Culturele verrijking door islamitische immigratie niet te bewijzen

Screenshot_292

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De overwinning van de AfD in het oosten van Duitsland toont aan dat een groot aantal mensen verlangt naar een burgerlijk-conservatieve politieke ommekeer.  Maar ondanks dit grote aantal conservatieve kiezers wordt in achterkamertjes weer een linkse regering gevormd. Zodoende moet gevreesd worden dat de grondwet-vijandige massa-immigratie onder misbruik van het asielrecht ongecontroleerd doorgaat. Het is fundamenteel dringend noodzakelijk om vragen te stellen bij de doelbewuste pro-islam-campagne van de mainstream en de talrijke valse berichten te ontmaskeren, zoals de constant maar weer herhaalde bewering van een zogenaamde culturele verrijking door een miljoenvoudige islamitische immigratie.

PI News (2)

De zelfbenoemde elites van de republiek bedrijven een onverantwoordelijke migratiepolitiek. Enerzijds suggereren ze de bevolking dat men geen enkele invloed op de samenstelling van de niet eindigende immigratiestroom zou hebben of deze zelfs aan de grens zou kunnen stoppen. Anderzijds wordt beweerd dat er geen sprake zou zijn van ingrijpende gevolgen voor de Duitse samenleving dat er overwegend twee miljoen alleenstaande mannen in de strijdbare leeftijd, die bovendien een islamitische socialisering hebben doorlopen, geïmmigreerd zijn.

Screenshot_293Niet de vluchtelingencrisis splijt het land, maar, nauwkeuriger gezegd, een cultuur-vreemde islamitische immigratiegolf. Want, en dit kun je niet vaak genoeg benadrukken, deze islamitische mannen zijn vaak gevormd door een archaïsche, vrouwen verachtende en islamitische socialisering, een in de islam wijdverbreide haat tegen “ongelovigen” en een verachting betreffende het Westen. Deze alarmerende omstandigheid droeg maatgevend bij aan het tot stand brengen van het boek “Veiligheidsrisico islam: criminaliteit, geweld en terreur: Hoe de islam ons land bedreigt”.

Screenshot_294Aan de hand van talrijke statistieken en onderzoeken heeft ook Thilo Sarrazin in zijn boek “Vijandige overname” het verband tussen de achtergeblevenheid en de ontwikkelingstekortkomingen van landen met een sterke bevolkingsgroei bewezen; “hoe meer onontwikkeld, achtergebleven en economisch minder succesvol”, des te hoger geboortecijfer hebben deze bevolkingsgroepen. De islamitische massa-immigratie uit Turkije naar Duitsland en actueel uit Syrië, Irak, Afghanistan, Nigeria en de landen van de Maghreb werd echter jarenlang gerechtvaardigd met een gebrek aan geschoolde arbeidskrachten. Nu, nadat honderdduizenden “vluchtelingen” maandelijks miljarden kosten in de sociale kassen veroorzaken en deze toestand zelfs niet meer met gemanipuleerde statistieken te verdoezelen is, zijn dit soort argumenten grotendeels verstomd.

De achtergeblevenheid van de islamitische wereld wordt ook bevestigd door een blik op de sinds 1901 uitgereikte Nobelprijzen voor natuurkunde, chemie en geneeskunde: er staat geen enkele Nobelprijswinnaar uit een islamitisch land geregistreerd. Ook een vergelijking van de aanmelding van patenten valt extreem negatief uit voor islamitische landen. Deze innovatie-index wordt aangevoerd door Japan met 276,6 patent-aanmeldingen per miljoen inwoners. Finland staat met 143,5 patenten op de vierde plaats, direct gevolgd door de VS met 129,2 en Duitsland met 122,93 patent-aanmeldingen per miljoen inwoners. Onderaan de statistiek staat Turkije met 5,64 patent-aanmeldingen per miljoen inwoners. Met het oog op zulke cijfers vraag je je af waaruit de gepropageerde culturele verrijking door de in wezen islamitische massa-immigratie dan concreet moet bestaan. Uit de vierde Döner-winkel in de winkelstraat? Uit de derde shisha-bar in de wijk? Of de tweede DITIB-moskee in het district? En hoe is een culturele en economische verrijking voor de autochtone bevolking door een grotendeels onontwikkelde islamitische immigratie in werkelijkheid denkbaar? Antwoorden op deze existentiële vragen blijft de mainstream schuldig.

Ook de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting van de westelijke wereld – tot aan een satirische toespitsing zoals de Mohammed-cartoons toe – zijn moslims vanuit hun landen niet gewend. Op de ranglijst van de persvrijheid van de organisatie “Reporters zonder Grenzen” staat Duitsland voor het jaar 2018 op de 15e plaats. De laatste plaatsen op de ranglijst worden door islamitische landen gedomineerd: op de 157e plaats staat Turkije, op de 160e plaats Irak, 161e is Egypte, 162e Libië, 164e Iran, 167e Jemen, 168e Somalië en 177e Syrië.

Bij de World University Ranking, waarbij de Times Higher Education (THE) jaarlijks 965 universiteiten uit de hele wereld beoordeelt op de kwaliteit van hun onderwijs en onderzoek, de kennistransfer en hun internationale aanzien, is het resultaat identiek: ook daar is geen culturele en wetenschappelijke verrijking door de islamitische wereld te bekennen. In 2017 werden 965 universiteiten, waarvan 303 in Angelsaksische landen, 302 in de rest van Europa, 208 in Oost-Azië en 70 in islamitische landen, beoordeeld. Onder de eerste 200 bevonden zich 11 in Angelsaksische landen, 69 in de rest van Europa, echter geen enkele in een islamitisch land.

