De Staat versus Wilders is een vergissing

Screenshot_277.png

(Door: Prof. Paul Cliteur)

De veroordeling is niet alleen in strijd met de rechtsstaat, maar ook met democratie

Morgen gaat het proces Wilders weer van start en staat een uitspraak uit 2014 centraal. Of liever gezegd een vraag. Die vraag, gesteld in een café in Den Haag, was of men in Nederland minder Europese Unie wilde? En minder PvdA? En minder Marokkanen? Het luisterend publiek wilde van al die drie minder. Minder, minder, minder, antwoordde het publiek.

Het OM ging over tot vervolging op grond van het laatste. Minder EU wensen is in Nederland (nog) niet strafbaar. Hoewel… Minder PvdA wensen ook niet. Hoewel… Maar minder Marokkanen wensen wel. Dat zou beledigend zijn voor alle Marokkanen, hoewel de leider van de PVV toch echt had toegelicht dat het hem ging om Marokkaanse jeugdcriminelen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op De Staat versus Wilders is een vergissing

 1. rottenpikwick zegt:

  Alweer een weekend vol geweld en mishandelingen in RUTTElandje = KUTTElandje! Lang Leve ONZE HELD Geert Wilders en dat wij snel verlost worden van al dat KUTVOLK op Het Binnenhof!!
  https://tpook.nl/2019/09/02/groep-10-tot-15-jongeren-kopschopt-bewusteloze-man-in-sfeervol-oss-ook-vrouw-kapotgetrapt/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Direct rijst dan de vraag is ondermijning van de rechtsstaat strafbaar ??

  Like

 3. wauso zegt:

  Foute kop van dit artikel !
  Dit is GEEN vergissing. Men (de Regenten) wilden Hr. Wilders doden !!!

  Geliked door 5 people

 4. Tineke zegt:

  Nu heb ik een groot vertrouwen in de advocaat van de heer Wilders,de heer Knoops.maar wat als ze dit toch door willen zetten morgen.En wat dan?

  Geliked door 3 people

 5. van Colle zegt:

  Justitie had de islam aanhangers die Wilders bedreigen het land uit moeten gooien dan was er vertrouwen in justitie nu stinkt deze club uren in het rond rond uit griezelig +al die bestaande politieke partijen wensen de heer Wilders veel sterkte toe

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Ik denk ook, het is geen vergissing , het is een plan om Wilders er uit te werken. Maar dat zal niet lukken,

  Like

 7. rottenpikwick zegt:

  Het is 1 Grote Misdadige Bende daar op Het Binnenhof, op handvol Patriotten na! Te schijterig om er voor uit te komen dat ze wél met Geert Wilders sympathiseren!! Wat een menselijk AFVAL! ONS landje VERKLOOT!

  Like

 8. Daan Kranenburg zegt:

  Meneer Cliteur, een helder artikel mijn complimenten. Wat ik alleen niet begrijp is dat u mede namens dhr. Ellian het volgende zegt, ik citeer: Met collega Afshin Ellian heb ik het boek De Staat versus Wilders geschreven. Wij zijn geen lid van de PVV maar we zijn wel bezorgd over de staat van de Nederlandse rechtsstaat, over de politisering van de rechterlijke macht. Lid zijn van de PVV is niet mogelijk dat moet u toch weten professor! U geeft ook niet aan bezorgt te zijn over de hr. Wilders het enige lid van de PVV. Nee u bent slechts beroepshalve ‘bezorgd’ over de politisering van de rechterlijke macht. Het heeft er daarom alle schijn van dat u en de heer Ellian politiek correct uit eigen belang jullie kool en geit willen sparen en dat Wilders en de PVV jullie worst zal wezen.

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  De bilderberg groep zit achter dit politieke circus om wilders te beschadigen en de P.V.V. uit te schakelen.Zo doorzichtig.

