De “Wereldklimaatraad” voorspelt: 280 miljoen “klimaatvluchtelingen” wegens stijgende zeespiegel

Screenshot_251.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De hoogste instantie van de klimaathysterie, de zogenaamde “Wereldklimaatraad” IPCC, weet het precies: bij een opwarming van de aarde van hoogstens twee graden Celsius zal er wegens een stijgende zeespiegel sprake zijn van wereldwijd 280 miljoen “klimaatvluchtelingen”. Dat beweert de IPCC nu in het ontwerp van een speciaal rapport, dat in september gepubliceerd zal worden.

Duits - Zuerst

Dientengevolge zouden laag liggende miljoenensteden en eilandenstaten tot het jaar 2050 zelfs bij optimistische CO²-schattingen elk jaar “extreme zeespiegelgebeurtenissen” zoals wervelstormen en overstromingen beleven.

Behalve de VS zouden vooral de kustmetropolen in China en India door regelmatige overstromingen door – volgens de prognose van de deskundigen – jaarlijks optredende wervelstormen bedreigd worden.

In het IPCC-ontwerp staat dat de zeespiegel tot het jaar 2100 met een meter zou kunnen stijgen als er niets gedaan zou worden aan de CO²-uitstoot. De jaarlijkse schade door overstromingen zouden in dezelfde periode volgens schattingen met het duizendvoudige toenemen.

Oorzaak voor de stijging van de zeespiegel is het met de zogenaamde opwarming van de aarde gepaard gaande smelten van ijs. In het ontwerp over water in bevroren toestand zoals in gletsjers, ijs of sneeuw, staat dat minstens 30% van de permafrost bodem tot het jaar 2100 zou kunnen verdwijnen wanneer de huidige “klimaatopwarming” zou voortduren (waarvoor echter geen steekhoudende bewijzen bestaan).

De “Neue Zürcher Zeitung” heeft de actuele klimaathysterie in een actueel commentaar onder de titel “Greta Thunberg´s missie” als volgt gekarakteriseerd:

“Net zoals in de jaren-60 en de jaren-70 revolutionair klassenbewustzijn werd geproduceerd, wordt er nu apocalyptisch milieubewustzijn geproduceerd – de bewustzijnsindustrie is omgeschakeld van rood naar groen. En net zoals destijds de rooien, buiten nu de Groenen het schuldbewustzijn van de westelijke cultuur uit. De theologie van de wereld-ondergang is vervangen door de ecologie van de wereld-ondergang.”

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, dictatuur, Elite, Globalisering, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, New World Order, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op De “Wereldklimaatraad” voorspelt: 280 miljoen “klimaatvluchtelingen” wegens stijgende zeespiegel

 1. Harry Willemse zegt:

  Die 280 miljoen moeten zeker allemaal naar Nederland?

  Geliked door 1 persoon

 2. F1802 zegt:

  Die zogenaamde wereldklimaatraad is toch helemaal gestoord. Ga toch werken man i.p.v. je bezig te houden met iets waar de mens geen invloed op kan uitoefen.

  Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  Een leuk doe dingetje voor de zondag! Neem een glas water en gooi hierin 2 ijsklontjes en zet een streepje op het waterniveau…………wachten………..tot het ijs is gesmolten en is het waterniveau onder of boven het streepje?

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Waar kunnen wij terecht???

  Geliked door 1 persoon

  • Jack Terrible zegt:

   Ik ben 24 jaar geleden speciaal in een flat op de eerste verdieping gaan wonen. Dus ik hou droge voeten en mijn schilderijen en foto collages blijven in ieder geval droog bij een eventuele dijkdoorbraak overstroming!!! Maar… zijn al die Turken en Marokkanen ook “klimaatvluchtelingen”?

   Geliked door 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    Tegen die tijd vluchten die allemaal terug naar het Midden Oosten. Elk nadeel heeft ook een voordeel om te spreken met de woorden van onze filosoof van de koude grond Johan Cruijf.

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik pleit al jaren voor iedere Nederlander een grote stevige rubberen boot als standaard onderdeel in je huis.
   Zo 1 waar je met een touwtje die hele boot opblaast.
   Dat scheelt een hoop dode als het hier mis gaat.
   Of zelf aanschaffen als voorbereiden Nederlander.

   Like

 5. Oeps zegt:

  Ooo, mijn God. De zeespiegel gaat stijgen en niet zo’n klein beetje ook. Dat grote hoge vrijheidsbeeld komt half onder water te staan. Wat een ramp. wat een vreselijke ramp staat ons te wachten. Ach en wee, wat errug. Vlug vlug vlug, we moeten snel wat doen, voor het te laat is.
  We moeten de Sahara vol planten met zonnepanelen. Dan wordt de zonnewarmte omgezet in energie. Dan koelt de aarde af. En met die zonneenergie kan op hele grote schaal het zeewater worden ontzilt. En daarmee kan die grote zandbak worden bevloeid. Dan koekt de aarde nog meer af en daalt de zespiegel. Dan kunnen we in de Sahara voedsel gaan verbouwen, zodat de arme wilde negertjes geen honger meer hoeven te lijden. Daar kunnen we dan ook heel veeeel bomen planten. Dat is weer goed voor de CO-2. Dan moeten alle Barbaaarbieren terug naar huis, om thuis te gaan werken.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik hoef me nergens druk om te maken; ik kan goed zwemmen… Moet natuurlijk wel eerst naar Zeeman (what’s in a name) voor een nieuwe zwembroek.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Het laatste nieuws.
  Er zijn aanwijzingen dat de zon gaat exploderen. De zon zal uitgroeien tot een superster die alle planeten die er om draaien zal opslurpen. We moeten zo spoedig mogelijk naar een hemellichaam buiten het melkwegstelsel, zegt het IPCC.

  Geliked door 1 persoon

 8. Mario zegt:

  Ik snap niet dat mensen hier in kunnen trappen.
  In Groenland ligt het allergrootste deel van het landijs en daar is de hoogste temperatuur in de zomer -10 graden Celsius.
  Als de aarde met 2 graden opwarmt, blijft het in Groenland in de zomer nog steeds -8 graden.
  Ik heb niet gestudeert aan een universiteit, maar weet wel dat ijs bij -8 graden niet smelt. Daar heb je toch echt +0,1 graad voor nodig.

  Geliked door 1 persoon

 9. Qvic zegt:

  Als de aarde 1 graad opwarmt, zal er 45% meer neerslag zijn. Dus hoezo opwarming? Neerslag koelt juist de aarde. Maar dat begrijpt IPCC niet. Daarbij willen ze juist die 280 miljoen mensen naar lager gelegen gebieden in de wereld gaan plaatsen. Want het economische rijke westen ligt lager dan waar al die zogenaamde vluchtelingen vandaan komen. Hoe meer kennis jij hebt opgedaan over het klimaat, hoe dommer jij het IPCC gaat vinden. Maar het IPCC is niet voor het wereldklimaat te redden, maar jou letterlijk tot het bot uitkleden van al jou bezittingen en zeggenschap. Voor hen ben jij een onuitputtelijke goudmijn.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tineke zegt:

  het is een kutsmoes om al die lui binnen te halen !
  Dat kost geld,en dat moeten wij betalen.
  Zo simpel is dat !

  Geliked door 1 persoon

 11. Eric zegt:

  Klimaatopwarming: de leugen van de eeuw !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s