Geert Wilders: “Wilt u soms de waarheid niet weten?”

Screenshot_332

Geert Wilders tijdens zijn pleidooi.

De tekst die Geert Wilders vanochtend (05-09-2019) uitsprak in de rechtbank op Schiphol:

Meneer de Voorzitter, leden van het Hof,

Het besluit dat u net genomen heeft om door te gaan met deze rechtszaak en ons verzoek tot niet-ontvankelijkheid van het OM af te wijzen, is eenzijdig en onbegrijpelijk.

U heeft alleen die stukken opgevraagd die minister Grapperhaus na de ministerraad u had aangeboden te leveren. Erg toevallig allemaal. Maar u bent volstrekt voorbij gegaan aan de keiharde bewijzen die er inmiddels zijn dat het ambtenaren van het ministerie van Justitie en dus namens de minister zich inhoudelijk met de strafzaak tegen mij hebben bemoeid. Ze hebben suggesties over inhoudelijke verweren nota bene naar het OM gestuurd. Ze hebben persberichten aangepast waar de namen van mijn toenmalige collega’s Samson en Spekman moesten worden weg gelakt.

Lees verder>>>
PVV Tweede Kamer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

26 reacties op Geert Wilders: “Wilt u soms de waarheid niet weten?”

 1. Monalisa zegt:

  Hij moet hangen kost wat het kost,hij loopt ze voor hun voeten

  Geliked door 3 people

 2. ruud beijer zegt:

  Ik word doodziek van die huichelaars
  Helaas steunt het grote deel van de bevolking Wilders niet. Hopelijk krijgen zij een allemaal een stel allochtonen boven of naast zich te wonen. Dat hoop ik .

  Geliked door 6 people

 3. Steven zegt:

  Overal waar RECHTS omhoog schiet wordt door LINKS bij de enkels weer afgehakt en moet hangen. Kijk naar Wilders.. Boris Johnson die ze aan alle kanten tegenwerken totdat hij is gewipt en de brexit van tafel kan, of een trekpop van Brussel blijft.
  Die LINKSEN zijn een gevaarlijk volk!

  Geliked door 4 people

 4. Rensk. zegt:

  Dacht ik wel dat ze doorgaan. Want stoppen zou betekenen dat ze capituleren en dat het idd een politiek proces was. Ze gaan net zo lang door tot ze gaatjes vinden Wilders toch te kunnen veroordelen. Uiteraard met het doorgaan van liegen en bedriegen.

  Geliked door 4 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Het gaat helemaal niet om de waarheid. Daar is het nooit om gegaan. Het is een kongsi tussen bepaalde lieden van de bestuurlijke macht, wetgevende macht en uitvoerende macht om een niet welgevallig politicus zolang als mogelijk te dwarsbomen zijn functie als volksvertegenwoordiger uit te oefenen. Toen bleek dat Geert Wilders electoraal niet te pakken was met ondersteuning van grote delen van de media ging men kijken naar andere mogelijkheden. Die heeft men gevonden in het aan de haren erbij trekken van beschuldigingen van haat zaaien, racisme en discriminatie. Men is nu in een fase gekomen dat men weet dat een veroordeling juridisch niet langer houdbaar is en nu wordt het zaak om er zelf uit te komen met zo weinig mogelijk kleerscheuren. We gaan nu een periode in van controle management waarin de verantwoordelijken op zoek zijn naar een juridische nooduitgang. Zodra die gevonden is floepen ze weg en wordt Geert Wilders vrijgesproken.

  Geliked door 3 people

 6. Harry zegt:

  Ik heb een vriendin die in een gekkenhuis werkt .
  Geestelijk en lichamelijk zwaar gehandicapte personen , vaak de producten van inteelt en incest .
  Maar wat wil je ook in de bible belt .
  De helft van de gekken is tegenwoordig allochtoon trouwens .
  Zelfde probleem .
  De meesten kunnen niet eens praten , ze produceren alleen een soort dierlijke geluiden .

