Haat-imam Abdul-Jabbar van de Ven is terug in Nederland…

Screenshot_280.png

(Door: “Bas”)

De haat-imam Abdul-Jabbar van de Ven (foto) is terug in Nederland en heeft zich in Malden gevestigd. Van de Ven heeft zich ingeschreven als onderwijsinstelling op de Schoolstraat 1 in Malden. Dit is erg zorgelijk. Nu is het dorp (zelfs het hele land) in slaap en weet er niets van. Er is door de NRC in 2014 wat geschreven, maar de krant heeft dit nooit verder gevolgd. Echt zoeken hoef je niet om hem en zijn bedrijf te vinden, het staat online. Ik vind dat de burger ervan moeten weten, hij heeft gevaarlijke salafistische ideeën.

Door:
“Bas”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Haat-imam Abdul-Jabbar van de Ven is terug in Nederland…

 1. Peter Rissing zegt:

  Prima actie. Hou ons op de hoogte s.v.p.

  Like

 2. rottenpikwick zegt:

  Slachtoffers van de aanslag op Amsterdam CS eisen een schadevergoeding van 3 miljoen. De dader heeft natuurlijk geen ene rooie. Er is een “regeling” in Nederiglandje dat de staat dan de schadevergoeding betaalt! Deze aanslag kost ons ook weer M I L J O E N E N!! Eerder afgejat van ONS!! Val dood misdadig volk van Het Binnenhof!

  Geliked door 1 persoon

 3. D.G.M.Holland zegt:

  Al ruim vóór het jaar 2000 heb ik via brieven, kranten, website forums enz. politici, journalisten en andere mensen gewaarschuwd voor de gewelddadige kanten van de islam.
  Daardoor kende ik van de Ven’s ophitsende activiteiten al.

  In mijn archief ontdekte ik Martijn Koolhoven’s artikel in de Gelderlander en Telegraaf van 9 april 2001 over de werving van moslims voor de jihad door imam van de Ven. Dat is van oorsprong een authentieke autochtone Nederlander, maar is nu moslim en heeft het tot imam gebracht.
  Hij was een van de drie huis-imams van Maghreb Online.
  Door o.a. dat krantenartikel is de ophitsende website http://www.Qoquaz.nl van het internet verdwenen, maar een klein deel had ik gecopieerd en heb ik nog bewaard.

  Op het http://www.Maghrebonline.nl forum verscheen op 13-2-2001 een heel bizar stuk met Taliban- en Bin Laden propaganda met de oproep hen te steunen van Abdul Jabbar van de Ven.

  Hier volgt het stuk:
  BISMILLAH, van Abdul-Jabbar, aan al mijn broeders en zusters,
  as-salaam aleikum wa rahmatullah,

