Gerechtshof besluit donderdag of proces Geert Wilders gestaakt wordt

Screenshot_301

Geert Wilders en zijn advocaat Geert-Jan Knoops.

Rechters willen eerst inzicht in documenten over betrokkenheid Ivo Opstelten

Het ‘minder Marokkanen-proces’ van Geert Wilders gaat voorlopig door. Zijn advocaat had gevraagd de vervolging te staken, maar het hof wil eerst een aantal ambtsberichten ontvangen voordat er een beslissing wordt genomen. Het Openbaar Ministerie moet die berichten van het college aan het ministerie voor woensdagmiddag verstrekken. Donderdagochtend volgt dan het besluit om al dan niet door te gaan met het hoger beroep tegen de PVV’er.

Post online

Volgens advocaat Geert-Jan Knoops zijn er opnieuw aanwijzingen dat toenmalig minister van Justitie Ivo Opstelten zich in 2014 met de vervolging van Wilders heeft bemoeid. Daarom zou het OM niet-ontvankelijk verklaard moeten worden in de vervolging. Volgens het OM is hier echter totaal geen sprake van. “Het OM heeft de beslissing genomen om Geert Wilders te vervolgen en niemand anders.”

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, corruptie, demoniseren, fraude, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gerechtshof besluit donderdag of proces Geert Wilders gestaakt wordt

 1. Piet Snot zegt:

  PVV-leider Geert Wilders is allesbehalve tevreden dat premier Rutte en de aanstaande ‘president’ van de Europese Commissie – Ursula von der Leyen – op kosten van de Nederlandse belastingbetaler heerlijk hebben gedineerd in Den Haag. “De volgende keer,” aldus Wilders: “koop je maar een hamburger bij de McDonalds van je eigen geld.”
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/wilders-rutte-door-belastingbetaler-betaald-diner-met-eu-bobo-koop-maar-hamburger-bij-mcdonalds-van-eigen-geld/

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Haal de bezem door die wet verkrachters van het OM !!

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Met een vuile broek, OM, staken dus!

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Het OM liegt wel meer, niet alleen bij de heer Wilders.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Het OM had zelfs in 2013 nog het gore lef om de huisarts Nico Tromp, die toen noodgedwongen euthanasie legde op een stervende man, als een crimineel te vervolgen en pas daarmee te stoppen toen hij allang dood was!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s