Fenomenaal verkiezingssucces van de AfD!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op Fenomenaal verkiezingssucces van de AfD!

 1. Jean zegt:

  PROFICIAT AfD, PROFICIAT VB, enz. enz.
  Volgende verkiezingen worden de cijfers verdubbeld want wij zijn die islam en dat pervers barbaars geweld en profitariaat kots, kots, kotsbeu.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leon Theunisz zegt:

  Het begin

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Ook hier gaat het cordon sanitair weer zijn diensten bewijzen. Om het roer om te gooien zijn meerdere verkiezing overwinningen nodig en dan moeten de resultaten in de buurt van de 40 % komen of het liefst erover heen pieken. Wat wel kan gebeuren is dat een partij als de CDU nu meer gaat opschuiven van links van het midden naar rechts van het midden. Belangrijkste hangijzers voor de toekomst zijn EU met haar armoede brengende 0 rente politiek, miljarden verdampende emigratie en de miljarden verdampende klimaat waan. Met miljarden smijten op zich is niet het probleem maar dan moet de samenleving er wel beter van worden. Dat is hier bepaald niet het geval. Zonder deze drie problemen zou de veiligheid de welvaart en de maatschappelijke samenhang ongekend hoog zijn in Duitsland.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Inderdaad Guus dat wordt vrijwel zeker een Cordon.
   Je ziet wat er in Belgie gebeurd is met het Vlaams Belang, in Nederland met de PVV, In Italie het vuile spel van de linksen en die landen hebben allemaal geleerd dat een Cordon werkt, met het gevolg dat je in deze bijna zeker gelijk gaat krijgen.

   Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    De kartelpartijen in de hele EU vergeten één ding dat een cordon sanitair op een gegeven moment zal resulteren in een burgeroorlog als de burgers het niet meer pikken !!

    Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Ik denk ook dat dat cordon er komt en ik vrees dat de partijen gezamenlijk de ingeslagen weg verder gaan bewandelen. Wetende dat gegeven moment de AFD geen uitkomst meer ziet in de problemen wat migratie etc betreft en die de gevestigde partijen gecreeerd hebben.

  Geliked door 2 people

 5. neilven zegt:

  Geweldig, het Oosten van Duitsland ziet als eerste dat het roer om moet, als je de cultuur “verkoopt” in je eigen land dan ben je op sterven na dood.

  Proficiat AfD, ga zo door, nu de rest van Duitsland nog en dat Miststück Merkel van haar troon afstoten moet ook nog gebeuren, dat vieze vuile secreet die samen met Macron, Timmermans en Rutte Europa verwoest.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/oud-ddr-activiste-over-hetze-tegen-afd-met-democratie-heeft-dit-niets-meer-te-maken/

  Oud DDR activiste over hetze tegen AfD: ‘Met democratie heeft dit niets meer te maken’

  In diverse plaatsen moesten linksgroene politici vanwege stembusfraude voor de rechter komen – ‘Duitsland is door de Wiedervereinigung, die in werkelijkheid een vijandige overname van de West-Duitse Bondsrepubliek door de DDR was, een socialistische bananenrepubliek geworden’

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Eenderde van de bevolking wordt buiten spel gezet dooor crimineel links

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Jan. Eerlijk gezegd dat is zelfs meer dan eenderde van de bevolking. Ik denk niet dat de Duitsers achterlijk zijn. Er gaat geen dag voorbij, of er mensen ten prooi vallen aan brute aanvallen van gevaarlijk ongedierte die Moeder Merkel het land binnenhaalt. Enkel mensen die onderworpen zijn aan decennia lange linkse hersenspoeling nemen deze situatie als zoete koek. Het heeft heel lang geduurd totdat mensen durvden in verzet te komen. Maar in Sachsen en Brandenburg is dat gebeurd. Ze laten de misdadige CDU en SPD duidelijk zien, dat zij niet meer alleen heersers zijn.

   Geliked door 1 persoon

 8. John van antwerpen zegt:

  Dit is het resultaat van wir schaffen das. Maar Merkel zal wel weer trillend doen
  of haar neus bloed.

  Like

 9. m zegt:

  Het is een begin. De traditionele partijen kennende doen ze er alles aan om nationalisten buiten de regering te houden. Zie Rotterdam, Barendrecht, Italië, Oostenrijk (twee jaar terug), het lot van FvD in alle provincies waar ze zwaar gewonnen hebben (muv Limburg), enz. Maar kijk ook naar het verzet tegen Brexit en Trump. De agressiviteit die daarvan uitstraalt is ronduit beangstigend.