De slotsom over de toestanden binnen de islamitische landen valt desillusionerend uit: islam, wetenschappelijke vooruitgang en economisch succes schijnen elkaar uit te sluiten, en behalve het oppompen van olie uit het woestijnzand zijn er weinig economische succesverhalen uit islamitische landen te melden. Deze worden echter gekenmerkt door economische en maatschappelijke achtergeblevenheid, evenals door een voortdurende en een erger wordende bevolkingsexplosie bij gelijktijdige onderontwikkeling, ontbrekende persvrijheid en vrijheid van meningsuiting en een fundamentele democratische structuur en constant woedende oorlogsconflicten. En dit dystopische resumé is geenszins afgeleid uit vooroordelen, maar uit onbetwistbare statistieke resultaten. Zo blijkt de sinds decennia gepropageerde zogenaamde culturele verrijking door een islamitische massa-immigratie na controle van enkele parameters  doelbewuste valse informatie te zijn. De gegevens van de Nobelprijswinnaars, de innovatie-index van de patent-aanmeldingen, de ranglijst van de persvrijheid en de klassering van de universiteiten spreken een duidelijk oordeel.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

14 reacties op Culturele verrijking door islamitische immigratie niet te bewijzen

 1. har zegt:

  elke europese burger zou dagelijks op het kalergi plan en agenda 2030 moeten worden onderwezen, dan weet je precies wat er de laatste 40 jaar gaande is.

  dan hoeft de vijandigheid van de islam ook niet tot uit den treuren uitgekauwd te worden, want een ieder met meer dan 1 hersencel weet dat de islam wil overheersen en koloniseren…

  Geliked door 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  https://tpook.nl/2019/09/03/man-18-zonder-duidelijke-aanleiding-in-zijn-borst-gestoken-in-pittoreske-uitgaansstad-lelystad/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Man’ (18) ‘zonder duidelijke aanleiding’ in zijn borst gestoken, in pittoreske uitgaansstad Lelystad.

  https://tpook.nl/2019/09/03/man-zonder-reden-door-4-a-5-personen-geschopt-en-geslagen-in-het-amsterdam-van-femke-halsema/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Man’ zonder reden door ‘4 à 5 personen’ geschopt en geslagen, in het Amsterdam van Femke Halsema.

  https://tpook.nl/2019/09/03/weer-steekpartij-in-narcostaat-amsterdam-van-femke-halsema-politie-zoekt-kleine-mannen-met-zwarte-kleding-en-capuchons/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Wéér steekpartij in narcostaat Amsterdam van Femke Halsema, politie zoekt ‘kleine mannen met zwarte kleding en capuchons’

  “Culturele verrijking door islamitische immigratie niet te bewijzen”.

  KLETSKOEK; Er zijn meer dan genoeg voorbeelden van ‘culturele verrijking’.

  We moeten die wel willen zien, natuurlijk. 😛

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Met ja al jaren lang zegen wij oude bouw vakkers .dit al we haden scheoen lichen .voor z3lf op bouw heden .in hun ijgen .landje .anders loopt het .hier voller .ps een groten net werkende .zat er achter .ps ons leven en werk heden werd totaal onder iut gehaalt .dear bij iut zend krachten voor dezen mensen ens .pitiek zat over al achter
  Ons volks leven word nog steets .tegen gewerkt .zie zelf denk zelf .en doe zelf en leef zelf .grtjes respect.vernederland .grt.vrijbiuter.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Valt niet op hoor, bouwvakkers zijn echt geen analfabeten. U kan het wel zo proberen te brengen, maar het is wel weer zo’n LINKS GRAPJE, nou ha ha ha. Goed man.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Een schrijf foutje meer of minder doen we niet moeilijk over, op Ted na dan.
   Die krijgt meteen een rolberoerte als ie dit tegen komt.
   Maar hier is nauwelijks iets van te maken.
   Ik kan er alleen maar naar raden wat er waarschijnlijk zal staan, en dat kan nooit de bedoeling zijn geweest.
   Probeer het nog eens opnieuw om er wat van te maken.

   Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik kan me niet herinneren dat ik me ooit aan je heb voorgesteld met m’n voornaam. Het zou je sieren als je je fatsoen zou houden en me niet bij m’n voornaam aan zou spreken of benoemen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • hannah zegt:

   dit is vast niet via de Google Translater vertaald …..

   Like

 4. Lucky zegt:

  De izzlaam heeft een probleem…

  Geliked door 3 people

 5. droevige mof zegt:

  Het gaat zo verder. En wie denkt dat verkiezingen of referenda daar verandering in zullen brengen, kan op dit moment ervaren dat dit een illusie is.
  Salvini is weg, Johnson staat met de rug tegen de muur, in Duitsland en Nederland blijven de rechtse partijen ruim onder de 50%. Waarom? Omdat een meerderheid van de burgers dat zo wil.
  Ze worden ongetwijfeld gemanipuleerd, maar ze willen ook graag gemanipuleerd worden omdat het hun comfortzone niet verstoort. Het doet pijn om elke dag 30 minuten naar Jensen of Lengsfeld te luisteren, bad news allemaal. Dan kun je toch beter Nieuwsuur of Tagesthemen kijken, inclusief een climatchange weersverwachting.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s