  Het is onbegonnen werk om te proberen die mensen een normaal gedragspatroon aan te meten , ze gaan naar de wc , pakken de drollen uit de pot en smeren daar de muren mee in .
  Om hun handen schoon te krijgen vegen ze de restanten aan hun haar af .
  Daar zou een normaal mens als hulpverlener toch helemaal gestoord van worden ?

  Geert vertoeft helaas ook te midden van een zwerm van dat soort mongolen .
  In de rechtbank , dan .
  Hoogopgeleide idioten en corrupte imbecielen .
  Niet te volgen , er valt ze niks bij te brengen en de kans op vooruitgang is helemaal nul !

  Wij kunnen hem alleen maar steunen in zijn haast hopeloze strijd .
  Ik neem mijn hoed voor hem af , met een diepe buiging !

  Sterkte Geert .
  We blijven achter je staan !
  Je hebt hélemaal gelijk , maar we leven in een gigantisch gekkenhuis met veel meer gekken dan verzorgers .
  Hopelijk keert het tij nog eens en kunnen we jou als minister president meemaken .
  Als iemand dat heeft verdiend , ben jij dat wél !

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Harry.
   1 verschil is er wel met de eerst genoemde gekken, die kunnen er niets aan doen, die gasten die wilders veroordelen wel, die hebben bewust voor hun hersenkronkels gekozen.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Hier zit ook zo’n tehuis in de buurt, die regelmatig buiten wandelen met die gasten.
   En daar zitten de laatste tijd inderdaad vrij veel Arabieren, Turken en Pakistaan achtige tussen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Heer Snot we hebben in u land ook veel hindoes die uit Suriname komen, die lijken op Pakistaanse mensen, alleen zij denken net zo als u.zij durven laat niet meer over straat, ze worden voor asielzoekers aangekeken.

    Like

 7. Blaffertje zegt:

  Dit bericht kwam ik net nog tegen op internet en zet wel te denken.

  https://beveiligingnieuws.nl/nieuws/wilders-en-beveiligers-liepen-wekenlang-extra-risico

  “Wilders en beveiligers liepen wekenlang extra risico
  19 DECEMBER 2018 REDACTIE EEN REACTIE PLAATSEN
  DOOR EEN GROTE FOUT BIJ HET OPENBAAR MINISTERIE hebben Geert Wilders en zijn beveiligers mogelijk wekenlang extra risico gelopen bij een terreurdreiging. Dat meldt De Telegraaf op basis van eigen bronnen.

  Het extra risico ontstond volgens de krant doordat justitie verzuimde aan de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTV) door te geven dat de 26-jarige Pakistaan Junaid I. een gevaarlijke reisgenoot had. De Pakistaan, die een aanslag op het parlement wilde plegen en Wilders wilde vermoorden, werd zelf in augustus aangehouden, maar zijn reisgenoot bleef op vrije voeten. Dat vernam de politicus uit de media, waarop hij de NCTV informeerde. Die kwam er achter dat het OM wel op de hoogte was, maar geen risico zag in de reisgenoot. Later werd echter ook deze man als verdachte aangemerkt, ofschoon niet duidelijk werd of ook hij Wilders wilde vermoorden. “Ik ben geschokt over de gang van zaken”, reageerde de PVV-leider. “Dit gaat om mijn veiligheid en die van de mensen die mij elke dag beschermen. Dit mag nooit meer gebeuren.” De reisgenoot werd dinsdagavond getoond in het TV-programma ‘Opsporing verzocht’.”.
  —————————————-
  Ze willen Wilders ten koste van alles gewoon kwijt.

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Nee, deze ivoren toren bewoners zijn niet gediend van de waarheid, het wordt de hoogte tijd dat daar is flink de bezem doorheen gaat !

