Britse rijken bereiden vlucht uit GB voor als marxistische antisemiet Corbyn aan macht komt

Screenshot_305

Corbyn-communisme zal voor massale exodus van succesvolle, getalenteerde mensen die wél hard werken, zorgen

Niet een no-deal Brexit, maar het vooruitzicht op een regering onder leiding van Labour-leider Jeremy Corbyn is het schrikbeeld van de Britse superrijken. Als de linkse politicus aan de macht komt, zouden zij het Verenigd Koninkrijk ontvluchten, geeft Chris Kalin aan. Zijn bedrijf Henley & Partners helpt rijken zich te vestigen in belastingparadijzen.

“Het is duidelijk dat er een grote uitstroom komt van zeer rijke mensen en families als er een regering Corbyn aantreedt”, legt Kalin uit. “Dat is de grote angst van onze klanten, niet de Brexit of zelfs een no-deal Brexit. Dat maakt geen verschil voor onze cliënten.”

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, Groot-Brittannië, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Britse rijken bereiden vlucht uit GB voor als marxistische antisemiet Corbyn aan macht komt

  1. Mary zegt:

    Niet alleen de super rijken zouden moeten willen vluchten voor het communisme maar een ieder er is namelijk nog nooit iemand onder communisten ergens beter op geworden alleen vele malen slechter!!!!!, zorg dat ze niet, nooit aan de macht komen want de rampen zijn niet te overzien.

    Like

  2. Marc zegt:

    Voor de goede orde: met die super-rijken heb ik bepaald geen medelijden, hoor! Miljardairs die tienduizenden huizen in Londen bezitten, daarmee de prijzen van woningen opdrijven en zo voor miljoenen het leven zo niet onmogelijk dan toch wel zwaar ondoenlijk maken, confronteren met een belasting op leegstand vind ik nou niet bepaald het verschrikkelijkste wat een land kan overkomen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s