Tweet van Alice Weidel

Screenshot_281

Sachsen: 60% voor zwart-blauw! DE AfD SACHSEN HOORT IN DE REGERING! Alice Weidel, fractievoorzitter.

(Vertaling: E.J. Bron)

De burgers in Sachsen hebben een duidelijke beslissing genomen: 60% van hen wenst een CDU-AfD-regering. Dat is de democratische wens van de burgers, dat heeft de CDU te accepteren! We verheugen ons op gespreksvoorstellen!

Geplaatst en vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Alice Weidel)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), christendemocraten, democratie, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tweet van Alice Weidel

 1. floflo zegt:

  En kunnen we dan godverdomme hier ook eens GOED stemmen als het zover weer is!!!!

  Geliked door 2 people

 2. rottenpikwick zegt:

  Het was ‘ZUM KOTZEN’ wat ik gisteravond op de Duitse TV zag. De een na de andere GUTMENSCH kwam woorden en blikken te kort om de AfD te neersabelen. Pas over 5 jaar zijn er weer verkiezingen, mss toch eerder. Duitsland is een kruitvat geworden. Een flinke economische crises en het kruitvat Duitsland ontploft! Ik zie in de toekomst nog Duitse vluchtelingen elders hun heil zoeken, in NL bv!

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Heeft Mevrouw Weidel al bedacht wat ze gaat doen als blijkt dat er een cordon sanitaire ingesteld wordt, want die kans is groter dan paus te worden.

  Geliked door 2 people

 4. Roeland zegt:

  Weidel,Salvini,Wilders,Orban,Johnson,Trump…..onze hoop , maar ik ben pessimistisch geworden.

  Het is, dunkt mij, al vijf over twaalf. Elke keer zie ik hetzelfde voltrekken. De Macht komt in actie als ze in gevaar dreigt te komen, Manipuleert de verkiezingen. Saboteert de uitslagen. En dan die afschuwelijke media. De Deutschlandfunk , die 20 jaar geleden nog redelijk onafhankelijk was, is nu een regelrechte DDR propaganda zender geworden. Nu luisterde ik vroeger ook wel eens naar Stimme der DDR . Die goeie ouwe middengolf toch 😉

  Stimme der DDR was propaganda , maar het was tenminste herkenbare propaganda. Dat wist iedereen.
  Deutschlandfunk is zogenaamd onafhankelijk, maar feitelijk is de propaganda van de Deutschlandfunk veel geniepiger dan van Stimme der DDR. Dus veel erger. Dat weet dus NIET iedereen.

  We zijn in een situatie belandt, dat alleen een radicale revolutie ons nog kan redden. Derhalve is dit mijn laatste bijdrage op EJ Bron. Ik zie niet in , dat ik nog zinvolle commentaren kan geven. Het komt iedere keer op hetzelfde neer.

  Ik dank iedereen , die mij gelezen en likes gegeven hebben!

  Het is mij niet gelukt iets in Hongarije of ergens in Oost Europa te regelen. Ik heb mijn best gedaan. Ik raad iedereen boven de 60 af daarheen te verhuizen. Besef , dat je over veel energie moet beschikken om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Mocht ik 20 jaar jonger zijn. Zou ik direct daarheen verhuizen, zeker met mijn talenkennis. Maar ik besef helaas , dat ik ook al oud begin te worden. Dus toch maar het beste in Nederigland maken, of een lieve rijke lieve vrouw zou mij bij de arm kunnen nemen? …..Dat zijn helaas alleen maar dromen.

  Het ga jullie goed. Sterkte! EJ Bron bedankt! Ik blijf lezen.

  Met strijdbare groet!

  Roeland

  Like

 5. Jan zegt:

  Groenvolk wil staat ontmantelen, criminele zwarten gaan vrijuit, politie is schuldig tenzij…..

  Beamte laufen Sturm gegen Gesetz
  Polizisten sollen beweisen, dass sie Verbrecher nicht diskriminieren

  Berlins Justizsenator Dirk Behrendt (48, Grüne) will, dass jeder ab 2020 leichter gegen Diskriminierung durch Behörden klagen kann. Jetzt schlagen Polizeigewerkschaften Alarm.

  Sie warnen vor der geplanten Beweislastumkehr im neuen Landesantidiskriminierungsgesetz (LADG). Polizeibeamte sollen noch stärker belegen müssen, nicht diskriminierend gehandelt zu haben.
  Polizei in der Beweispflicht

  https://www.bz-berlin.de/berlin/polizisten-sollen-beweisen-dass-sie-verbrecher-nicht-diskriminieren

  Like

 6. Jan zegt:

  Weidel over Brexit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s