Politie zoekt ‘mannen van mogelijk Somalische afkomst’ na horrorwoningoverval in Soest

Rutte

‘Spraken Nederlands met accent in straattaal, één van daders had soort beugeltje op ondertanden’

De politie is op zoek naar de daders van een zeer gewelddadige woningoverval op 5 januari in de Frans Halslaan in Soest.

De vrouw, die alleen thuis was, werd door de twee daders hardhandig vastgebonden. Haar ringen werden vervolgens, onder bedreiging van een mes, los geknipt van haar vingers. De vrouw werd, nadat haar T-shirt in haar mond was gestopt, aan het bed vastgemaakt met riemen. Vervolgens werd ze gestoken met een mes.

De daders zijn er vermoedelijk vandoor gegaan met een auto. Het gaat om twee mannen van ongeveer 1.60 en 1.70 meter lang. Zij zijn ongeveer 20 jaar oud. De politie heeft van de twee signalementen verspreid [zie hieronder].

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Rutte, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Politie zoekt ‘mannen van mogelijk Somalische afkomst’ na horrorwoningoverval in Soest

 1. Wachteres zegt:

  ‘Een heel gaaf land’, dankzij het linkse schorriemorrie.

  Wie weet zijn ze zielig en zitten ze in een psychose ….

  Like

 2. Jackholland zegt:

  Ben vandaag nr de dokter gegaan , ik heb enorme psychische klachten. Ben er nl achter gekomen dat ik helderziend ben. Bij het programma opsporing verzocht kan ik met 90 % zeker zeggen wat voor uiterlijke raskenmerken de daders hebben . zonder ook maar 1 beeld te hebben gezien. Dit is geen toeval meer.

  Geliked door 1 persoon

  • Nu pas, was 15 jaar terug al het geval! Ik heb het van horen/zeggen. Zelf kijk ik er niet naar. Geen zin om mij te ergeren. Zag onlangs op een Duitse zender wat een ouder echtpaar (75) was overkomen bij een overval. Vreselijk, de vrouw krijgt ter plekke een hartstilstand! Ze hebben het overleefd en durven niet meer in normaal huis te wonen. Ook onlangs hier in de buurt een overval op een dame van 78. Durft ook niet meer terug naar haar eigen huis. Is door dit alles in een zorginstelling beland! Met dank aan die “vent” hier boven met zijn satanische smoel!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   De overheid heeft advies gekregen opsporing verzocht op te heffen wegens teveel van hetzelfde.

   Like

 3. De KWELLINGEN van RUTTE en zijn misdadige KLIEK, elke dag meer meer meer…. Ellende! Onder die “kerel” zijn we tot een SHITHOLE afgegleden!! Met als prijskaartje; 500 M I L J A R D!

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Dat onblanke crapuul is allemaal verward en psychotisch. Een gevolg van eeuwenlange inteelt. Het is niets, het was niets en het zal nooit wat worden. Om de maatschappij tegen dit gevaar te beschermen zou er een fokverbod moeten komen voor dit genetisch afval.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Net Akkerboom: we zijn blij dat de taser en nu komt, maar de politie gebruikt m liever niet. Het is meer als preventie bedoeld. Goddomme wat een lul is het toch. Dat moet je niet landelijk zeggen debiel. Daar moet je het helemaal niet over hebben. Politie word bij voorbaat door deze uitspraak al lichtelijk gewaarschuwd door Akkerboom. Bang maken en dus schieten we weer geen meter op.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  ‘Spraken Nederlands met accent in straattaal, één van daders had soort beugeltje op ondertanden’

  Helemaal gratis zonder zorgpremie en zonder eigen risico. Betalen doen die onnozele Nederiglanders graag. Voelen zich dan goed. Dat wat we niet betaald krijgen roven we. Kan allemaal in Nederigland het paradijs voor moslims en vergelijkbaar pluimage.

  Geliked door 1 persoon

  • Marijke zegt:

   Ik wilde het net schrijven. Krijgen alles gratis; sporten, zwemles, fietsen, totale woninginrichting etc. etc. En niet voor een gezin van bijvoorbeeld 4 personen; nee, 2 vrouwen en een stuk of 16 kinderen. En dan nog stelen en zulke ernstige misdaden begaan. Deze mevrouw is getekend voor haar leven. Nederlandse burgers zijn vogelvrij; de overheid doet niets.
   Daarnaast is bij Arnoud van Doorn te volgen hoe hij “vermeende racisten” aan de schandpaal nagelt met zijn clubje. Ineens worden er moslima’s uitgescholden vanwege hun burka of hoofddoek en worden de daders gefotografeerd of gefilmd. Uit de filmpjes blijkt niks, maar toch worden er heksenjachten gehouden. Enge ontwikkelingen! En wederom doet de overheid niets hier tegen.

   Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach eigenlijk valt het toch wel mee wat hier staat te lezen in dit artikel, want je moet wel even nagaan dat dit de cultuurverrijkers zijn die voor onze pensioenen komen zorgen via een uitkering via het UVW.
  Dus niet te zwaar aan tillen mensen.
  Niks aan de hand dus en gewoon doorlopen

  Like

  • Wachteres zegt:

   “Het zijn de cultuurverrijkers die voor onze pensioenen komen zorgen”.

   Dan begrijp ik niet waarom er steeds op onze pensioenen beknibbeld moet worden, Henk.

   Of zijn er nog niet genoeg?

   Like

 8. Claudia M. zegt:

  Bij het lezen van een artikel als dit, komt deze steeds weer boven drijven;
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2064489-waarom-nemen-rijke-golfstaten-amper-vluchtelingen-op.html
  Dit lezend; de laatste alinea onder het kopje “Te duur”, gaan je tenen absoluut krom staan… Enne, de alinea daarboven geldt ook hier, maar alleen voor ons. Wij mogen het allemaal ook nog betalen.

  Like

 9. Piet Snot zegt:

  Ze denken dat het mannen van ongeveer 20 jaar zijn geweest.
  Het kunnen net zo goed 14-15 jarige zijn geweest, die kunnen elke overval straffeloos uitvoeren, vanwege hun leeftijd waar ze overal mee weg komen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Week wijf Halsema meent:

  Femke Halsema (GL) gaat misdaad in Lieve Stad snoeihard aanpakken: met ‘buurtrechtspraak’
  Pak aan huurmoordenaars van de mocro-mafia, de Rijdende Rechter in je buurt!
  https://tpo.nl/2019/09/05/femke-halsema-gl-gaat-misdaad-in-lieve-stad-snoeihard-aanpakken-met-buurtrechtspraak/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s