Nederland heeft een kabinet nodig dat Nederland en de Nederlanders bovenaan zijn prioriteitenlijstje heeft staan

Screenshot_297

(Door: “Elise Nijmegen”)

€ 2,7 miljoen heeft de architect gekregen om ermee op te houden. Dat had beter gedoneerd kunnen worden aan de voedselbank, want daar hadden heel wat mensen van kunnen eten. De architect die het Binnenhof in Den Haag zou verbouwen, is afgekocht voor het “gepaste” bedrag van € 2,7 miljoen euro, omdat er onvoldoende vertrouwen was in de plannen van de architect. De renovatie van het Binnenhof moet volgend jaar beginnen en kost een half miljard euro belastinggeld, wat waarschijnlijk wel meer zal worden en dat nog bovenop die € 2,7 miljoen komt.
www.telegraaf.nl

Hele discussies over dat de zorgkosten zo hoog oplopen in Nederland, en dat kan natuurlijk best, maar over het waarom, over hoe het komt, daar wordt niet of nauwelijks open en eerlijk over gepraat. U betaalt uw zorgkosten, uw tandartskosten, eigen bijdrage, de eventuele ziekenhuiskosten, medicatie etc., maar niet iedereen die in Nederland woont hoeft zorgkosten te betalen.

Volgens onderstaand artikel van de Rijksoverheid hebben asielzoekers recht op medische zorg en is het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) verantwoordelijk voor het organiseren en financieren van de zorg aan asielzoekers. Het COA heeft voor de medische zorg een contract afgesloten met een zorgverzekeraar voor de vergoeding van de kosten voor asielzoekers. Voor hen geldt geen eigen bijdrage of eigen risico. Sinds 1 januari 2019 zijn gemeentes verantwoordelijk voor het regelen van (toegang tot) de jeugdhulp van kinderen (inclusief alleenstaande minderjarige vreemdelingen) op COA-locaties.
www.rijksoverheid.nl

Het is echt te bizar voor woorden gewoon, ook omdat vele Nederlanders in de financiële problemen komen door de zorgkosten. Hoeveel is het totaal aan zorgkosten dat wordt uitgegeven via het COA voor “nieuwelingen” eigenlijk?

In 2014 was Dhr. Wilders van de PVV hier al terecht woest om en vroeg Rutte al: “Hoe kan het dat gewone Nederlanders de kosten van medicijnen niet of nauwelijks kunnen ophoesten en asielzoekers dit allemaal gratis krijgen?” Het is bizar gewoon. Ook krijgen asielzoekers gratis onderdak en onderwijs en ook daar moet de normale, gewone Nederlander zelf voor betalen
https://eunmask.wordpress.com

In Nederland komen vele gemeentes door het afschuif-beleid van de regering in grote financiële problemen door de toenemende kosten voor de bijstandsuitkeringen plus alle gratis voorzieningen die ze aan moeten bieden aan asielzoekers/nieuwelingen in opdracht van de regering.

Datzelfde gebeurt in Zweden de Zweedse gemeente Hässleholm, die duizenden moslim-asielzoekers wannebees heeft opgenomen, is gestopt met het ondersteunen van de 80% van de moslim-migrerende freeloaders die geen zin hebben om te werken en die tevreden zijn om voor onbepaalde tijd op kosten van de overheid te leven. De kosten voor de sociale bijstand zijn daar sinds 2012 drastisch gestegen. Van 32 miljoen Zweedse Kroon ($3.259.680) tot 54 miljoen ($5.501.124) dit jaar. Er wordt voorspeld dat ze elk jaar nog eens met zes miljoen zullen toenemen. De gemeente zegt dat ze minstens 100 miljoen van de staat nodig hebben om het hoofd boven water te houden.

