FOTOSHOPPER Yasser Feras

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Groenen, Nederland, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTOSHOPPER Yasser Feras

 1. rottenpikwick zegt:

  Van mij mogen er veel meer dooien neervallen door drugs. Is een betere remedie voor al deze ellende. Bedenk je je (mss) nog wel een paar keer om daar aan te beginnen!

  Like

 2. rottenpikwick zegt:

  Getver, zit niet lekker te kanen!

  Like

 3. verwardeman zegt:

  Jesser Klavarfat !!!!!
  Vriendje van Feekske Halalsema , linksche drammers !

  Like

 4. Har Depik zegt:

  Vuile junkie partijen, bah oprotten ermee…

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Is dit wel een fotoshopper.

  Like

 6. Piet Snot zegt:

  Ik begrijp niet dat iemand een pilletje in ze mik stopt omdat er iemand is die zegt dat je je er wel goed bij voelt of vrolijk van wordt.
  Zonder de samenstelling te kennen, waar het vandaan of welke amateur heeft zitten kloten in een schuurtje.
  Je eet toch ook geen medicijnen op die andere van een arts voor geschreven gekregen heeft, en die beweert zich er wel goed bij te voelen.
  Dan zouden ze je meteen voor gek verslijten.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  GroenLinks-kamerlid Suzanne Kröger, van de Linksche Looney Brigade in Den Haag, wil dat de media zo snel als mogelijk stopt met KLM-advertenties voor lijnvluchten naar Berlijn……ik zit echter meermaals te wachten door vertragingen omdat er weer een Tweede Kamerlid met haar/zijn entourage met de limo naar de gate gereden word, en graag als laatste aan boord wenst te arriveren, en bij aankomst er als eerste weer uit moet………omdat er een etentje gegeven word in Berlijn…….stelletje zotten!
  Mevrouwtje Kröger, u mag uw kamergenoten natuurlijk geen snoepreisjes onthouden hé……..krijg het hupesglupes maar aan je GroenLinksche muts en begin eerst bij uw eigen collegae….eens kijken hoeveel bijval u krijgt, en of er binnenkort een stoeltje in vak K voor u word vrijgehouden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Die GroenLinksche MAVO-afhaker gaat Nederland redden, Jesse Klaver, de Obama van de Lage Landen, heeft het verkiezingsprogramma van GroenLinks uit de doeken gedaan en trekt van festival naar festival om zijn ideologie uit te dragen, als een soort muppet, een sokpop, iemand anders laat namelijk zijn mond bewegen en geluid maken………het GL-plannetje om jongeren te winnen voor de Linksche Looney Brigade blijkt dat de afstand zo verschrikkelijk groot is tussen hem en zijn vooral jonge kiezers, als je de jeugd nog gecontroleerd drugs laten gebruiken ook, misschien kan de GL-mocro het verstrekken, net als zijn soortgenoten die er een lucratieve hobby op na houden? Ballonnetje en een pilletje……logisch dat ze op GL stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  den Yasser Feras toont zijn waar gelaat…..dat van een clown musical….ik geloof niet dat het een fotochopper is…maar een echte foto

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s