  Geliked door 1 persoon

 10. Piet Snot zegt:

  We gaan het mee maken vandaag.
  Maar ik denk dat ze het gewoon doorzetten, tegen elke redelijkheid in.
  Ze doen daar gewoon alsof ze achterlijk zijn, wat ze toch al waren.
  Die gasten gaan mekaar niet aanpakken, wat ze ook uitvreten aan ratten streken.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Er is een land voor marokkanen, dat heet marokko.
  Mensen die in Nederland wonen en geïntegreerd zijn heten Nederlanders.
  Mensen die zich altijd marokkaan blijven voelen en nooit Nederlander willen zijn, die horen hun gevoel te volgen en lekker in marokko de marokkaan te blijven.
  Dat is de beste oplossing en zou veel frustratie en narigheid voorkomen.

  Like

 12. Piet Snot zegt:

  Het ging Opstelten niet om zich er mee te bemoeien, maar om de veiligheid van Geert.
  Voor wie het verder wil geloven.
  Eigenlijk is het dus een hele bezorgde man dus die veel om zijn collega’s geeft en ze wil beschermen.

  Geen stem
  Minister Grapperhaus liet vanmorgen in antwoorden op Kamervragen opnieuw weten dat Opstelten geen stem had in het besluit Wilders te vervolgen. Hij overlegde juist met ambtenaren over de beveiliging en communicatie rond de rechtszaak. Ambtenaren zouden zich ‘hebben gebogen over de consequenties van de vervolgingsbeslissing’. ‘Daarbij kan men denken aan zaken als het tijdstip van en de planning rondom het naar buiten brengen’, stelt Grapperhaus.

  Grapperhaus schrijft ook dat onder ambtenaren gesproken werd over de vraag of ‘de afdeling communicatie’ moest worden betrokken, over ‘eventuele beveiligingsaspecten’ en over ‘het al dan niet informeren van de minister-president’ over de ‘genomen vervolgingsbeslissing’.
  https://www.ad.nl/politiek/grapperhaus-opstelten-bemoeide-zich-niet-met-zaak-wilders~a1dbbb52/

  Like

 13. Lucky zegt:

  Ondertussen, ies koeltoerr?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/heftige-beelden-agressieve-scooter-marokkanen-kopschoppen-econoom-arno-wellens-in-elkaar/

  Heftige beelden: agressieve scooter-Marokkanen kopschoppen econoom Arno Wellens in elkaar

  Arno Wellens eindigde een avondje uit gisteren met een zwaar bloedend gezicht: “Ze waren vervelend in de bioscoop. Ik zei er iets van en toen wachtten ze me buiten op voor een ouderwets gezellige partij kopschoppen. Maak ik dat ook eens mee.”

  “Ze waren vervelend in de bioscoop. Ik zei er iets van en toen wachtten ze me buiten op voor een ouderwets gezellige partij kopschoppen. Maak ik dat ook eens mee.
  Honderd piek beloning voor degene die de scooter met kenteken DFK84V in de fik zet en de beelden deelt. Signalement: zeven Marokkanen.

  Like

 14. Giny zegt:

  Piet Snot
  Ik ben het niet gauw met u eens, maar nu ben ik bang dat u gelijk heeft.

  Like

 15. Lucky zegt:

  Ondertussen, jongeren zonder signalement….
  https://www.bd.nl/oss-e-o/vrouw-zag-vriend-door-groep-in-elkaar-geslagen-worden-in-oss-ik-dacht-die-wordt-niet-meer-wakker~a9ddf151/

  Vrouw zag vriend door groep in elkaar geslagen worden in Oss: ‘Ik dacht: die wordt niet meer wakker’

  OSS – Wat een ontspannen avondje in de tuin had moeten worden, liep voor een stel in Oss uit op een verschrikkelijke avond. De twee werden zwaar mishandeld door hangjongeren die al langer voor overlast zorgen in de straat.

  Like

 16. Als de Staat der Nederlanden…vertegenwoordigd door een misdadige elite…met dit proces hun gelijk gaan halen….dan komt een deel van Nederland uit hun graf en breekt de pleuris uit.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s