Ik zie datzelfde nog wel hier in Nederland gebeuren… Stad na stad die gebukt gaat onder de financiële lasten, bijstand, opvang, zorg, scholing voor asielzoekers, die ze door het wanbeleid vanuit de regering krijgen opgelegd, wat er mijns inziens uiteindelijk in zal resulteren dat de inwoners van de gemeente steeds hogere lasten en belastingen krijgen om de kosten te dekken en dit probleem een steeds terugkerende financiële strop voor de gemeente zal zijn.
https://barenakedislam.com

De middenklasse in Nederland krijgt het steeds zwaarder en kan, soms zelfs met twee lonen, ook nog maar moeilijk rondkomen door alle hoge lasten die we van de Rutte-kabinetten opgelegd hebben gekregen. En dat is niet alleen in Nederland zo, maar ook in Duitsland.

Onderstaand artikel zegt dat Merkel de middenklasse uitknijpt en dat die lijdt onder de veel te hoge belastingen en sociale lasten. De belastingdruk is veel te hoog, vanwege de koude progressie is het nauwelijks de moeite waard om op een salarisverhoging te hopen of het zelfs te wensen aangezien bij elke bruto salarisverhoging de belastingdruk en sociale premies toenemen. Van 2005 tot 2019 is de belastingratio gestegen van 19,6 naar 22,8 en de grootste last ligt bij de middenklasse en dat terwijl de hoogste inkomens behandeld worden met fluwelen handschoenen.
www.freiewelt.net

Persoonlijk heb ik me er nog niet zo in verdiept, maar het schijnt dat ze “het weer” nu ook kunnen “regelen”. Weermodificatie is niet nieuw en weer iets bedacht door diegenen zonder respect voor de natuur, de mens en de aarde. En die door dit soort dingen, windmolens, smartmeters en 5G de natuur niet helpen maar het vernietigen…
https://weathermodificationhistory.com/

In Nederland zou hetzelfde moeten gebeuren als de realistische burgemeester in Italië heeft gedaan. Daar heeft de burgemeester, Andrea Fumagelli, van de Italiaanse gemeente Inzago, de namen van de deelnemers aan een demonstratie voor meer vluchtelingen laten opschrijven en nodigt hen uit op het gemeentehuis om een document te ondertekenen dat de deelnemers ertoe verplicht de door hen geëiste vluchtelingen bij zichzelf thuis op te nemen. Een held, deze burgemeester, gezond Italiaans realisme die diegenen die meer immigratie, open grenzen en ongecontroleerde immigratie eisen dwingt om de consequenties van hun eisen te dragen.
https://ejbron.wordpress.com

Het is duidelijk dat dit Rutte-kabinet, net zoals de vorige Rutte-kabinetten, het door u afgedragen belastinggeld verkeerd besteedt, zijn prioriteit niet bij Nederland en de Nederlanders schijnt te liggen, hij het gezonde verstand al lang geleden heeft verloren en ondanks dat de bouw van de huizenmarkt, door de EU, stagneert en het tekort op de huizenmarkt alleen maar toeneemt, onverminderd doorgaat met het binnenhalen van nog meer mensen… Als je het mij vraagt, pure waanzin die leidt tot chaos.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nederland heeft een kabinet nodig dat Nederland en de Nederlanders bovenaan zijn prioriteitenlijstje heeft staan

 1. henk verhoef zegt:

  nederland heeft geen ander kabinet nodig maar eerder kiezers met een heel klein beetje VERSTAND
  Zoals de domme nederlander nu kiest krijgt hij precies wat hij wil,
  een grote kelere zooi en dat vindt Jantje Doorsnee prima want Jantje vond/vind het heerlijk om in de klere zooi te leven ( tot ver na 1940 was nederland ook een viese troep= wel straatje schrobben maar niet de onderbroek wassen)
  Afgeven op der moslim -maar van binnen net zo achterlijlk( de gristenen zijn ook niet verder gekomen dan over water lopen en dan zwanger raken en in de hemel ook alleen maar heerlijkheden)
  Je zou hetr decadentie kunnen noemen– allemaal studeren en gratis- maar kijk even naar het oude Rome.. vergane glorie en allemaal bezopen/doorgesnoven en aan de lhgvd en vooral analphabeet

