Salvini over de nieuwe regering: “Miljoenenbusiness massamigratie – de havens worden waarschijnlijk weer geopend”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De ex-minister van Binnenlandse Zaken van Italië, Matteo Salvini, heeft gisteren via Facebook live de nieuwe regering van de Vijfsterrenbeweging en de socialistische Partito Democratico (PD) aangevallen. Ministersposten zouden bezet worden door mensen met “generlei competentie en generlei ervaring”, en de opening van de havens voor massamigratie zou “blijkbaar al voorbereid zijn om miljoenen te verdienen met massamigratie”. “Nu al zijn er tien NGO-schepen in de Middellandse Zee teruggekeerd, en dat is geen toeval”, aldus Salvini.

Hij waarschuwde: “Wanneer blijkt, zoals al duidelijk wordt, dat de havens weer geopend worden en dat de [mensen]stroom weer op gang komt, dan zullen we daar niet alleen in de stad tegen vechten, in het parlement, niet alleen op de pleinen, maar democratisch en vreedzaam. Alle burgemeesters van de LEGA zullen nee zeggen, alle gouverneurs van de LEGA zullen nee zeggen. Nee, jullie zullen niet opnieuw de geldkraan van de business met illegale immigratie opendraaien!”

Over de Vijfsterrenbeweging grapte hij dat deze in de nieuwe regering alleen nog maar als wandkleed zou fungeren. “Een regering die bijna uitsluitend bestaat uit leden van de PD, waarin de Vijfsterrenbeweging als wandkleed fungeert om haar zetels niet kwijt te raken”.

Deze regering zou een farce zijn en niet in het belang van de Italiaanse bevolking, maar in de zin van Brussel, vooral in dienst van de politiek uit Parijs en Brussel.

“Dit is heel iets anders dan de strijd tegen het politieke establishment. Deze regering is zo establishment als het maar kan. Een regering met mensen die trouw zijn aan Renzi, Boschi, Prodi, Franceschini! […] Italië heeft een minister van Economische Zaken die rechtstreeks uit Brussel komt, in de meest ware zin van het woord, omdat hij een parlementariër van de PD is, die bij de sterke machten in Brussel, de kanselarijen van Parijs en Berlijn, geliefd is, en nu is hij minister van Economische Zaken in Italië. Dat heeft zin, of niet soms? Iemand die geliefd is bij Merkel en Macron wordt uw minister? Nee, zij zijn de minister van Economische Zaken van Italië.”

Salvini vertrouwde erop dat dit de laatste keer zou zijn dat er zo´n schandalige regering aan de macht is. Zodra de Italianen de volgende keer weer naar de stembus gaan, zou het voorbij zijn. Hij zou blijven strijden voor zijn politiek.

“Het is een regering van honderd zetels, geen regering van de Italianen.”

Hij zou alles weer precies zo doen en blij zijn dat het hem gelukt zou zijn de marionetten te ontmaskeren. “Die het hebben over de mensen, maar dan vluchten voor verkiezingen, omdat zij de confrontatie met de burgers vrezen.”

“Dat kunnen ze misschien een paar weken zo doen, misschien ook een paar maanden of één of twee jaar, maar ik denk niet veel langer. De Italianen hebben het niet verdiend om onder controle van Brussel te staan. Vroeger of later zullen ze kiezen, stemmen en vroeger of later winnen ze. Ik denk dat dit de laatste ronde misbruik van zetelverdeling is voor links, die geheel en al in de minderheid is. Italië zal komen. Ik geef niet op. Bedankt.”

Bron:
www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurofielen, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Matteo Salvini, Nationalisme, NGO´s, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Salvini over de nieuwe regering: “Miljoenenbusiness massamigratie – de havens worden waarschijnlijk weer geopend”

 1. Tistochwat zegt:

  Mooi gezegd, meneer Salvini, maar ook u verliest het van de landverraderlijke ‘socialisten’.
  Het lijkt soms de goede kant op te gaan, maar de verwoesting dendert overal door.

  Iedereen mag mij een doemdenker vinden, maar ik zie het niet meer zitten.
  Ik kan alleen maar hopen dat ik ongelijk heb.

  Geliked door 5 people

  • koosv8 zegt:

   Ik hoop mee, ik heb veel tegenwind gehad vroeger op de fiets naar school. En dat vergeet je niet, al die keren dat ik VOOR de wind had, dat vergeet altijd snel. Moed houden en soms in de zelfde hersenspoeling stappen als de rest. Lol maken, of wat ook, maar toch er bij blijven. Geef nooit op!!