  Geroepen door mijn Moslim-hart schrijf ik jullie dit bericht om enkele vuile leugens eens en voor altijd recht te zetten. Het is een vrij lang stuk, maar neem alsjeblieft de tijd ervoor, want het zal bij velen van jullie de ogen openen.
  Het is een feit dat grote media-bedrijven, zoals NBC en SBS (inclusief het Nederlandse SBS 6) in de handen zijn van Joden, voor degene die dit niet gelooft kan ik een lijstje geven met alle internationale TV-stations en tijdschriften met hun eigenaars. Het is deze media die in alle huiskamers van de wereld binnensijpelt om onze gedachten en ons wereldbeeld te beinvloeden, en het is deze machtige media die de oorlog heeft verklaard aan de Islam. Als je vandaag de dag praat met andere Moslims, hoor je ze gewoon precies dezelfde woorden gebruiken als de koeffaar op TV, en zo kan het voorkomen dat ze helden als Osama bin Laden of de Taliban uitmaken voor terroristen of fundamentalisten, of welke andere term ze hebben verzonnen om ons op te delen in groepjes.
  Laten we eens nadenken over deze leugens, in het licht van deze wijze woorden van Allah:
  “Maar de joden en de christenen zullen niet tevreden met u zijn, zolang gij niet hun lering volgt…” (2:120).
  Zolang wij niet onze vrouwen naakt over het beeldscherm laten huppelen als goedkope produkten, zolang wij niet onze tijd verspillen met Amerikaanse Hollywood-helden, en zolang wij niet als roze biggetjes op het strand gaan liggen met een glas Safari, zullen ze ons blijven bestempelen als “middeleeuws” en “fundamentalistisch”, en helaas trappen veel Moslims in hun val, moge Allah hen leiding schenken.
  Ik sta op voor de Taliban en alles wat deze broeders doen en hebben gedaan, om eens de waarheid over hen te vertellen, aangezien de lichtstralen der waarheid maar zelden doordringen in deze duisternis die de koeffaar hebben gecreeerd.
  Op de 2e dag van de Ramadaan j.l. heeft de grote Sheikh Hammoud al-Uqlaa’ Ash-Shuaibi uit het Arabische schiereiland, een fatwa uitgesproken dat de Taliban de enige ware Islamitische regering op aarde zijn, en dat het voor elke Moslim verplicht is om hen te steunen. Vele van jullie zullen deze grote Sheikh misschien niet kennen, maar dat komt omdat hij altijd de waarheid heeft gesproken tegen de Saudische regering, waardoor hij vaak is opgesloten. Hij is de leraar van Sheikh Salmaan al-‘Awdah, de grote Sheikh die onlangs vijf jaar op was gesloten door Koning Fahd en zijn vrienden. Broeders en zusters, weet dat de Taliban de enige regering is op aarde die onze broeders in Tsjetsjenie steunt met wapens en manschappen ! Waar is Khadaffi met zijn grote mond ? Waar is Saddam ?
  Sommigen van ons zullen denken : “Maar als de Taliban zo’n goede Moslims zijn, waarom vechten ze dan tegen andere Moslims ?” Hier zal ik zo op terugkomen, maar laten we eerst kijken hoe de Taliban zijn ontstaan. Wie zijn ze eigenlijk ?
  Nadat de Moejaheddien met de hulp van Allah in Februari 1989 de Communistische Russen hadden verslagen en uit Afghanistan hadden verwijderd, bleef het nog onrustig, doordat de Russen achter de schermen de Afghaanse communisten bleven steunen met geld en wapens.
  In december 1992 werden ook zij vernederend verslagen door de soldaten van Allah.
  Daarna slaagde de Shaytaan er echter in de verschillende Islamitische groeperingen onderling zo te verdelen, dat zij elkaar begonnen te bevechten, en al hun werk in de Jihaad voor niks was geweest. Veel oprechte Moslims die tegen de Russen hadden gevochten, trokken hierop weg uit Afghanistan, omdat ze niks te maken wouden hebben met deze grote fitna.
  In deze strijd werd bijna de hele hoofdstad vernietigd, en verloren duizenden onschuldige Moslims het leven. De vijanden van de Islam wreven natuurlijk lachend in hun handen, en gooiden nog wat olie op het vuur door de verschillende partijen te steunen met wapens en geld. Iran steunde de Shi’ietische Hizbe-Wahdat-groep, terwijl Rusland de Communisten bleef steunen. India steunde vooral de groepen van Rabbani en Masoed, en Israel, Amerika en Frankrijk zaten zo’n beetje overal achter.
  Afghanistan werd teruggeworpen in de middeleeuwen, en verschillende gewapende groepen trokken plunderend door het land. In deze jaren van chaos werden meer dan 50.000 onschuldige burgers gedood, en veel jongens en vrouwen werden verkracht. De Taliban, een groep Islam-studenten (die al tegen de Russen hadden gevochten), pikte het niet langer meer, en maakte zichzelf klaar voor een nieuwe Jihaad. Natuurlijk is een mens doden erg, maar deze fitna door laten gaan is nog erger, en zal uiteindelijk veel meer mensenlevens eisen. Zoals Allah zegt :”Wal-fitnatoe ashaddoe minal-qatl…” (en de fitna is erger dan het doden…”. De grootste geleerden van Afghanistan spraken een fatwa uit, waarin ze de Taliban steunden in hun strijd tegen de verkrachting, moord en plundering van het volk.
  Een van de eerste acties die de Taliban ondernomen, gebeurde in de lente van 1994, toen een commandant in de stad Kandahar twee tiener-meisjes had gekidnapped, en hen meerdere malen had verkracht. De lokale bevolking vroeg hierop de Taliban om steun, en zo vielen 30 mannen van de Taliban de basis aan om de meisjes te bevrijden. Daarna hingen ze de commandant op aan de loop van een tank.
  Enkele maanden later brak er in diezelfde stad een gevecht uit tussen twee commandanten, waarbij ook weer onschuldige burgers werden gedood. Het gevecht ging over een jonge jongen, die zij hadden ontvoerd om te kunnen verkrachten.