  Hoe dom de nedelrander is en hoe makkelijk je hem kan bedotten
  Lekker zwammen over gratis geld lenen en lage rente

  maar die gene die het betaalt– die lul hoor je niet want dat is die zelfde Jantje doorsnee die zijn aanvullend pensioen betaalt en er NIETS voor terug krijgt
  Kijk even naar de pensioen opbouw en de afstempeling die er gaat komen door de LAGE/nulrente
  en u weet dan gelijk wie het betaalt

  oh leugenaar rutte en asbak loetje doen het goed in de peilingen net als Yasser Faras/Halalsema

  Hoe dom ben je feitelijk als je als politie agent je je voor een honger loontje in elkaar moet laten slaan door een oetkeringtrekkende verrijker
  die verrijker krijgt net zoveel straf als zoontje van halalsema
  Maar U koos

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Gelukkig heeft Pechtold de grote redder in de nood het overgenomen. Dat heeft uiteraard ook weer een flink prijskaartje. En zo gaan ze door daar op de sociale werkplaats. Moet er nog iemand ingehuurd worden om ze te leren: hoe ga ik om met geld en in het bijzonder als het van anderen is?

  Geliked door 2 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  We moeten eens ophouden zo vreselijk fatsoenlijk te zijn.
  We zijn gewend om de wet te respecteren. Daar zit de fout. Die wetten zijn gemaakt door dat zooitje van 150 zakkenvullers in Den Haag.
  Het wordt onfatsoenlijk gevonden om mensen het land uit te zetten. Wel, een leger van moslims bederft de samenleving. We moeten niet kijken en praten over moslims die nog binnen moeten komen. We moeten kijken naar het gajes dat hier al jarenlang de boel terroriseert.
  Het is bekend dat waar de islam de meerderheid heeft het adagium is: Bekeren tot de islam of de dood. Laten we daar een les uit trekken. Tegen hier verblijvend moslim gajes moeten we zeggen: De islam verlaten of het land uit. Moskeeën sluiten en met de grond gelijk maken.
  Waar het op aan komt: we moeten erkennen dat we de islam en moslims niet willen en dat is geen discriminatie maar het verdedigen van ONS eigen land tegen indringers die ons dat land willen afpakken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/zonder-schuldenmachine-verliest-nederlander-e-20-000-inkomen-amerikaan-wordt-straatarm/

  Zonder schuldenmachine verliest Nederlander € 20.000 inkomen, Amerikaan wordt straatarm

  De meeste mensen willen maar niet doorhebben in wat voor levensgevaarlijk vaarwater de samenleving terecht is gekomen. Van de buitenkant lijkt alles nog redelijk goed te gaan met de economie, maar het jarenlange nul rente beleid om nieuwe schulden te financieren, gekoppeld aan oververhitte virtuele geldmachines, heeft de financiële basis compleet uitgehold. Het toonaangevende Bloomberg rekende uit wat er zou gebeuren als de schuldenmachines wereldwijd worden uitgezet. De resultaten zijn onthutsend: de gemiddelde Nederlander zou zijn jaarlijkse inkomen met € 20.000,- zien dalen. Amerikanen worden zelfs één van de armste volken ter wereld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/doemdenker-nout-wellink-zaait-angst-binnen-een-jaar-een-recessie/

  Oud-DNB directeur Nout Wellink ziet onzekerheden in de financiële markten: “binnen één jaar een recessie”

  De geruchten dat de wereldeconomie langzaam afkoelt lijken gesteund door de gegevens die vandaag zijn vrijgekomen vanuit de Verenigde Staten. Ook daar nam de industriële productie iets af in vergelijking met een jaar eerder. Maar slecht waren de cijfers allerminst. Volgens Nout Wellink gaat het echter wel de verkeerde kant op en suggereert hij dat het mogelijk is dat volgend jaar een recessie losbarst. Dat zou natuurlijk kunnen, maar laten we onszelf niet nu al in de put praten, via BNR Radio.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  ???? Dat zou dan alleen kabinet Wilders l kunnen zijn !!………Maar dan zou je een bevolking moeten hebben wat niet uit 90% idioten bestaat !!

