking. Zelfs het oorspronkelijke doel, namelijk economische samenwerking, wordt ondergraven door de onbeheersbare migrantenstroom die de hele EU ontwricht… Volgens de president van de ECB, Mario Draghi, zorgt de migratiestroom voor extra economische groei, omdat de overheden meer moeten uitgeven. Maar wat geven ze dan uit? Ze geven belastinggeld uit! Het klopt dat al deze migranten consumeren. Zij moeten allemaal eten, wonen en naar de dokter. Maar wie gaat dat allemaal betalen? Het heden en verleden laten zien dat een groot deel van deze migranten afhankelijk is van een uitkering. En het blijft maar doorgaan. Met honderdduizenden stromen zij binnen, op zoek naar de vleespotten van Noordwest-Europa, die gevuld worden door werkende burgers. De pensioenleeftijd van die werkende burgers wordt gekoppeld aan de levensverwachting. Ieder weldenkend mens snapt dat open grenzen en sociale zekerheid niet samengaan…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Historie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

61 reacties op De islam is een invasieve “godsdienst”

 1. Hovawart zegt:

  Een multiculturele samenleving laten overlopen door intolerante agressievelingen met een ideologisch excuus, en wachten op wat er gebeuren gaat………Het Europese Project, een volkerenmoord in spé.

  Geliked door 5 people

 2. andre zegt:

  De Balkan was vroeger orthodox en de mensen mochten kiezen. 1) belasting betalen en orthodox blijven of 2) lekker gratis moslim worden. De pervesiteit is er al heel lang geleden ingeramd maar dat is niet het moslim verhaal maar verdeel en heers. Wie danste er de heineken horlepiep in uniform? In NL is het niet anders met D66 PvdA CDA Groen Links VVD etc maar wel tijd voor verandering, hoog tijd!

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Als men de islam met terrorisme associëert, is dat héél stom volgens de paus.

  https://cdn.trt.net.tr/images/large/rectangle/23fa/e982/bf24/5b06a5a03f612.jpg?time=1567365560

  In een interview met de Paus zegt hij dat men het terrorisme niet met de islam moet vereenzelvigen.
  Volgens de geestelijk leider der RK, spelen religies een belangrijke rol om de cultuur van “samen-leven” te bevorderen.
  Wat de pogingen van sommige Internet Sites en andere Media betreft die pogingen wagen om de islam aan terrorisme te koppelen zegt hij dat dit Leugens zijn en heel dom is.

  https://www.trt.net.tr/francais/europe/2018/05/24/selon-le-pape-associer-l-islam-et-le-terrorisme-est-stupide-978268

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Die Soepjurk, afgezant van god op aarde, LMNL! Nog erger zijn al die hordes die op deze Drol afkomen! Hier op ‘Bron’ worden de joods-christelijke “waardes” regelmatig geprezen en verdedigd. Valt deze Soepjurk met zijn ranzige bichthokken daar ook onder? Niet voor niks hebben dat soort lieden jurken aan!

   Geliked door 4 people

  • Jean zegt:

   Die hadden ze ook beter in die lift laten zitten en na 14 de lift incl. de inhoud naar het stort gebracht, maar ja leg een a-sociale maar eens uit wat terrorisme is als je er zelf van leeft…
   Hoogtijd elke bullshit van volksbedrog te onderwerpen aan ONZE seculiere wetten en indien in strijd met die seculiere wetten dan die bullshit verbieden en er geen eurocent nog aan verknoeien.

   Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Ja idd economische groei voor een beperkt aantal mensen. En die verdienen er bakken met geld mee. Ik zie heus wel de enorme kasten van huizen die momenteel gebouwd worden. In de middenklasse word niets gebouwd. Nagenoeg niets. Zonder middenklasse is een maatschappij gedoemd volledig te mislukken. De smokkelaars/de bobo´s van de VN/ de AZC de maaltijdenverstrekkers voor asielcentra etc etc. die worden er schatrijk van Er word goud geld verdiend en tegelijk creeeren ze een wereld waar gegeven moment niet meer prettig te leven valt.

