De onderste steen moet boven komen in de politieke vervolging van dhr. Wilders

Screenshot_256.png

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het is een grove schande. Iets dat tot de bodem uitgezocht moet worden en de verantwoordelijken moeten de consequenties gaan dragen. Dit is meer dan schokkend, het bewijs dat een VVD-minister en anderen zich hebben bemoeid met de vervolging van dhr. Wilders en dus een ambtsmisdrijf hebben gepleegd. Oud-minister Ivo Opstelten en topambtenaren van het ministerie van Veiligheid en Justitie hebben zich persoonlijk bemoeid met de strafzaak tegen dhr. Wilders en hun invloed aangewend om het Openbaar Ministerie zover te krijgen dat het dhr. Wilders ging vervolgen.
www.rtlnieuws.nl

Een politieke afrekening is het gewoon, zo zegt dhr. Wilders geheel terecht, en die eist dan ook dat de rechtszaak die nog tegen hem loopt per direct gestopt wordt. Andere politieke partijen eisen opheldering van minister Ferdinand Grapperhaus. Maar mijns inziens kan het bijna niet zo zijn dat de minister-president niets afwist van deze zaak…
www.bnr.nl

Het is waanzin wat er in Nederland gebeurt; in plaats van de illegalen uit te zetten, worden er € 2,1 miljoenen in Amsterdam uitgegeven om de oude brandweerkazerne om te bouwen tot illegalenhotel.

€ 11,5 miljoen is het budget per jaar voor illegalen-opvang en deze € 2,1 miljoen komt niet uit dit potje, maar wordt nog eens extra bijgevoegd. Waarom je überhaupt een hotel gaat bouwen voor illegalen, of een budget hebt van € 11,5 miljoen voor illegalen-opvang, terwijl die illegalen gewoon het land uitgezet moeten worden, is mij geheel onduidelijk. Belastinggeld verkwisting.
www.telegraaf.nl

De Raad van State gelooft minister Kajsa Ollongren niet en wil een onderzoek naar geheime taps in de zaak Theo van Gogh. De AIVD zou namelijk de Hofstadgroep, waarbij de moordenaar van Van Gogh betrokken zou zijn, hebben afgeluisterd.
www.dagelijksestandaard.nl

De wetenschappers in Duitsland zijn het er wel over eens. 97,5% vindt dat Merkel de Duitse economie verpest. Drie bevestigde hypotheses zijn: dat de regering-Merkel de Duitse economie wil vernietigen en armoede tot stand wil brengen, dat de VN een communistisch regime is dat zogenaamd door de mens veroorzaakte klimaatverandering gebruikt om armoede te bewerkstelligen, en dat er overeenstemming tussen de partijen in de Bondsdag is dat hun doel corruptie en zelfverrijking is, zo laat onderstaand artikel weten.
https://sciencefiles.org

De EU-commissie, die mijns inziens handelt in opdracht van de VN, wil nog meer immigranten ophalen. De omvolking van Europa, de vernietiging van de Europese identiteit en cultuur, gaat zeker nog niet snel genoeg…

De ondemocratische en dictatoriaal ingestelde Europese Commissie roept de EU-lidstaten op om aanzienlijk meer “kwetsbare” vluchtelingen rechtstreeks vanuit kampen in derde landen te halen en hen bescherming en integratie in Europa te bieden, vooral diegenen uit Libië… Hervestiging zou een prioriteit moeten worden volgens Avramopoulos van de Europese Commissie.

“Bij verhuizingen gaat het natuurlijk niet om kwetsbare mensen maar om het opnieuw opbouwen van Europa en het vernietigen van het grote culturele verleden voor altijd, het lanceren van een nieuwe slavenmarkt voor multinationale ondernemingen”, zo laat het artikel terecht weten…
www.journalistenwatch.com

Turkije werkt er ook hard aan mee, want volgens de Griekse media komen er steeds meer “vluchtelingen” via Turkije op het Griekse eiland Lesbos aan. Op sommige dagen meer dan 500. Dit lijkt te bevestigen dat Turkije de zogenaamde vluchtelingenovereenkomst met de EU daadwerkelijk heeft afgeschaft. Gemiddeld komen er, volgens de UNHCR van de VN, zo’n 250 mensen per dag aan op alle vier de eilanden. Alleen al op Lesbos komen 44% meer mensen aan dan vorig jaar.

Het lijkt me dat voor de veiligheid van de Nederlandse bevolking de grenzen van ons land dicht moeten om te voorkomen dat alle illegalen die los rondlopen in Europa en zo van het ene land naar het andere kunnen hoppen, niet in Nederland kunnen komen. En daarbij kunnen dan alle illegalen het land uit en hoeven we ook geen illegalen-hotel te bouwen van € 2,1 miljoen euro. Geld, dat beter besteed kan worden aan de ouderen of de zorg.
www.deutschland-kurier.org

De VN: een organisatie die allerlei negatieve plannen bedenkt voor de bevolking of de plannen van de NWO uitvoert om uiteindelijk de geldstromen die daarmee op gang komen te gebruiken voor hun eigen gewin. Plannen zoals de klimaathoax, de 5G, de vaccinaties, en nu willen de klimaatactivisten van de VN, een plaats waar het fascisme goed gedijt, de individuele rijkdom vernietigen.
https://sciencefiles.org

Nog even over het zogenaamde democratiefestival van Ollongren dat één miljoen euro kostte.
https://ejbron.wordpress.com

Sta op voor echte democratie! Sta op voor onze Nederlandse rechten die door de politiek mijns inziens niet langer gewaarborgd worden! Het verdedigen van je land, je erfgoed, je identiteit en cultuur is iets moedigs en er is niets racistisch aan als je datgene waar je van houdt, je vaderland, wil beschermen en behouden!