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Nederland gaat (of is al misschien) naar de klote door de vele asiel parasieten die alles gratis krijgen en aan de vele niet functionerende regeringen die klakkeloos geld uitsmijten aan linkse groenen utopieën.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen, taakstrafjes
  https://tpo.nl/2019/09/04/politieagenten-hebben-na-geweldsincidenten-geen-vertrouwen-meer-in-korpsleiding-en-politiek/

  Politieagenten hebben na geweldsincidenten geen vertrouwen meer in korpsleiding en politiek
  Politiechef Erik Akerboom: We nemen maatregelen

  De leiding van de Nationale Politie neemt al maatregelen om het geweld tegen agenten op straat tegen te gaan. Dat is de reactie van korpschef Erik Akerboom op het bericht in De Telegraaf dat politiemensen maar weinig vertrouwen hebben in de aanpak van de korpsleiding en de politiek om geweld van burgers in hun richting tegen te gaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Lucky zegt:
   4 september 2019 om 11:25

   Dames en Heren.

   “Politiechef Erik Akerboom: We nemen maatregelen”
   Jazeker, dat doen ze. Als ze een exotise oetkeringstrekker zien, lopen agenten voortaan een straatje om.

   Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/video-theo-hiddema-onderzoekt-waarom-de-grenzen-wagenwijd-open-waarom-uitgeproceerden-nauwelijks-uitgezet/

  Video! Theo Hiddema onderzoekt: “Waarom de grenzen wagenwijd open? Waarom uitgeproceerden nauwelijks uitgezet?”

  Theo Hiddema begint een groot onderzoek naar het falen van het Nederlandse immigratiesysteem. Waarom kunnen de grenzen niet beter bewaakt worden, en waarom wordt er zelden een illegaal uitgezet? De tijd voor praatjes is voorbij: FVD-Kamerlid Hiddema gaat van binnenuit kijken bij alle onderdelen van het Nederlandse asielbeleid waarom alles zo faalt en hoe het beter kan én moet.

  Like

  • Chris Dirick zegt:

   Dat wordt (mede) veroorzaakt door de Resolutie van Straatsburg van 1975. Deze resolutie bepaalde dat in ruil voor olie uit het Midden Oosten er een ongebreidelde instroom van Islamieten kon plaatsvinden. Met de daarbij behorende fenomenen als moskeeën, Koranscholen, halal voedsel, onverdoofd slachten, besnijdenissen etc.etc…….. en alle overige verrijkingen. Zolang het Westen geen alternatief heeft voor olie zal het zich moeten onderwerpen aan de oliestaten. Ga er maar aan staan met je windmolentjes en je zonnepaneeltjes. Het enige dat misschien soelaas kan bieden is kernenergie (van welke soort dan ook). Maar dat mag niet van de LinksGroenen.
   Hoe kom je van zo’n Verdrag/Resolutie af? Kijk naar de geschiedenis, er zijn al eerder Verdragen verbroken/geschonden. Al wat hier voor nodig is zijn kloten aan je lijf!

   Like

 10. koosv8 zegt:

  Het is een plan . Dat weten we nu toch wel.
  Het moet en het zal. CHAOS!!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Iedereen die weleens op het Plein in Den Haag is geweest heeft waarschijnlijk wel de enorme puist gezien die de uitbouw van de Tweede Kamer is, een zeer groot plein met louter prachtige oude gebouwen waar vroeger ook de Hoge Raad was gevestigd met een stuk of zes grote standbeelden voor de deur.
  De bedenker van deze puist zou standrechtelijk geëxecuteerd moeten worden, hoe haal je het in je botte hersens!
  En dat terwijl ik als Hagenaar toch wel wat gewend was, zou het even na moeten zoeken maar ons Stadhuis aan het Spui was een peperduur ontwerp van een Amerikaanse architect.
  In feite is het de grootste loze ruimte die je ooit hebt mogen aanschouwen, niet lang na de oplevering werden er vangnetten geïnstalleerd, suïcidale personen hadden al snel door dat het een prachtige locatie was om overdekt zelfmoord te plegen, elke week was het wel een keer raak.