  Geliked door 1 persoon

 9. Taljaard zegt:

  Ga maar met pensioen, Geert.
  En samen met je vrouw rustig en veilig in een mooi huis in Hongarije wonen.
  Dan kun je er de komende twintig jaar op een afstand getuige van zijn, hoe je in jouw gelijk zult worden bevestigd. Wanneer heel West Europa dan in chaos en ellende verzinkt, en zij daar dan een reprise van Joegoslavie, Ulster en Libanon voor hun kiezen krijgen.

  Het meest ironische hieraan zal dan nog zijn, dat je dit kunt doen vanuit een onderdeel van de voormalige Donaumonarchie, die in de Eerste Wereldoorlog door haar multiculturele samenstelling ten onder is gegaan.
  Je hebt ze ervoor gewaarschuwd.
  Maar wie niet horen wil, die moet dan maar voelen.
  Je zult zeker niet de eerste niet wezen in de geschiedenis, die over zijn graf heen gelijk krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 10. Blaffertje zegt:

  Onze Geert is jarig vandaag.

  Geliked door 2 people

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “Wilt u soms de waarheid niet weten?”
  Nee, natuurlijk niet. Het gaat immers niet om de waarheid. Het gaat erom, dat Barbertje (Geert Wilders) moet hangen. En de rechter heeft er alles voor over, om dat te bewerkstelligen.

  Like

 12. Marc zegt:

  Ik sloot mij helemaal aan bij deze brief van Wilders!

  Like

 13. Henk zegt:

  respect voor Geert die gewoon door blijft vechtten tegen stel inbecielen die alleen maar zsm heel Europa naar de klote willen hebben

  Like

 14. Meine zegt:

  We moeten niet spreken over “Linksen”,…. we moeten spreken over “Socialisten”.
  Of het nu (inter-) nationaal-socialisten zijn, communisten of fascisten, het is exact hetzelfde. Het zijn figuren die de mond vol hebben over “recht” op iets wat ze niet hebben, maar wel willen hebben. En dan graag nog zonder er iets voor te hoeven doen.

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Zijn historische uitspraak ….minder….minder….minder ….is een racistische uitspraak…..lang leve Wilders…..Het wordt de slogan in de toekomst….en vermeld als een moedige uitspraak in de geschiedenisboeken……minder….minder…..minder…marokkanen en islamieten

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Dat heel dat moslim-gedoe terug naar hun thuislanden vertrekt en daar proberen iets op te bouwen..zoals naar het Westers voorbeeld….Het moet kunnen als ze hun Allah buiten zwieren en vervangen door een godsdienst die liefde en verdraagzaamheid predikt….laat de vrouw terug “vrouw” worden inplaats haar schoonheid te bedekken me dekens….Het feit dat ze allemaal naar het Westen vluchten ….bewijst dat ze niet voor zichzelf kunnen zorgen …zoals kleine kinderen die nog niet ten volle over hun hersenen kunnen beschikken…..of het zijn luiaarden…die eisen dat het Westen die lamzakken moet onderhouden…zonder een gram dankbaarheid noch zonder zich een beetje aan te passen…..wat kunt ge met kleine kinderen en luiaarden doen …niks ..nihil…en toch worden ze met open armen welkom ….refugees vooral de idioten van links…met steun van de regering zoals een… Merkel….Rutte…Macron en hun slaafjes……zijn de fans van E.J.Bron dan de enigen met gezond verstand

  Like

 17. Piet Snot zegt:

  Like

 18. Henri zegt:

  Hij heeft er een hoop gesodemieter mee. Hij had moeten zeggen : Willen jullie meer of minder CRIMINELE Marokanen? Dan hadden ze hem NIKS kunnen maken!!! Iedereen zou dan zeggen:Nee, wij willen zeker niet meer criminele Marokanen! Stom Geert,dat je dat ene woordje bent vergeten te zeggen!! Dat had je een hoop geouwehoer en stress gescheeld!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s