Rechtsstaat KO . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Rechtsstaat KO . . .

 1. Tineke zegt:

  Inderdaad.iedereen ziet het,iedereen weet het.
  Tijd dat het beestje bij de naam genoemd gaat worden !

  Liked by 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Hee Asscher , vind je hier iets van ?
  Of druk je je snor weer nu het spannend wordt ?
  Laffe leugenachtige schijnheilige wegkijker , je hebt NIKS tot een goed einde gebracht , het zal wel niet veranderen .
  Je snapt toch wel dat we deze ellende voornamelijk aan de PvdA te danken hebben ?
  Ik ga die schijnheilige rotkop van je steeds meer haten !
  Smerige farizeeër .

  Liked by 4 people

  • Wachteres zegt:

   Het doet me wel pijn, Harry dat je de PVDA zo aanpakt.

   Asscher meent het heel goed … 😛

   Like

   • Harry zegt:

    Ja , net als z’n opa zeker , Wachteres ?

    En ik weet het , ik was vroeger liberaal , maar dat is nu haast een schuttingwoord .
    Sommigen waren vroeger links en daarvan genezen , maar toch kriebelt kritiek op dat linkse gebroed bij sommigen nog steeds . 😤
    Mijn buurvrouw is héél christelijk opgevoed , maar daar is ze helemaal overheen omdat haar man nogal nuchter en onchristelijk was .
    Na 45 jaar revalidatie vindt ze het nu zelf ook ongelofelijk dat ze daarin geloofde .
    Maar tóch zit kritiek op vrome mensen ( door mij ) haar niet lekker .
    “ Dat mojje nie zegge “ .
    En dat zie je hier ook nogal eens terug !
    Sommigen worden als vergif .
    Zelfs geniale zeer hoog opgeleiden zijn er mee behept .
    ( En ik doel beslist NIET op Henk V , hoor ) !
    Hardnekkige aandoening .

    Wat moet het toch heerlijk zijn om nérgens last van te hebben .

    Like

 3. ruud beijer zegt:

  Ja wat fijn hè die Marokkanen.Stem op de PVV en ze gaan eruit. Wedden?

  Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Ruud Beijer. Het is een publiek geheim dat Marokkanen vormen GEVAAR VOOR DE NEDERLANDSE SAMENLEVING. Van alle allochtonen die in Nederland wonen, zijn Marokkanen overduidelijk de gevaarlijkste. Zij tellen de meeste ISIS terroristen en de meeste Jihadisten. Zij terroriseren hele wijken en dwingen niet-moslims te vluchten. Zij terroriseren niet enkel vrouwen, maar hele gezinnen. Marokkanen hebben de zware criminaliteit tot een schrikbarend niveau gebracht. Mensen moeten leven met molotov cocktails, handgranaten en regen van kogels op willekeurige passanten en woonhuizen. Vaak dringen de kogels ook huizen binnen en nestelen zich bijvoorbeeld in kinderkamers (schiet incident Amsterdam). Zij bezitten wapens en munitiedepots die genoeg zijn om een Jihad oorlog op Nederlandse bodem te beginnen. Er gaat geen dag voorbij alvorens slachtoffers van Marokkaans geweld worden gewond naar het ziekenhuis gebracht, of zelfs gedood. Zij vallen politieagenten aan, en idem dito andere authoriteiten die voor veiligheid en orde moeten zorgen.

   Alles samengevat, komt men tot de conclusie: MAROKKANEN ZIJN VEILIGHEIDSRISICO EN BINNENLANDSE VIJAND. Aangezien alle Marokkanen zijn houders van twee nationaliteiten, is er geen enkele reden om Marokkanen die de veiligheid van de Nederlanse bevolking schenden (terroristen & criminelen w.o. ook minderjarigen) samen met hun gezamenlijke gezin naar het land van herkomst te deporteren.
   DE VEILIGHEID VAN NEDERLAND EN DE NEDERLANDERS GAAT VOOR.

   Like

 4. Geen woord gelogen, de spijker op… Moedig weer van Wierd Duk om dit te plaatsen! Waar eigenlijk? Ik woon in een grotere stad met miljoenentekorten op de Jeugdzorg, lees, De Omvolking, en veel criminaliteit en hier scheuren ’s nachts discoauto’s met exotische muziek door de buurt. Vanuit auto’s worden hier drugs verhandelt. Allemaal licht getint volk! Het is totaal om zeep geholpen, verkloot! Onder Mark Rutte zijn we snoeihard de afgrond in gegaan!

  Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @rottenpikwick. Ik herken overduidelijk alles wat jij hier schrijft. De verhandeling van drugs open en bloot op straat, de discoauto’s met exotisch muziek en exotische gasten in de auto’s, de criminaliteit en de omvolking in de grote steden. Alles is op volle gang en krijgt – indirect – support van de overheid. Als het anders zou zijn, zou deze situatie niet zo ver kunnen komen. Verder schrijf jij: “Onder Mark Rutte zijn we snoeihard de afgrond in gegaan”. Het is niet begonnen tijdens regering Mark Rutte en zelfs niet tijdens het regeerperiode van J.P. Balkenende. Het is een proces die al een halve eeuw aan de gang is. Ieder jaar gaan wij snoeihard verder de afgrond in

   Liked by 1 persoon

   • rottenpikwick zegt:

    Klopt, onder Kok en Lubbers is al het al begonnen! Ruud Lubbers, De Billenknijper, had zo nog een paar 100.000 zielenpieten willen omhelzen, als hij zijn zin toen gekregen had!!

    Like

 5. Op de video is te zien dat de agent op de groenstrook ligt, dan rijden er twee voorste auto’s van de stoet snel weg met waarschijnlijk een van de daders. Daarna komt er maar een politie busje aangereden die eerst nog voor de rest van de stoet stil gaat staan om vervolgens snel achter die twee gevluchte auto’s aan te gaan. Waarom komt er maar een busje op dit ernstig incident?
  Waarom komen er geen 4 of 5 busjes vol met agenten om de rest van de stoet aan te houden en assistentie te verlenen aan de achtervolging?
  Het zijn maar wat vragen die opkomen op wat ik zie gebeuren en wat de respons van de politie is.
  Als dit Spanje was geweest, was de straat al 5 kilometer verderop afgezet en was elke auto in die stoet leeg gehaald, niet zacht maar hardhandig. Want als je een agent in Spanje ko slaat, dan zijn ze niet meer voor praten, maar pakken ze het op hun eigen wijze aan, ik bedoel hiermee, ze zullen bij een arrestatie niet gaan stompen zoals de Amerikaanse politie soms graag doet, wel doen ze het niet zachtzinnig.

  Liked by 4 people

 6. Hovawart zegt:

  De EU heeft van Europa één groot land zonder grenzen gemaakt, waar elke Europeaan die in zijn woonplaats de lokale markt bezoekt denkt dat men in Tanger of Marrakesh loopt…….geen verrijking maar een Linksch utopia…….een vijandige overname.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het al is het nog zo voorspelbaar helemaal eens met Wierd Duk.
  Maar dan, hoe is het zover gekomen?
  De tweede generatie, want daar hebben we het nu over, draait niet mee in de samenleving en hebben daar kennelijk ook niet de behoefte toe.
  Bij alles wat er gebeurt roepen ze om het hardst dat ze achtergesteld zijn, ze sluiten de ogen dat ze zichzelf hebben achtergesteld.
  Ze beginnen hun schoolopleiding al met een achterstand omdat het Nederlands voor hun de tweede taal is, de ouders vinden een opleiding helemaal niet zo belangrijk en zijn door hun eigen gebrek aan opleiding ook niet in staat hun kinderen te helpen en te ondersteunen.
  Kijk om je heen en je ziet allochtone kinderen van 12 tot 18 jaar allemaal vrij doelloos over straat dolen. Dat kan niet want ze krijgen van school een hele sloot huiswerk mee dat ze dus kennelijk niet maken. Dat kun je misschien een keer doen maar als dat structureel is dan is het natuurlijk een heel ander verhaal.
  Dan kunnen leerkrachten nog zo hun best doen en op ze inpraten zolang het thuisfront niet meewerkt is het water naar de zee dragen.
  We staan het toe dat allochtonen een nieuwe onderklasse maken en zouden dan ook niet verbaasd moeten zijn als we met enige regelmaat de uitwassen daarvan zien.

  Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Tijl Uylenspiegel. Je schrijft dat de tweede generatie (het is inmiddels de derde) draait niet mee in de samenleving. Bij alles wat er gebeurt, roepen ze dat ze worden achtergesteld…Verder dat ze beginnen hun schoolopleiding met een achterstand omdat het Nederlands voor hen een tweede taal is.
   Alles mooi en wel. Maar hoe kan dat nou, dat Poolse kinderen het wel goed op school doen? Zij moesten een taal leren die voor hen helemaal vreemd was, terwijl de Marokkaanse kinderen de taal kennen van de kleuterschool. Binnen 3 maanden hadden de Poolse kinderen en ook hun ouders goede kennis van de Nederlandse taal (bij de ouders ging het wat langzamer). Ook de ouders van de Poolse kinderen zijn laag opgeleid, anders zouden ze niet hierheen komen om in de kassen te werken. Doch zijn hun kinderen in staat goed te leren. Persoonlijk denk ik dat het antwoord is simpel: IQ niveau. https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq-per-land.html
   De gemiddelde Pool heeft een IQ van 99 punten, terwijl een Marokkaan gemiddeld van 84. Dus, de Polen horen bij de Ere Divisie terwijl de Marokkanen doen het aardig bij de armaturen.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Water naar de zee dragen Tijl, betekent iets brengen naar een plaats of een persoon die van hetgeen je brengt al meer dan genoeg heeft. De zee heeft water genoeg, daar hoef je het niet naar toe te brengen.
   Wat jij bedoelt is: goed geld naar kwaad geld gooien. Goed geld, goede bedoelingen, goedbedoelde inspanningen brengen naar waar het niet op prijs gesteld wordt en dus niet gebruikt of benut.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 8. Piet Snot zegt:

  Leg mij maar eens uit hoe je 3 gewapende agenten het ziekenhuis in kan slaan in je uppie.
  Waar hebben ze die gasten dan een wapen voor mee gegeven als ze er toch niks mee mogen doen.
  Hoever moet iemand gaan voordat ze hier ooit een wapen trekken als je zelf een agent in elkaar kan slaan.
  Met dit soort regeltjes zou ik niet de straat op gaan als agent.
  Moet iemand soms eerst een wapen op een agent ze kop zetten voordat ze door krijgen dat ze ook nog een wapen bij zich hebben die ze zouden kunnen gebruiken.

  Liked by 2 people

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2019/09/04/tsunami-van-plofkraken-blijft-het-veilige-nederland-waar-de-criminaliteit-daalt-overspoelen/

  Tsunami van plofkraken blijft het veilige Nederland waar de criminaliteit daalt overspoelen
  ‘De politie begrijpt niet waarom criminelen het steeds blijven proberen want er wordt vaak niks buitgemaakt’

  Ondanks betere beveiliging door de banken blijven plofkraken populair bij criminelen. Tot en met eind augustus zijn er 37 plofkraken met explosieven gepleegd. In heel 2018 waren dat er 43. Dat heeft de politie bevestigd naar aanleiding van een bericht in het main stream printmedium AD.

  Like

 10. Cleo zegt:

  Wat laten die agenten zich ook voor l*l zetten!
  Een man mét enig zelfrespect slaat deze achterlijke geitenneukers direct hun b*llen plat!
  Nederlands nationaliteit direct afnemen, en eruit donderen, dan kunnen deze beesten naar hartelust hun primitieve neigingen botvieren in het land van hun boven-alles-geliefde vaderlandje (Mocro of Turkistan in de meeste gevallen)!

  Like

 11. Cleo zegt:

  Opmerking: columniste Ebru Umar stelde dit achterlijke gedrag van Turken en/of Mocro-apen geregeld aan de kaak, maar om ‘het maatschappelijk debat’ niet extra aan te moedigen is ze blijkbaar monddood gemaakt, want column in Metro moest ‘opeens’ stoppen.
  Is dit uitvloeisel van het ‘niet-bindende’ Marrakech-pact, dat Europese media ‘positieve’ berichtgeving over migranten verordonneert, ook al spreken de feiten dit volledig tegen?!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Cleo. Gisteren zag ik op ARTE een documenteren over de omvolking van Polen tijdens de Tweede-Wereldoorlog. De Duitsers begonnen hun verdelgproject in de omgeving van Poznan (ze noemde de stad Posen). Al heel snel werden massaal Joodse en Poolse bewoners gedeporteerd en vermoord. Hun plaats werd ingenomen door Volksdeutschen uit de Baltische staten. De hele region van Poznan diende als een Pilot Project en moest Arisch blond worden. Vanaf 1941 of 1942 begonnen de Polen terug te vechten en vormden ze sterke ondergrondse in de steden en Partizanen groepen die in de wouden vochten. Ondanks de monsterachtige wreedheid van de Duitsers, hadden de Polen lef om terug te vechten. Wij worden door de EU bezet en het verraad wordt steeds openlijker. Onze politieke leiders laten hele zwermen van menselijk afval uit islamitische landen en Afrika binnen stromen. Zij gebruiken ons belastinggeld om ze te faciliteren en kijken de andere kant op als hun troetelbeestjes ons aanvallen. Hetzelfde geldt met Marokkanen die zonder vrees Nederlandse politieagenten in elkaar slaan of Nederlandse burgers met brut geweld aanvallen of met regen van kogels doorzeven. Wij weten dat er een geheime plan bestaat om ons te verdelgen die veel lijkt op het Duitse project in Poznan. Maar, helaas, ontbreekt bij ons de will om onszelf te verdedigen. Wij kunnen nog veel van de Polen en andere V4 landen leren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s