  En dan de Zorgkosten, ik zou er onderhand een boek over kunnen schrijven!
  Bezwaar aantekenen heeft geen enkele zin, je loopt tegen een ondoordringbare muur aan, het verschil tussen ‘eigen bijdrage’ en ‘eigen risico’ is al weinig doorzichtig maar de manier waarop het in rekening wordt gebracht verdient helemaal een prijs, de ene keer wordt iets in rekening gebracht en de volgende keer ineens weer niet, het verweer is dan dat het maximum van € 385,00 al was bereikt. Ook als je kunt aantonen dat dit gewoon niet waar is blijft men keihard ontkennen.
  Het komt gewoon zo ver dat je denkt “je rotzooit maar een end weg” want die € 385,00 halen ze linksom of rechtsom toch wel, waarom je nog druk maken over wat ze nu weer in rekening denken te brengen?
  Mijn laatste hoofdstuk is momenteel de gehoorapparaten waartoe ik na jaren van ontkenning toch maar aan begonnen ben.
  Je krijgt dan een manier van rekenen voorgeschoteld die ronduit bizar is.
  De apparaten die ik nodig heb worden als volgt voorgerekend;
  Apparaat € 717,00 (per stuk)
  Vergoeding Zorgverzekeraar € 306,00 (per stuk)
  Zelf te betalen € 411,00 (maal twee!)
  Ware het niet dat in dit bedrag plots al het extra pakket zit berekend.
  Dit pakket behelst een vijfjarige verzekering plus vijf jaar lang batterijen en schoonmaakmiddelen.

  “Wacht even, daar had ik toch niet om gevraagd?
  Nee maar dat zit er automatisch bij
  Hoeveel kost dat pakket dan?
  € 309,00 Per toestel meneer!
  Oh en kan ik het ook zonder pakket aanschaffen ?
  Ja dat kan, dan kost het aan eigen bijdrage € 102,00 per toestel…..”
  Hoezo firma List en bedrog ?

  “Dag slager ik wil graag twee biefstukjes van 125 gram.
  Astublieft meneer dat is dan € 45,00!
  Is dat niet een beetje duur slager?
  Ja meneer maar daar zit de roomboter en de koekenpan ook bij in”….

  Geliked door 2 people

 12. M. zegt:

  De voltallige politieke bende heeft in 2010 laten weten voorstanders te zijn van het laten verneuken het land voor de eigen burgers en dat het tegengaan van het verneuken van het land voor de eigen burgers geen beleid zou zijn.
  Daarbij kan men naar wens en met steun van de leugenmedia elk geluid wat tegen het verneuken van het land voor de eigen burgers is buitensluiten of aanklagen met onzin.
  Dus de hele bende inclusief de leugen media zou moeten worden vervangen want men heeft duidelijk geen belangen om het eigen volk te dienen of het land veilig en leefbaar te houden voor iedereen. Integendeel.

  Geliked door 2 people

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Is het niet verschrikkelijk ??? De Overheid wil het Binnenhof onder handen nemen. Ze hebben ons jarenlang in de waan gelaten, dat het zou gaan om achterstallig groot onderhoud. Maar nu komt de aap uit de mouw !!! De overheid wil het nationaal erfgoed renoveren en moderniseren. Dat heeft dus helemaal niets met het voorgewende achterstallig onderhoud te maken. Het is een luxe project met allerlei en prestige elementen. Een project, dat heel veel en nog veel meer geld gaat kosten. En dat nog wel in een tijd, waarin op alle fronten moet worden bezuinigd en er ook nog eens een grote economische crisis dreigt aan te komen !!! Het project is begroot op maar liefst € 500.000.000,00. En we weten maar al te goed, dat een overheidsbegroting nooit klopt. Daar komen ze altijd heel veel geld op tekort. Het project begint al met een “gepaste” budgetoverschrijding van € 2.700.000,00 om een architect, die een verkeerd plan had ingediend, af te kopen. Ach een kleinigheidje. Er zijn dagen, dat ik dergelijke bedragen niet op zak heb. U wel ??? En dan te bedenken, dat de koopkracht bij de bevolking in rap tempo afmeent. Een groot deel van de lagere en middeninkomens kunnen inmiddels al niet meer rondkomen.