  Geliked door 2 people

 5. Statler & Waldorf zegt:

  De belangrijke zaken van het leven:

  Vakantie(selfies)
  Coke snuiven
  Wiet roken
  Boer zoekt vrouw kijken
  Heel Holland bakt zien
  Voetbal is mijn leven
  Agenten mishandelen
  Rood kruis boven de weg negeren
  De wetgeving is ook maar een mening
  ……….

  Geliked door 4 people

  • rottenpikwick zegt:

   Brandstichting en vernieling! Tig koppen gelezen over brandstichting en vernieling afgelopen zomer. Huizen, boerderijen, auto’s en nog veel meer, ging in vlammen op. WhiteTrash, Hufterlandje!

   Like

 6. delamontagne zegt:

  De “Mutawa”, de Islamitische Zedenpolitie
  [ Committee for the Promotion of Virtue and the Prevention of Vice ] kijkt streng toe met de zweepjes bij de hand, dat vooral vrouwen geen onkuise dingen doen….
  * * *
  Mutawa’s vertellen vrouwen dat ze niet mogen schommelen.

  ZIEK LAND, ACHTERLIJKE z.g.n. Godsdienst…………..

  Geliked door 3 people

 7. delamontagne zegt:

  Boodschappen doen in S.A. is ook niet altijd zonder problemen.

  Geliked door 3 people

 8. delamontagne zegt:

  Boze islam echtgenoot………….
  Maar niet alle moslima’s pikken het nog l;anger.

  https://www.courrierinternational.com/sites/ci_master/files/styles/image_original_1280/public/assets/images/courrier-international-libres-penseursde-l-islam-glez-web.jpg?itok=Eegu_8M4
  DOE JE SLUIER OM.
  Niks ervan, ik hijs de zeilen…

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat de Islam een invasieve Doctrine is is allang duidelijk maar ook moet men bij Balkanske de dingen niet meer noemen wat ze niet zijn, namelijk een godsdienst.
  Maar even wat anders.
  De dader van de steekpartij in Lion schijnt een psychose te hebben.
  Kennen we dat niet van alle aanvallen door moslims sinds laat Ik zeggen de laatste 2 jaar en misschien al langer.
  Deze schoften word altijd een psychose toebedeeld terwijl de weldenkende mens allang weet dat dit een vooropgesteld spel is door overheden om vooral de dingen die echt zijn niet te benoemen, namelijk dat het gewoon terroristen zijn van hetzelfde slag als deze zogenaamde “palestijnen”
  Ze komen allemaal uit dezelfde beerput die islam heet en nu dus de truc gevonden hebben om het domme ventje uit te hangen waarna ze door overheden psychotisch genoemd kunnen worden om hun eigen leugens te maskeren

  Geliked door 3 people

 10. exmarineman zegt:

  Draghi, ex-Goldman Sachs, Griekenland de Euro ingemanipuleerd, lid van de Bilderberggroep en NWO’er. Mede uitvoerder Kalergiplan/Illuminati. Ach dat zegt dan allemaal alweer genoeg

  Geliked door 2 people

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me er zo zo vaak en zo lang over verbaasd want er is natuurlijk veel meer, hoe kom je op het idee om allochtonen met een dubbel paspoort stemrecht te geven?
  Hoe kom je op het idee om iemand met een dubbel paspoort zitting te laten nemen in ons parlement?
  Hoe kom je op het onzalige idee om iemand met een dubbel paspoort in aanmerking te laten komen voor een uitkering van welke soort dan ook?
  Hoe kom je op het idee dat mensen met een dubbel paspoort in aanmerking komen voor kindertoeslag? ( of huursubsidie?)
  Vraag het eens aan geëmigreerde Nederlanders hoelang het duurde voordat ze in Canada, Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland stemrecht kregen.
  Het antwoord; toen ik genaturaliseerd werd.
  En dat hield automatisch in dat het Nederlanderschap werd opgeheven.
  En dat had dan flink wat voeten in de aarde vaak zelfs met een garantstelling van autochtonen uit het desbetreffende land.
  Vaak was het zo dat als je binnen een aantal jaar zonder werk kwam te zitten om wat voor oorzaak dan ook je na een vooraf bekende periode weer teruggestuurd werd (op eigen kosten)naar waar je vandaan kwam.
  Het venijn zit hem erin dat het hier meestal eerst met kleine aantallen gebeurde maar ja als het eerste schaap over de dam is….
  Vaak wordt als excuus gebruikt dat Marokkanen en Turken hun nationaliteit niet op kunnen zeggen maar waarom zouden we dat ons probleem maken? Dat is hun probleem! Ga maar klagen bij je eigen overheid!