  Geliked door 2 people

 10. Republikein zegt:

  Niks veranderd.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Het bashen van de AFD blijft toch doorgaan, net als bij ons de PVV, en mogelijk ook het FVD als deze voor de linkse meute een bedreiging gaat vormen. Het linkse blok blijft dwarsliggen, terwijl nog steeds veel Duitsers menen te moeten stemmen op CDU, CSU en de Groenen. In de tussentijd gaan er weer kostbare jaren verloren, jaren waar er weer honderdduizenden moslims Europa binnenkomen, terwijl andere moslims bezig zijn grote gezinnen te stichten. De tijd die we hadden voor een echte verandering ten goede ligt al tientallen jaren achter ons. Tegen de tijd dat de mensen serieus willen kiezen voor het rechtse geluid staan moslims op het punt om een kalifaat uit te roepen. Men moet hooien als de zon schijnt, maar deze boodschap is niet bestemd voor het uiterst domme kiesvolk dat nog steeds in grote mate links blijft stemmen. Daarbij geholpen door stembusfraude. Geert Wilders; Nederland begint te lijken op Cuba en Noord Korea (vanwege de rol van Opstelten) Hij krijgt ook al door wat voor soort tuig daar in Den Haag zetelt !

  Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Ook Gauck is een zak ondanks de rest van zijn betoog

  ‘West-Duitse elite is totaal allergisch voor alles wat rechts van het midden is’.
  ….
  Over de verkiezingsuitslag van vandaag in Saksen en Brandenburg, waar door gevestigde partijen met angst en beven de overwinning van de AfD wordt afgewacht, is hij helemaal niet pessimistisch. Wel heeft hij zorgen over de manier waarop al de Oost-Duitse AfD-stemmers worden weggezet: als halve nazi’s.

  “Als je ziet dat een auteur als ik met liberale ideeën al in het rechterkamp wordt geduwd, alsof ik de AfD sympathiek zou vinden. Ik vind ze afschuwelijk, maar we kunnen niet alles wat we niet leuk vinden ook buitensluiten en meteen extremistisch noemen. Mensen hebben nou eenmaal een neiging tot conservatisme en nationalisme. Dat is volkomen normaal.”

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2299839-de-west-duitse-elite-doet-verkrampt-over-rechts-nationalisme.html

  Like

 13. Piet Snot zegt:

  AfD biljetten in papiervernietiger gegooid; ‘Rechtsstaat bestaat niet meer’.
  Zo verdwenen bij stembureaus in het hele land complete bussen vol met stembiljetten, en zou de AfD welgeteld in veel plaatsen nul stemmen hebben gekregen. In september 2016 bleek hoe dat wordt gedaan. In de gemeente Artland (Niedersachsen, 23.000 inwoners) stemde bijna 22% op ‘Die Linke’, waarvan maar liefst 60% per brief. Wat bleek? Alle stemmentellers waren ‘Linke’ en bijna ook nog eens allemaal moslims. Alle biljetten met een ingevuld AfD vakje werden rechtstreeks in de papiervernietiger gegooid.

  Vooral linkse politici betrapt op stembusfraude.
  En als het in één stembureau kan, kan dat ook in andere gebeuren. De AfD had volgens de peilingen op circa 25% kunnen uitkomen, maar dat werd slechts de helft. Op dezelfde wijze werden jarenlang de verkiezingen in de Deutsche ‘Demokratische’ Republik gemanipuleerd en vervalst door de SED, de historische voorganger van Die Linke.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/oud-ddr-activiste-over-hetze-tegen-afd-met-democratie-heeft-dit-niets-meer-te-maken/

  Geliked door 1 persoon

 14. Meine zegt:

  Let op de stembusfraude, waarschijnlijk heeft de AfD veel meer stemmen gekregen.
  Er zijn stembureaus met “NUL” AfD stemmen…..

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Meine, uitgesloten volgens vele reageerders.
   Het is het volk dat verkeerd stemt, een dus krijgt waar ze om gevraagd hebben.
   Fraude bestaat niet volgens vele hier.
   Je zult het nog vaak hier lezen bij een uitslag.
   Schijnt een erg populaire reactie te zijn hier wil je like sterretjes scoren.
   Gewoon het volk de schuld van alles geven, nooit de stemmen tellers.

   Geliked door 1 persoon

   • Meine zegt:

    Bij de laatste Europese verkiezingen heb ik meegeteld, voor geen stijl.
    Het stapeltje voor GL bevatte een paar PVV-stemmen.

    Like

 15. Rensk. zegt:

  Democratie is voor links een ding waar ze gebruik van kunnen maken. Zodra de uitkomst anders is dan gewenst moet diezelfde democratie zo snel mogelijk om zeep geholpen. Twee soorten linkse mensen: een groot aantal, die zo naief als de kleren is en een kleiner groepje, die de bedoeling heeft te gaan heersen. Die laatste categorie gebruikt de eerste groep om aan de macht te komen. Zodra dat werkelijkheid is, kan de eerste groep in de stront zakken en de veel kleinere weldenkende niet linkse mensen erbij.

  Like

 16. Rensk. zegt:

  kleinere groep bedoel ik

  Like

 17. kampersrene zegt:

  nog een beetje en mutti Merkel krijgt een leefloon

  Like

 18. Jan zegt:

  Zogenaamd interview met Alice Weidel: AfD is een bruine partij, aldus lijzig stuk drek

  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmRuZwvXoLS9vzuyZjPPgrgau6anerWN7ZKUtqCTEpwr63

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s