PVV - nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op De onderste steen moet boven komen in de politieke vervolging van dhr. Wilders

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Niet alleen de ‘onderste steen’ , maar het hele justitieapparaat moet opnieuw gescreend gaan worden. Zolang 50% van de aangiftes mèt bekende daders geseponeerd worden, waardoor de jaarlijkse politieverslagen opgewaardeerd worden en cijfers ‘gedowngraded’ worden voor de lezer is het zogenaamde justitieapparaat door en door verrot, dankzij figuren als Opstelten.

  Geliked door 4 people

 2. Marc zegt:

  Wat ik vooral bizar vind is de verslaggeving in de MSM over dit onderwerp. Voortdurend wordt gesteld dat Wilders vind dat het niet kan wat Opstelten deed, en dat hij stappen tegen hem overweegt.

  We lezen niet dat al die journalisten of het OM zouden vinden dat het niet kan wat Opstelten deed, en dat juist zij stappen tegen Opstelten moeten overwegen.

  Wilders benadrukte dat het om het principe gaat dat er in een democratische rechtstaat geen politieke vervolging bestaat; dat dit in het belang is van alle partijen en de democratie.

  Maar geen van de MSM ventileren dit standpunt.

  En dat doet mij vrezen voor de houdbaarheid van onze democratie op dit moment in de geschiedenis.

  Geliked door 3 people

 3. Harry zegt:

  Goeie opsomming van feiten !

  Die smerige Rutte nog gezien bij de herdenking van de slag om de Schelde ?
  Daar stond die huichelaar weer in het gezelschap van onze eigen bolle sukkel en zijn soortgenoten uit België , die dorre stokken familie , allemaal met een uitgestreken smoel .
  Herdacht werden de burgers en militairen die daar gesneuveld waren en “er toe bijgedragen hebben dat we nu zo vredig in een heerlijk vrij land kunnen wonen” .
  De vuile hypocriet !
  Onder “zijn bewind” wordt de weg geplaveid voor de volgende holocaust !
  En die wordt nog erger dan de vorige !
  Hij WEET het , maar de smerige rat laat het gewoon gebeuren !
  Oftewel , hij doet het gebeuren !

  Waarom is er geen legale manier om dat soort misdadig gedrag te stoppen ?

  Geliked door 3 people

 4. Jean zegt:

  Gewoon het hele inkomen van die periode in beslag nemen en ze overal wegjagen met het label: Lafaards.
  Geert Wilders héél snel verkiezen tot minister-president van Nederland en heel die folklore opdoeken.

  Geliked door 2 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Op de politiebureaus lagen dus voorgedrukte formulieren klaar……..
  Wie heeft het initiatief genomen en opdracht gegeven om dat uit te voeren????

  Geliked door 3 people

 6. Cefas zegt:

  DDR-praktijken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Amsterdam, 40.000 uitkeringsgerechtigden, of hoe die boelsjit ook genoemd wordt, natuurlijk mogen wij de samenstelling van deze groep niet weten. Ga er maar van uit dat dat 85% geen nederlandse achternaam heeft. Om maar te zwijgen van de 10.000en “uitkeringsgerechtigden” die in andere “kaartenbakken” zitten. In de andere grote en kleinere steden zal het niet anders zijn. 500 M I L J A R D heeft ONS deze ellende al gekost sinds 1975 of zo iets. Maar de nederlandse SUFKUT vindt GTST veel belangrijker! Verloren zaak!

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  De ‘oude’ kartelpartijen is één grote vieze kliek die leugens, bedrog en diefstal niet schuwen !!

  Geliked door 2 people

 9. henk verhoef zegt:

  latern we een mooie parlementaire enquette gaan doen
  een 1000 kg papier vies maken en een beetje liegen onder eden en dan niets veranderen
  en verkiezingen– de stomme kiezer== want ja bij die baalhooi begint het echt

  aan de andere kant niet vreemd– hoogopgeleid met een hoog laaggeletterheid gehalte
  De media– dat zijn toch net kiezers= vullen ook hun zakkne met niets doen en zijn al moe voor ze beginnen

  Like

 10. oudmarinier zegt:

  Ik dacht dat “politici” in NL , politieke onschendbaarheid genoten . Indien dit zo is , hoe kan men dhr. Wilders danuberhaupt vervolgen. Alles wat hij denkt , bedenkt , xegt doet en/of onderneemt , zou dan toch “onschendbaar” zijn . Inclusief zijn opmerking van ” Minder , minder , minder” .

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat dacht je dan verkeerd, oudmarinier.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • oudmarinier zegt:

    Geachte heer J.C. Th. Kohler , Dan zou Rutte , in feite dus OOK strafrechtelijk vervolgd kunnen worden cq aansprakelijk gesteld worden voor zijn beleid . Hetzij tijdens of na zijn ambtsperiode ?? Toch ? Excuseer , maar volgens mij moet er toch minstens 1 advocaat zijn die aan de kant van het volk staat met meer dan genoeg “kennis en vaardigheid” (misschien het ontbreken van financien) , die bereid is om dit soort gasten (politici) strafrechtelijk , aan te pakken . Indien er genoeg financiele steun zou zijn.

    Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  Rutte helpt ons land met fluwelen handschoenen naar de sodemieter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s