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   *****

   Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   *****

   Like

  • Jean zegt:

   Tijl Uylenspiegel, 1.000% met u eens.

   Like

  • Cleo zegt:

   Uw spreekt vanuit gezond verstand; het zogenaamd niet kunnen opgeven van de Marokkaanse, Turkse of welke nationaliteit dan ook, moet deze mensen PER DEFINITIE uitsluiten van de Nederlandse nationaliteit en bijbehorende rechten.
   Onze Nederlandse nationaliteit wordt door deze dubbele paspoorthouders steeds misbruikt; uitkeringen,’soepsidies’, kinderbijslag voor niet bestaande kinderen in Turkije, Marokko of weet ik veel waar dan ook.
   Dit grootschalige misbruik van onze zorgvuldig opgebouwde verzorgingsstaat moet onmiddellijk stoppen!
   Niks ‘Marokko werkt niet mee’, niks ‘Turkije wil geen inzage/controle van registers toestaan’; het betreft NEDERLANDS BELASTINGGELD en dat is bestemt voor ECHTE (1 paspoort houdende) NEDERLANDERS!

   Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Die dubbele paspoorten zijn een mysterieus verschijnsel, toen Suriname onafhankelijk werd moest de in Suriname woonachtige kiezen; of je werd Nederlander of je werd Surinamer, beide tegelijk dat kon niet.
    Maar in geval van Marokko en Turkije kan het ineens wel ‘omdat’ je die nationaliteit niet op kunt geven, sterker nog een allochtoon die hier geboren wordt krijgt de nationaliteit van zijn ouders er gratis bij.
    Er is een ontsnappingsclausule waar niemand het ooit over heeft, als een Marokkaan zijn zoon Jan Piet of Kees noemt gaat de vlieger niet op, die namen zijn niet erkend en komen niet voor een paspoort in aanmerking. Hetzelfde geld voor Maria(!!) Greet of Anita.
    Daarbij waarom maken wij van hun probleem ineens ons probleem?

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Tijl Uylenspiegel.Het antwoord is simpel,de allochtonen met dubbel paspoort zijn bijna allemaal moslims.De resolutie van straatsburg uit 1975 islam(isering) voor olie.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Helemaal precies zoals ik er ook over denk en heel zeker veel anderen.
   Als je leest dat z.g.n Nieuwe NL-ers, “vluchteling” fijn teruggaan naar ’t land zij zijn ontvlucht ( met meenemen van de outkiering ! ), dan vraag je je toch af.
   In de U.S is [was] het zo dat je, om er de nationaliteit te verkrijgen, je er 5 jaar ONAFGEBROKEN moest zijn.
   Je mocht dus niet even terug voor familie-bezoek etc ( uitzonderingen daargelaten, dat weet ik niet . Overlijden etc ! ).
   En uitkeringen ????????????, alles aanpakken wat je kon en van sommige dingen was je uitgesloten en er moest, b.v. een familielid, borg voor je staan.
   Als je je niet elke 5 jaar bij een NL-consulaat meldde, verloor je automatisch je Nederlanderschap.
   Dubbele Nationaliteit in U.S ? weet ik niet .
   Heb er her-en-der familie, nooit over gesproken.
   Maar ik krijg de laatste jaren het idee dat oorspronkelijke Nederlanders ANDERS worden behandeld dan de z.g.n. ‘”nieuwe”…..

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nee ook ik weet niet van alle landen hoe ze het geregeld hebben Delamontagne maar ik weet dat mijn zuster die emigreerde toen ik nog een peutertje was pas na 35 jaar of zo is genaturaliseerd tot Canadees en zelfs na al die jaren moesten er mensen voor haar garant staan, na afloop van de ceremonie is er een feest gegeven voor de familie en de buren.
    Het is echt ‘nogal een dingetje’ daar.
    Vergelijk dat maar eens met hoe het Nederlanderschap te grabbel wordt gegooid.