  Like

 14. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Is het niet verschrikkelijk ??? De Overheid wil het Binnenhof onder handen nemen. Ze hebben ons jarenlang in de waan gelaten, dat het zou gaan om achterstallig groot onderhoud. Maar nu komt de aap uit de mouw !!! De overheid heeft ons met halve waarheden en hele leugens op het verkeerde been gezet. De overheid wil het nationaal erfgoed renoveren en moderniseren. Dat heeft dus helemaal niets met het voorgewende achterstallig onderhoud te maken. Het is een luxe project met allerlei en prestige elementen. Ze willen “moderne” kantoren hebben. Een project, dat heel veel en nog veel meer geld gaat kosten. En dat nog wel in een tijd, waarin op alle fronten moet worden bezuinigd en er ook nog eens een grote economische crisis dreigt aan te komen !!! Het project is begroot op maar liefst € 500.000.000,00. En we weten maar al te goed, dat een overheidsbegroting nooit klopt. Daar komen ze altijd heel veel geld op tekort. En renovatie- c.q. moderniseringsprojecten zijn meestal bodemloze putten. Het project begint al met een “gepaste” budgetoverschrijding van € 2.700.000,00 om een architect, die een verkeerd plan had ingediend, af te kopen. Ach een kleinigheidje. Er zijn dagen, dat ik dergelijke bedragen niet op zak heb. U wel ??? En dan te bedenken, dat de koopkracht bij de bevolking in rap tempo ruttig afneemt. Een groot deel van de lagere en middeninkomens kunnen inmiddels al niet meer rondkomen. Zij moeten het ene gat met het andere vullen en komen steeds meer tekort. Wat een geldverkwisting !!! De ruttige roverheid gooit ons belastinggeld zo maar voor prestige over de balk. !!! Hoe durven ze !!! Het nationaal erfgoed wordt verkwanseld !!! Ons nationaal erfgoed staat er pas enkele honderden jaren, maar is opeens niet goed genoeg meer voor de “volksvertegenwoordigers”. Ze willen het verklungelen !!! Hoe lang zal de renovatie c.q. modernisering meegaan, 25 jaar ??? Ik ken een heleboel Nederlanders, die in hele ongelukkige krotwoningen moeten wonen en geen enkel uitzicht hebben op iets fatsoenlijks. Hoe staat het bijvoorbeeld met de aardbevingsschades in het Groningse ??? De ruttige roverheid heeft kennelijk de prioriteiten niet goed op orde !!! Die renovatie van het Binnenhof is helemaal niet nodig !!! Het is een schandelijk prestigeproject !!! Onmiddellijk mee stoppen !!! Dat geld kan beter worden aangewend voor projecten met een hogere prioriteit !!! Bij de renovatie van het Binnenhof dienen zich een aantal vragen aan. Hoeveel zal de budgetoverschrijding bedragen ??? Hoeveel schuift het ??? Wie verdient eraan ??? En waarom moet Nederlands nationaal erfgoed worden verklungeld ???

  Like

 15. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/09/04/iran-accuses-netherlands-teaming-up-cia-mossad-2007-cyberattack/

  Iran Accuses Netherlands of Teaming Up with CIA and Mossad for 2007 Cyberattack

  Iran beschuldigt Nederland van samenwerking met CIA en Mossad voor Cyberattack 2007

  The Iranian Foreign Ministry announced on Tuesday that a Yahoo News report linking the Netherlands to a landmark 2007 cyberattack on Iran’s Natanz nuclear enrichment facility is being “carefully examined” and could lead to diplomatic action between the two countries.
  The Iranians said they have communicated their “concern and sensitivity” to the Dutch Foreign Ministry, which in turn said it will “convey the issue to the government of the Netherlands.”

  Het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft dinsdag aangekondigd dat een Yahoo News-rapport dat Nederland koppelt aan een mijlpaal 2007 cyberaanval op de nucleaire verrijkingsinstallatie van Natanz in Iran “zorgvuldig wordt onderzocht” en kan leiden tot diplomatieke actie tussen de twee landen.
  De Iraniërs zeiden dat ze hun “bezorgdheid en gevoeligheid” hebben meegedeeld aan het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken, die op zijn beurt zei dat het “de kwestie aan de Nederlandse regering zal overbrengen”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s