Rutte III . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Rutte III . . .

 1. Hovawart zegt:

  En bij een Brexit mag Nederland de Engelse EU-bijdrage aan Brussel even voorschieten graag……want een goede buur is nu eenmaal duur en beter dan een verre vriend.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ik las vandaag dat de zorgpremie in 2020 weer omhoog gaat. Het kost een beetje maar dan heb je ook wat. Niet zeuren mensen want dit willen we toch graag. Bij de volgende verkiezingen niet vergeten strategisch te stemmen. Daar blijken we namelijk heel goed in te zijn.

  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/zorgpremie-2020-omhoog/

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Geloof me, ik vind die prijsverhoging net zo afschuwelijk als u en met ons vele anderen, er zit echter ook een maar aan.
   En die ‘maar’ is de farmaceutische industrie die werkelijk gigantische winsten maken en geneesmiddelen nagenoeg onbetaalbaar maken.
   En ze kunnen dat door het octrooisysteem.
   Deze industrie verricht baanbrekend werk door onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen maar zodra ze weer eens iets ontdekt hebben dan gaat de kassa rinkelen.
   En die houd gedurende een reeks van jaren niet op met rinkelen, complete fantasieprijzen hanteren ze wetende dat een aantal mensen afhankelijk zijn van hun vinding.
   Het zijn multinationals en die hebben geen ethiek, die hebben alleen een winstoogmerk, en dan niet een beetje winst, nee megawinst dat is waar ze voor gaan.
   Het interesseert ze ook niet om een middel te vinden tegen een ziekte waar maar een beperkt aantal mensen last van hebben, nee ze willen een ziekte waar heel veel mensen last van hebben, dát is waar het grote geld te verdienen valt.

   Like

 3. rottenpikwick zegt:

  Hier nog meer RUTTEvolk!!! Elke dag meerdere van dit soort “incidenten”. Kosten hulptroepen op jaarbasis M I L J O E N E N! Onze AFGEJATTE centen!! Met dank aan bovenstaand SUJET en zijn Kontelikkers! Misdadigers!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/jongeren-vluchten-voor-politie-amsterdam-en-crashen/ar-AAGO2K5?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 4. Rinus zegt:

  Rutte is leugenaar en hij komt er al 10 jaar mee weg. Wilders heeft al jaren gelijk maar die zit weer in de rechtszaal met medeweten van Rutte en hele Vvd met aanhangers D66 CDA CU. Dit noemen ze democratie maffia is het.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rinus zegt:

  Rutte is leugenaar en hij komt er al 10 jaar mee weg. Wilders heeft al jaren gelijk maar die zit weer in de rechtszaal met medeweten van Rutte en hele Vvd met aanhangers D66 CDA CU. Dit noemen ze democratie maffia is het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s