  Wederom kwam de Taliban tussen beiden en bevrijdde de jongen. Steeds meer mensen begonnen zich hierdoor aan te sluiten bij de Taliban. Ze bevrijdden het land van de verschillende bendes, en namen hun wapens in beslag, zodat er geen onschuldig Moslimbloed meer zou vloeien. Als vlug kregen zij 80% van het land in handen, en toen zij op 27 september 1996 ook de hoofdstad veroverden, hadden zij de macht over bijna het hele land. Vandaag de dag besturen de Taliban zo’n 90 tot 95% van het land, en daar is het voor het eerst in jaren dan ook rustig, en kan begonnen worden met de wederopbouw van ziekenhuizen en scholen. Maar natuurlijk worden ze hierbij op allerlei manieren dwarsgezeten door de koeffaar, en economisch geboycot. Ze strijden nu nog in 5 tot 10% van het land tegen enkele overgebleven groepen Shi’ieten en communisten, gesteund door Iran, Israel, Rusland, India en Amerika, en helaas nog steeds tegen enkele Moslims, die de wapens weigeren neer te leggen. Allah zegt hierover in Soera Al-Hoedjoeraat :”En indien twee groepen van de gelovigen elkaar bestrijden, sticht dan vrede tussen hen. Doch zo een van beiden met overmatige eis komt tegen de andere, BESTRIJDT DAN DE GROEP DIE AANGRIJPT, TOTDAT ZIJ TERUGKEERT TOT ALLAH’S GEBOD. Indien zij dan terugkeert, sticht dan vrede tussen beiden met billijkheid en handel rechtmatig. Allah bemint degenen die rechtmatig handelen.”
  Dit is de Islamitische logica : als een groep Moslims niet wil stoppen met het uitmoorden van andere Moslims, bestrijdt hen dan tot ze stoppen. Zo zullen ze niet langer in de weg staan bij het stichten van een Islamitische staat, en zo zal er niet langer onschuldig Moslimbloed vloeien. Natuurlijk kennen we allemaal de berichten over hoe slecht de vrouwen het nu wel niet hebben, omdat ze bedekt over straat moeten. Wat de vijanden van de Islam bedoelen, is dat een vrouw pas vrij is als ze in een bikini een fles melk vast mag houden in een reclamespotje. Wat vreselijk dat die vrouwen geen sex mogen hebben buiten het huwelijk !
  Met deze misleidende propaganda proberen ze het Islamitische bestuur onderuit te halen. Sommige journalisten schrijven zulke stukken misschien niet met opzet, maar weten niet beter. Zij hebben vast een van de duizende Communistische vrouwen geinterviewd die nu naar het westen zijn gevlucht. Wallahi beste lezer, ik kom al jaren in asielzoekerscentra in Nederland, en ik kan jullie vertellen dat 9 van de 10 Afghaanse vluchtelingen Communisten zijn, die al jaren in Rusland hebben gewoond, en nu om economische redenen naar Nederland komen met het smoesje dat ze zijn gevlucht voor de Taliban.
  Feit is dat de vrouwen nu voor het eerst sinds jaren over straat kunnen, zonder bang te hoeven zijn om te worden lastiggevallen of verkracht ! Ja, het klopt dat sommige vrouwen zijn ontslagen door de Taliban, en dit was omdat zij vaak alleen met mannen werkten in overheidskantoren. Toen de Taliban aan de macht kwamen, verwijderden zij deze fitna uit de overheids-gebouwen door hen te ontslaan, maar ze krijgen echter nog steeds een salaris uitbetaald door de Taliban ! De Taliban vonden dat zij beter thuis konden blijven bij hun kinderen en huis, zoals de Islam dat voorschrijft. Maar in de sectoren waar vrouwen nog steeds hard nodig zijn, zoals onderwijs, medische zorg en beveiliging (vrouwenpolitie voor vrouwen), kunnen ze nu gewoon blijven werken. Broeders en zusters, vergeet niet dat Afghanistan totaal is vernietigd door de jaren van oorlog, en dat de Taliban, net als elke andere overheid, dit niet in een paar jaar weer totaal kan opbouwen. Zeker niet als ze ook nog eens worden geboycot door de Verenigde Nazi’s. Mogen vrouwen niet naar school van de Taliban ? Jawel, een leider van de Taliban heeft zelfs gezegd dat het in de Islam verplicht is voor vrouwen om te leren, en ze mogen dus wel naar school, maar aangezien er nog steeds niet genoeg scholen zijn, kan dat soms gewoon niet. Er worden nog steeds scholen gebouwd, maar omdat de Taliban geen gemengde klassen met mannen en vrouwen willen, moeten sommige vrouwen soms jaren wachten voor ze naar school kunnen. En dit wordt dan door de kafir-media weer opgeblazen en onze huiskamer ingeslingerd.
  Naarmate de economie sterker zal worden in Afghanistan, zullen ook meer vrouwen aan het werk kunnen.
  Amerika heeft er nu voor gezorgd dat de Verenigde Naties (Verenigde Joden) Afghanistan economisch boycotten, vanwege het vage smoesje dat Osama bin Laden niet door de Taliban wordt uitgeleverd. De Taliban hebben Amerika al meerdere malen om bewijs gevraagd, maar die kunnen ze niet geven.
  Beste broeder, beste zuster, open je ogen, en weet dat de Taliban staan voor vrede en gerechtigheid. Weet dat de Taliban staan voor de bevrijding van Tsjetsjenie, Palestina en Kashmir. Maar op dit moment hebben ze hun handen vol aan de opbouw van hun eigen land, zodat de Islamitische staat een sterke staat zal zijn, en wij kunnen hen daarin helpen.
  Kijk op hun website : http://www.taleban.com voor meer informatie hierover.
  Het minste wat we kunnen doen is de leugens weg nemen die de vijanden van de Islam over hen verspreiden, en doe’aa voor hen te maken.
  Allahoema yaa rab, maakt u de Taliban geduldig en standvastig op Uw weg, en geeft U hen kracht tegen Uw vijanden ! Amin.
  Was-salaam aleikum wa rahmatullah,
  jullie broeder Abdul-Jabbar.
  ——————————————————–
  Alle redenen om dit soort Nederlandse overlopers als van de Ven in de gaten te houden.
  Heren politici, wanneer worden jullie wakker en gaan jullie naar Wilders luisteren?
  Oh…is het al te laat en durven jullie de politieke islam niet meer aan te pakken?