   Like

  • sjorz zegt:

   Ik denk dat u helaas het gelijk aan uw kant heeft, maar ik blijf toch hopen op mensen zoals Salvini.

   Like

 2. Europa Deep State Soros gaat veel verder dan menig Europees burger kan vermoeden. Alles is voorbereid lijkt wel.

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Kwam net thuis van dansen. Vlak bij mijn huis roept een afrikaan met een paar zakken in zn hand me. Ik kon niet horen welke taal. en ook niet wat ie riep Het was een 200 meter van me vandaan .Kan zelfs zijn dat het nederlands was. Ik weet het niet. Krijg ik dat gedonder nou ook hier als ik straks in donker thuis kom denk ik nu?Ik heb geen zin de gasten van Rutte te helpen of aan te horen. Ben dr gek. Weet ik veel wat ze van plan zijn. Ik heb al eens eerder meegemaakt dat een ander besliste dat ik een feest bij mij thuis moest houden zonder mij te vragen of ik dat wel wil. Ben helemaal klaar met zulk kutvolk. En dan noem ik al die idioten van de West-Europese regeringen, Want wat voor mij in het klein erg is is in het groot net zo erg voor iedereen. Ik zie geen verschil.De burger word niks gevraagd en moet maar accepteren. Nou ik accepteer die gasten niet. Het zijn de gasten van Rutte en niet van mij. Ik heb ze niet uitgenodigd.

  Ik leg de schuld met volle overtuiging bij Merkel en de schoothond van Merkel.

  Geliked door 4 people

 4. John van antwerpen zegt:

  Nederland is een bewijs hoe het niet moet. Namelijk heel veel geld aan uitkeringen geven
  aan mensen van een vreemde cultuur die ons haten, heel veel geld geven aan de
  gelukszoekerspolitiek en tegelijk op politie, defensie en veiligheid bezuinigen.
  Hoe krom kan het zijn. De regering in Italie haalt de woede nog verder omhoog.
  Met als resultaat nog meer afd stemmers in Duitsland.
  De overheden blijven de mensen zand in de ogen strooien en maken de burgers
  elke dag gefrustreerder. Het zand zit nu in de machine die civilisatie heet en het zand
  is nu 1 groot stinkend moeras geworden met de aasgieren boven ons die het op
  de nette burgers voorzien hebben. We kunnen de taser wel aanschaffen maar beter is het
  leger inzetten tijdens trouwstoeten. En gewoon met tanks over die dure, met drugshandel
  betaalde auto,s heenrijden. En Salvini…….die zie ik nog wel terug komen.

  Geliked door 2 people

 5. Roque Santa Cruz zegt:

  Salvini doet wel stoer v.w.b. migranten, maar ook hij heeft geen enkele massa repatriëring operatie in werking gezet. Waarom hoor je in Europa nooit, maar dan ook nooit iemand over repatriëring van migranten?

  Het gaat immers in vrijwel alle gevallen om economische migranten (dus géén oorlogsvluchtelingen), meestal zwaar onderontwikkeld en ongeciviliseerd. Om maar te zwijgen over de migranten die zijn geïndoctrineerd door die totalitaire, racistische en fascistische veroveringsideologie (islam).

  Kortom, het gaat doorgaans om onverenigbare migranten waar Europa helemaal niets aan heeft. In tegendeel, die migranten islamiseren en verpauperen Europa, en zorgen voor etnische/ raciale spanningen. Louter nadelig en destructief dus voor Europa.

  Geliked door 1 persoon

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Salvini doet er verstandig aan de nieuwe Italiaanse regering zijn gang te laten gaan. Maar ondertussen wel hele stevige oppositie voeren. Overal over klagen.Op elke slak out leggen. En overal op tegen stemmen. En ervoor zorgen, dat hij zelf volop in de publiciteit blijft. En ondertussen voorbereidingen treffen voor een mobilisatie van de massa. Een regering, die bestaat uit corrupte onbenullen en landverraders valt vanzelf door de mand. Laat ze gewoon hun eigen graf graven. Ondertussen het vuurtje opstoken, lekker pesten en het ongelijk van de nietsnutten aantonen. Salvini heeft nu alle tijd, om zijn plan te trekken, om zijn mensen te screenen en om voorbereidingen te treffen, om bij de verkiezingen, die er ongetwijfeld aan zullen komen, met met een absolute meerderheid uit de bus te komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s