    Geliked door 1 persoon

 12. Piet Snot zegt:

  “Moslims beschouwen niet-moslims als vervloekt door Allah (Koran- 2:7), een soort geestelijk gehandicapten dus, waardoor zij de superieure wijsheid van de islam niet inzien.”

  Goh, je gaat je dan toch afvragen waar sommige christenen zoiets vandaan gehaald hebben.
  De overeenkomsten zijn weer opvallend treffend te noemen.

  Like

  • Nog meer van die belachelijke reacties?…Dat je jezelf hiermee voor lul zet merk je blijkbaar niet.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Hoe kan ik dat nou door hebben als ongelovig mens, daar heb ik toch niet enig benul van als niet christelijk mens, die roepen altijd maar wat, zo als gewoonlijk.
    Allemaal de schuld van mijn ouders die weigerde mij christelijke waardes bij te brengen.
    En ik heb nog wel meer van soort gelijke opmerkingen, als je ze graag wilt lezen.
    Zo denk ik ook dat ze hier nooit 1 van die balkan gasten hadden moeten toelaten, daar heb je alleen maar last van.
    Meer dan tuig en gasten met een grote bek komt daar niet vandaan.

    Like

   • Ik maak jou niet belachelijk. Dat doe je zelf….

    Like

   • Harry zegt:

    Dit geeft toch wel een beetje een nare smaak T.B.C.om 17.37 .

    Er zijn heel veel christenen die het gevaar van de islam niet zien .
    Wij noemen dat hier in de bible belt chronische onnozelaars .
    Dominees praten er niet over !

    Sommigen hebben nog liever met een moslim te doen dan met “ een ongelovige “ zoals ik , HEBBEN ZE ME ZELF VERTELD !
    Je moet wel beseffen dat je voortdurend partij zit te trekken voor een stel half of heel verdwaasden , die , zodra er iets tégen de christelijke religie wordt verkondigd , reageren alsof ze door een heel wespennest gestoken worden .
    Dat is een onhebbelijke gewoonte die jullie met de moslims gemeen hebben .
    Ook al zie jij dan mogelijk wél het gevaar .
    Schud al die gelovige klootzakken dan eens wakker in plaats van óns te irriteren .
    Eigenlijk zit er niet zo veel verschil tussen fanatieke christenen en moslims .
    Helaas !
    Ik woon midden tussen dat soort vreselijke refo’s , en heb er haast dagelijks mee te maken . En meer dan vijftig jaar ervaring met dat tuig .
    En mijn ouwe heer al vijftig jaar extra .
    “Ik zeg niet dat ze allemaal onbetrouwbaar zijn , maar WEL heel onberekenbaar “ , was zijn motto en hij had zo’n 45 van dat soort kwezels in dienst .

    En dat heb je met @ Jan gemeen , zodra jullie enige kritiek te verduren krijgen , probeer je je “opponent” met beledigingen klein te krijgen .
    Dan probeer je bóven een ander te gaan staan omdat jullie die klote bijbel bestudeerd hebben .
    Alle anderen zijn dan onderontwikkeld en stom .
    Ook al proberen die hun gezond verstand te gebruiken in plaats van een antiek verhaaltje te volgen .
    Maar daarmee heb je het gelijk nog niet aan je zij .

    Ik heb “mein kampf” en de Koran ook niet gelezen , waarom zou ik ?
    En die achterlijke bijbel evenmin .
    Nog wel christelijk onderwijs “genoten” ,
    maar de weerzin daartegen groeide met de week .

    Feit blijft dat jullie een GELOOF proberen te verkondigen , ons dit als WERKELIJKHEID proberen aan te smeren en geen enkele kritiek op het geloof dulden .
    Wat er geschreven staat is voor jullie bewijs !
    Eigenlijk is dit weinig anders dan wat moslims doen .
    Alleen is de moordzucht mogelijk iets minder .
    Maar een ziekelijk fanatisme wél !

