Bij de dood van Robert Mugabe . . .

Screenshot_336

Felicitaties aan de vrije democratische wereld in het algemeen, en de Zimbabwaanse volken in het bijzonder. Mugabe: dictator, massamoordenaar, corrupte dwaas en product van het socialisme is eindelijk gestorven.

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Bij de dood van Robert Mugabe . . .

 1. Republikein zegt:

  Geliked door 2 people

 2. Wachteres zegt:

  martin bosma
  ‏ @Martinbosma_pvv

  Een grote held van links Nederland is heengegaan.

  Massamoordenaar, genocidepleger, racist.

  Links hield van hem. (1)

  Geliked door 11 people

 3. Ze hadden ‘m al veel eerder voor de krokodillen moeten gooien! Heeft hij zelf ook gedaan met tegenstanders! R.I.M!

  Geliked door 2 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Mugabe is niet meer. Dit is het einde van een berucht era !!! De duivel hebbe zijn ziel. Een schone opruiming !!! Wat een feest !!! Gode zij dank !!! De medogenloze Mugabe heerste in Zimbabwe als een wild beest. Nu kunnen alle gevluchte negertjes terug naar huis zonder vrees !!!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Moet nog ergens afbeeldingen hebben van enkele van zijn paleizen, de prots en praal komen je in golven tegemoet, het laat zich met geen pen beschrijven hoe deze man baadde in weelde terwijl de bevolking in bosjes tegelijk een ellendige hongerdood stierven.
  ‘Rest in Misery’ is dan ook nog heel vriendelijk uitgedrukt.

  Geliked door 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is nog interessant om straks te zien welke regeringsleiders op zijn begrafenis komen.

  Geliked door 3 people

 7. koosv8 zegt:

  Dan is het nu de beurt aan Zuid-Afrika. Wat gaat het toch altijd geweldig als die Afrikanen zelf mogen regeren. Overal, overal, waar de zwartjes zijn daar is het knal.

  Geliked door 4 people

 8. koddebeier zegt:

  Dat er maar snel vele linkse debielen mogen volgen.

  Geliked door 2 people

 9. Henk.V zegt:

  En nu maar hopen dat het gezond verstand in het voormalige Rhodesië terugkeert. Ik gebruik met opzet die oude naam, omdat -ten tijde van het bewind van Ian Smith- het land nog rijk en welvarend was. Toen waren de blanke mensen die daaraan een grote bijdrage hadden geleverd, nog niet verdreven….
  Van de dwepers met de linkse bevrijding strategieën zou ik wel eens een verklaring willen horen voor het verschijnsel dat de welvaart in landen die zij hebben helpen ”bevrijden” als een baksteen naar beneden donderde en er chaos in die landen ontstond.
  Zou het kunnen zijn, dat men in een oncontroleerbare aanval van typisch linkse kokervisie ondoordacht de ”verbetering” van het lot van die landen er met geweld heeft doorgedrukt?
  Wanneer links een land heeft bevrijd of verrijkt treedt er namelijk bijna ogenblikkelijk een onstuitbaar proces van verarming,verpaupering en maatschappelijke neergang in chaos op.

  Nog even dit: ik zou de bedenker van deze originele tekst willen aanraden ”specifically” te vervangen door ”in particular” en in plaats van ”has finely died” ”has finally died” of ”has died at last” had geschreven.
  De reputatie van Bert z’n site staat hier op het spel 🙂

  Geliked door 3 people

 10. Dr. Heinz zegt:

  Nou dat zou eens tijd worden voor de zwarte Adolf Hitler, zijn misdadige leven heeft 60 jaar te lang geduurd!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Trucker zegt:

  Ik kende Rhodesië (aka de graanschuur van Afrika).
  Ian Smith wist wat belangrijk was in tegenstelling tot de negers en uiteindelijk werd er een scenario als in Zuid Afrika gestart want die “arme zwarten hadden geen leven” lispelden de handlangers van de neger overal in het Westen.
  Wat velen vergeten zijn (rechtop lopend tuig uit de linkse multikulle hoek die anti blank bewind waren (met hun handlangers de mainstream media) hoe wreed de negers daar te keer gingen tegen de blanke boeren (en bevolking).
  Net als in Zuid Afrika zijn de politie verslagen van de gepleegde wreedheden misselijk makend en moet je een sterke maag hebben om door te komen.
  Rodhesië bewijst net als Zuid Afrika (ik zwijg over alle oud kolonies) het bewijs dat de neger niet kan besturen, voorruit zien en ook nog een een economie in stand houden, kunnen ze NIET.
  De tegenstanders van beide naties onder blank bewind (dus het zooitje tegen de apartheid) weten geen bal af van hoe erg het was nadat de negers aan het bewind kwamen het was (en is nu nog) Dantes inferno.

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Mijn oprecht medeleven aan de familie ,vrienden,kenissen van een groots massamoordenaar en ..moge zijn slachtoffers het vuur aanwakkeren in de hel

  Geliked door 1 persoon

 13. ruud beijer zegt:

  Ook hier was de NPO weer degene die die diktator op het schild plaatsten. Pia Dijkstra was ook net als links Nederland verzot op deze moordenaar.

  Like

 14. Dr. Heinz zegt:

  Ik berichte eerder, dat de zwarte Adolf Hitler 60 jaar te lang had geleefd.
  Welnu las net dat hij 95 was, en heeft dus 80 jaar te lang geleefd.
  Maar wat mij betreft had zulke geschiften nooit geboren mogen worden!!
  Geboortebeperking moet op 1 staan, zeker in héél Afrika!!

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Hey Dr. u schrijft (in tegenstelling tot éne schilder een kwakzalver die zich een titel aanmeet die hij in een pot Planta heeft bijgekregen 🙂 interessant commentaar.
   U heeft gelijk geboortebeperking in Afrika maar de groene, linkse (én rechtse handlangers) met de multikullers en de islamofielen én de idioten wordwide gaan dit niet graag lezen.
   Die hebben graag een neger (of islam(iet)) die hun eens lekker pakt voor of achter maakt bij de hedendaagse man/vrouw (wat er voor moet doorgaan) geen verschil uit.
   Watjes en schijters zijn aan de macht en jullie in Nederland zijn niet te benijden met rukkert Rutte aan het hoofd.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s