  Geliked door 1 persoon

  • Henk Smit zegt:

   Iets valt mij op in de tekst. Afghanen (moslims) verkrachten wat af. En blijkbaar zijn moslims overwegend homo, want waarom verkrachten ze anders jonge jongens.

   Like

 4. Jack Terrible zegt:

  Ik zou zijn hoofd eisen als ik een slachtoffer van die gek was. Dat krijg je toch niet… lijkt het… of toch wel?

  Like

 5. verwardeman zegt:

  We don’t need no water , let the motherfucker burn ,
  Burn motherfucker , burn .
  The roof , the roof , the roof is on fire …….

  Like

 6. Ja, vroeger werd je aan de grens gecontroleerd, je paspoort en of het allemaal klopte wat er in stond naast en onder je foto. Nu kan je gewoon binnenwandelen en niemand die iets ziet of controleert. Logisch toch dat Nederland ook zoveel maffia bendes huisvest!

  Like

 7. ed zegt:

  Geloven in een hiernamaals is een geestelijke afwijking .jong genoeg begint vaak genoeg herhaald laat je iemand ook in de paashaas geloven.

  Like

 8. Derk zegt:

  Ed, zeg dit eens tegen een moslim. Misschien schrik je van zijn reactie. En de paashaas is commercie.

  Like

 9. Bas zegt:

  De man woont nu in Oss, dus de haat imam duikt nu daar onder.

  Like

 10. Bas zegt:

  Haat imam is verhuisd naar Oss.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s