    Maar het blijft een GELOOF , wat per saldo totaal geen feit is , maar een illusie !
    Probeer dat nou eens te beseffen !
    Wellicht dat je dan wat subtieler en objectiever wordt .

    Like

   • Hij schijt al maanden onzin…En je praat veel,maar je zegt niks…Hoe kan je dit zeggen: “Eigenlijk zit er niet zo veel verschil tussen fanatieke christenen en moslims “…..en je hebt geen feit over dit gezegd?……Ik wil feiten en geen stome bla,bla en beschuldigingen… Het leven is geen illusie, het is een realiteit…Je bent een illusie,net zoals Marx, Hitler, Stalin, Pol Pot en andere zombies…

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Met zijn laatste reactie bij een vorig artikel heeft hij wat mij betreft ze ware christelijke aard laten zien, en wat ik nog kan verwachten van dit soort christenen.
    Nou had ik er daar al geen hoge pet van op, maar nou hoeven ze helemaal nooit meer ergens op te rekenen wat mij betreft.
    En hij heeft het allemaal aan ze eigen fanatieke onhebbelijke gedrag te danken, waar hij waarschijnlijk nog trots op is ook.
    Dood vallen kunnen ze wat mij betreft. Dat heeft hij toch maar mooi bereikt.

    Like

   • De islam kan het best vergeleken met mensen zoals jij….En ga je eens verdiepen in het christendom,ipv onzin uit te kramen….

    Like

  • rottenpikwick zegt:

   Eerst waren er de Joden, toen kwamen de Christenen en in ong. 600 CE een nieuw “geloof”, het mohammedanisme. Dus wie kopiëeert wie…

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Goed dat je dit nog even duidelijk maakt, dat het de mossels zijn die dit gedrag van de christenen hebben over genomen.
    Dat was een kleine vergissing van mij, ze waren er inderdaad eerder.
    Daarmee geef je toe dat er dus weinig verschil is, anders kan je niet iets over nemen, als het er nooit geweest is.
    Beide “geloven” komen dan ook uit het midden oosten dus de mentaliteit verschil dan ook niet zo heel erg.
    Beide hebben dezelfde mening en gedachtes over andere.

    Like

 13. delamontagne zegt:

  De Europese Commissaris, Dimitris Avramopoulos
  voor Emigratie zegt dat men er voor moet zorgen dat de vluchtelingen zich makkelijker en veiliger naar Europa kunnen begeven.
  Politico.eu / Welt.de

  https://www.politico.eu/article/migration-commissioner-calls-on-eu-countries-to-step-up-resettlement/

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Een zwembad in het XI arrondissement
  van Parijs moest Zondag worden gesloten na een aktie van moslima’s en Militante Femina’s in Burkini……….
  Ze zijn tegen het verbod.
  https://fr.sputniknews.com/societe/201909011042023879-en-burkini-des-militantes-provoquent-la-fermeture-dune-piscine-a-paris/

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Uit de marokkaanse Krant:
  De z.g.n. vluchtelingen uit N-Afrika die Ceuta vorige week binnendrongen, gooien met zwavelzuur naar de Politie

  Bladi

  https://www.bladi.net/sebta-migrants-policiers-blesses,58868.html

  Like

 16. delamontagne zegt:

  De moordenaar in Villeurbanne, sorry ik bedoel de VERWARDE asieligert in Lyon, de barbaarse AFGHAAN stond bekend onder 2 identiteiten en met 3 verschillende geboorte data.
  Le Parisien

  http://www.leparisien.fr/faits-divers/attaque-de-villeurbanne-timothy-sera-toujours-dans-nos-coeurs-01-09-2019-8143419.php

  Like

  • delamontagne zegt:

   De vermoorde jonge Fransman uit Lyon.

   Het zal je zoon maar zijn.
   WANNEER WORDT ER EENS EEN FAMILIELID VAN DE ELITE GROF BEHANDELD DOOR DIE SIELIGE VLUCHTELINGEN

   Geliked door 3 people

   • Sorry, ik val in herhaling………… Merkel, Macron en hun godverdommesse KONTENLIKKERS hebben bloed aan de poten tot aan de ellebogen! De Kontenlikkers, we kennen de namen, te veel om op te noemen! Vreselijk om je zoon zo te verliezen! RIP, mooie jongen! (tranen)

    Geliked door 1 persoon

 17. koddebeier zegt:

  “Maar wie gaat dat allemaal betalen?”
  Jammer genoeg is dat heel simpel…….U en ik……..met meer belastingdruk en duurdere zorgverzekering !!

