CITAAT

EDi81DjXUAIqQM5

“Mannen die voor de oorlog vluchten, nemen hun vrouwen en kinderen mee! Mannen die ten strijde trekken, laten hun vrouwen en kinderen thuis!”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CITAAT

 1. BREEk, verontrustende berichten uit Israel; Iran en Hezbollah zijn druk met 2 nieuwe basissen, militaire compounds, voor precisiewapens! Israel kan dit niet accepteren, dus binnenkort een paar grote BOOMS in het Midden-Oosten.
  Voor de geïnteresseerden, de betreffende artikelen zijn te vinden op; https://www.jpost.com/

  Like

 2. Nou niet altijd hoor. Als je lekker wil höken en nöken in LuilekkerEuropa, kunnen vrouw en kinders je aardig in de weg zitten. Vaak zijn die kerels ook zat van ‘het gedoe’ thuis en zien dit als een mooie uitweg. En je krijgt nog geld toe OOK!!!!!!!!!!!! Hoe gek wil je het hebben! En het WelkomWelkomKoortje staatje ook nog op te wachten!! Hahahahaha…..KNETTERGEK hiero!

  Like

 3. Yvonne zegt:

  En blijven ontkennen dat al die mannen expres naar Europa worden gestuurd
  In palen en bomen klimmen, met messen door de straten lopen af en toe een Europeaan steken
  Het wordt met de dag leuker ik ben zo blij in Europa te wonen bah
  Maar je kan niet weg met een dunne portemonnee en waarheen?

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Stel nou eens dat radicale moslims naar een vernieuwde tekenfilmserie van ‘Wacky Races (2017)’. hadden gekeken waarin twee meisjes voorkwamen die allebei tweelingzusjes zijn. En dat zijn om te weten Penelope Pitstop en Pandora Pitstop die sprekend op elkaar lijken met als enigste verschil dat Penelope blond haar heeft en Pandora zwart haar.
  In hun gedrag zijn de twee zusjes ook elkaars tegenpolen daar Penelope heel goedaardig en vergevingsgezind is terwijl Pandora juist heel boosaardig en jaloers is (familie heb je nou eenmaal niet voor het uitkiezen) en zit de laatstgenoemde haar zusje ook geregeld dwars.
  Als die twee een autowedstrijd tegen de moslimextremisten zouden hebben gehouden dan zou Pandora hen nog meer dwarszitten dan dat ze dat bij anderen doet. En zij zou zich zelfs niet eens door moslims laten opjagen terwijl Penelope al genoeg ellende had aan de Hooded Claw, alias Sylvester Sneekly, haar sluwe voogd!
  Helaas komt het ook geregeld voor dat goedbedoelende mensen vaak anderen terugsturen naar diens vervolgers omdat zij deze laatsten als onschuldig zien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s