VIDEO: Dit is niet Roemenië – dit is Offenbach 2019

 

Altijd weer met de HARTELIJKE DANK aan Merkel en haar kruiwagens.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Dit is niet Roemenië – dit is Offenbach 2019

 1. droevige mof zegt:

  De gevechten tussen de zigeuners zijn al eeuwenlang bekend. Mijn oma heeft al gezegd: “Ze vechten als de ketellappers.” Met ketellappers werden zigeuners bedoeld.
  De zigeuners genieten in Duitsland bijzondere rechten vanwege de genocide van de nationaal-socialisten. Het zogenaamde antiziganisme wordt streng bestraft als racisme. Vanaf vandaag, 1 september, is dit in Duitsland inclusief minachtende opmerkingen in forums en blogs.
  Als gehoorzaam Duitser heb ik niet negatief geoordeeld, maar alleen feiten gegeven. Maar wat moet ik doen als de feiten niet langer een commentaar behoeven? De feiten moeten verborgen worden, en dan verbergen dat de feiten verborgen zijn.

  Geliked door 3 people

  • Kan een site zoals ‘Bron’, met zijn vrijheid van meningsuiting, vanaf vandaag niet meer in DE?

   Like

   • droevige mof zegt:

    Het gaat allemaal over Duitsers. Vanaf 1 september wordt artikel 130 van het Duitse Wetboek van Strafrecht (Paragraf 130 StGB, Volksverhetzung) strikter toegepast, bijv. met betrekking tot de commentaren van lezers op sociale media.
    Als ik hier bij ejbron schrijf, dan ben ik onderworpen aan zowel het Nederlandse als het Duitse strafrecht.
    In het verleden heb ik altijd goed nagedacht over wat ik schrijf en wat ik niet schrijf. Ik zal echter doorgaan, want ejbron doet goed werk in de niet altijd eenvoudige communicatie tussen Nederlandse en Duitse patriotten.

    Geliked door 1 persoon

   • har zegt:

    weet het niet zeker maar als een site op .com of .org eindigt (https://ejbron.wordpress.com) dan val je onder amerikaans strafrecht dacht ik.

    Like

  • Jan zegt:

   Zigeuners zijn net als moslims, shitvolk dat anderen belazerd en aaltijd voor ellende zorgt. In Hongarije worden zij terecht gehaat en uit de steden geweerd.
   Ik zag eens een documentaire waarin een vrouw, kuch, tegen de rector van deschool zei dat zij hun koters zelf opvoede en en hen dat bij brengen wat zij voor nodig achten. Wat een vreselijk arrogant wijf was dat, net zo’n kopsvod die alles beter denkt te weten.

   Like

 2. wauso zegt:

  Als er een messenverkoper bij was geweest had hij goede zaken kunnen doen. Of nog beter de overheid geeft ze gratis messen (de rest is toch ook gratis). En “onze Rutte” geeft toch ook Jeeps weg aan Syrische ‘Rebellen’ om Christenen te doden ! Iedere dag een compilatie van steek- en schietpartijen zou een ode zijn aan hen die dit ‘inclusieve’ gebeuren zo prachtig vinden.
  En als bijzaak: Ik kijk er ook wel graag naar. Beetje dichter bij huis zou wel gewenst zijn !

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik heb niet verstaan wat er allemaal wordt gezegd, maar ging het soms om de verdeling van de “buit” uit de Pharmacy.
  Ik zag een van die Roma-vrouwen met een boodschappentas…..

  Geliked door 4 people

 4. Jan zegt:

  Parasieten stichten brand zodra zij in Griekenland aan wal zijn

  https://streamable.com/8kjft

  Like

  • Ik snap niet dat de Grieken dit allemaal nog pikken. Dat misdadige EU-Tuig laat Griekenland gewoon stikken met deze ellende. Voor de meeste Grieken is dit een ver-mijn-bed-gebeuren. Denken ze, maar de Omvolking gaat daar ook gestaag door. De Lieden die debet-zijn aan al deze ellende verdienen de ……. (vul zelf maar in). Hopelijk krijgt BibberHeks een spreekwoordelijke klap in haar smoel vandaag bij de verkiezingen in het Oosten. Lang Leve de AfD!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Eerst vragen hoeveel het scharensliepen kost.

  Like

 6. Het is een groep, ik zeg het hier als bij zaak, die ook door de SS naar de gaskamers gestuurd zijn. Verder is deze groep in Europa actief als rozen verkoopster (p/stuk), of staan ze met een karton met tekst mijn kindjes hebben geen eten bij supermarkten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s