  Geliked door 2 people

 18. Jean zegt:

  islam heeft niets met religie te maken het is een ordinaire gewelddadige perverse dekmantel om kinderen te misbruiken, vrouwen te misbruiken, verkrachtingen goed te praten en moordaanslagen te rechtvaardigen.
  Die achterlijke ‘perverse’ gewelddadige barbaarse zwijnerij moet verboden worden incl. alle uitingen verbonden aan die zwijnerij zoals boerka’s, kindhuwelijken enz.
  Wij zullen alleen nog die partijen steunen die hetzelfde doel willen bereiken nl. een islamvrij Europa, wij zetten ons 100% in voor ONZE identiteit, ONZE nationaliteit, ONZE onafhankelijkheid en ONZE eigen gemeenschap.
  Leve AfD, PVV, VB, FN, LEGA enz. enz.

  Geliked door 4 people

 19. Cleo zegt:

  Er is een opvallende parallel tussen invasieve exoten en inheemse soorten in het dieren- en plantenrijk (rivierkreeften-plaag, Japanse duizendknoop-plaag) en die in onze menselijke samenleving: overal waar islamieten niet oorspronkelijke inwoners zijn, verzieken ze de samenleving naarmate hun aantal groeit.

  Geliked door 1 persoon

 20. Jan zegt:

  Het uitschot in Mexico

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Harde woorden in het Spaanse parlement over de binnen dringende parasieten en moordenaars en kritiek op het gebruik van propaganda van linksvolk en hun landverraad

  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/Qma9yV1MjRrdVSWYJr95ja6enaN4WnttWCAQttjY4ck8xF

  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmR46J48ohAnYt39ufCioermCUa8GgujndA6h8wAx9qLXT

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Mooi, in Spanje gaan de ogen/oren ook lzh open! Moet je dat uitgebluste “volk” zien zitten in het parlement! In heel West-Europa hebben we te maken met die uitgebluste types met hun afhangende schoudertjes. LEVENSGEVAARLIJK!

   Like

 22. Hovawart zegt:

  Het lijkt alsof mensen een steeds korter lontje krijgen. Het geweld tegen politiemensen van de afgelopen dagen was bijzonder ernstig. De heftigheid van de incidenten lijkt toe te nemen. Als werkgever maak ik mij zorgen over het geweld dat mijn mensen tegenkomen terwijl ze we gewoon hun werk willen doen”, aldus een korpschef………De politiechef maakt zich zorgen?
  Ik ben sprakeloos van zoveel incompetentie………………kijk eens om je heen!

  Geliked door 1 persoon

 23. Lucky zegt:

  Iets anders, maar goed gedaan!
  https://tpo.nl/2019/09/02/nederland-speelde-cruciale-rol-bij-saboteren-nucleair-programma-van-iran/

  Nederland speelde cruciale rol bij saboteren nucleair programma van Iran
  AIVD-agent infiltreerde in atoomcomplex Natanz en verspreidde verwoestend digitaal virus

  Nederland heeft een cruciale rol gespeeld bij het saboteren van het nucleaire programma van Iran, mogelijk gericht op het maken van een kernwapen, blijkt uit onderzoek van de Volkskrant. Een AIVD-agent infiltreerde in het atoomcomplex bij Natanz en verspreidde daar een verwoestend digitaal virus, aldus de krant.

  Geliked door 1 persoon

 24. kampersrene zegt:

  De islam is een imbiciele “godsdienst” dat klinkt al beter nietwaar…. dat bedoeld voor profiteurs luiaarden.terroristen verkrachters vrouwenonderdrukkers,.messentrekkers….want alles is de wil van Allah…..moet ge niet afvragen wat voor soort god die Allah is

  Like

 25. Jan zegt:

  Illegalen bestormen de kusten van Spanje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s