Decennia door links bestuurd Amsterdam niet alleen crimineel en gewelddadig, maar heeft ook extreem vuile lucht

Screenshot_340

Komt straks nog véééééél meer bij als dankzij links bestuur falende afvalcentrale stad gaat verwarmen met dieselgeneratoren

Jaarlijks overlijden 10.000 tot 15.000 Nederlanders aan de gevolgen van vieze lucht en herrie. Vooral rond Schiphol en Amsterdam zijn de gezondheidsrisico’s hoog, meldt RTL Nieuws op basis van gegevens van het RIVM.

Post online

De onderzoeksredactie van RTL Nieuws maakte een kaart op basis van schattingen van het RIVM, die voor het hele land het risico toont op ziekte of vroegtijdig overlijden als gevolg van vervuilde lucht of geluidsoverlast door verkeer, industrie en luchtvaart.

Rond Schiphol, Amsterdam en Rotterdam is dat risico soms wel drie keer groter dan bijvoorbeeld in Drenthe, Groningen of op de eilanden.

Randstedelingen hebben daardoor volgens Onno van Schayck, hoogleraar preventieve geneeskunde aan de Universiteit Maastricht, een verhoogde kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en ernstige longaandoeningen.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Groenen, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Milieu, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Decennia door links bestuurd Amsterdam niet alleen crimineel en gewelddadig, maar heeft ook extreem vuile lucht

 1. Rensk. zegt:

  Dat krijg je met links. Links staat voor mij synoniem met crimineel. Precies zoals steeds weer gebeurd is in de geschiedenis.

  Like

 2. Volgens Onno van Schayck, hoogleraar preventieve geneeskunde, hij belicht het logisch vanuit zijn vak. Veel erger is, waar de man totaal niet bij stilstaat, dat straks met de derde, vierde en vijfde invasie, het schrikbeeld compleet is, want dan zijn er talloze slachtoffers op alle spoed en urgentie afdelingen te vinden door mes aanvallen, bomontploffingen, en half of geheel afgesneden hoofden. Die laatste groep hoeven ze dan alleen nog maar in lijkenzakken te steken.

  Like

 3. Tineke zegt:

  Ja,laten ze zich daar maar eens druk over maken,met die vieze kerosine uitstoot.
  Als ze hier over vliegen is de landing al ingezet,en mijn ramen trillen eruit !

  Like

 4. Lucky zegt:

  Drugshoofdstad,
  https://www.parool.nl/ps/dealer-jamal-27-als-ik-de-drie-miljoen-heb-aangetikt-stop-ik~b4732321/

  Dealer Jamal (27): ‘Als ik de drie miljoen heb aangetikt, stop ik’

  De drugscriminaliteit in Amsterdam is enorm, de overheid heeft zelfs geen idee hoe enorm, blijkt uit onderzoek. Dat geeft dealer Jamal (27) alle ruimte. Het Parool ging twee avonden met hem mee.

  “Agenten hebben het te druk met liquidaties om zich met ons bezig te houden. Een collega werd laatst door een wijkagent aangesproken. Die vroeg hem alleen of hij op een wat minder opvallende plek kon parkeren. De Nederlandse politie is een lachertje.”

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Maar de meeste vervuiling van links beleid zit nog altijd in het hoofd van miljoenen mensen. Een hoofd dat compleet leeg gebeukt is van feiten en volgestopt met feiten vrije nonsens. Nonsens zoals alle mensen zijn gelijk, de mens is schuld aan het klimaat en van eiwitrijke voeding vergaat de wereld.

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/terreurjeugd-bijlmer-gemeente-amsterdam-krijgt-bendevorming-eindelijk-door/

  Terreurjeugd Bijlmer: gemeente Amsterdam krijgt bendevorming eindelijk door

  Het heeft wat granaten en kogelgaten gekost maar gemeente Amsterdam krijgt zo langzamerhand toch echt in de gaten waar het geweld vandaan komt en hoe lastig het is om er daadwerkelijk iets aan te doen. Nu hebben ze de bendevorming in de Bijlmer op het oog. Dat meldt Het Parool.
  een tot op het bot verrotte subcultuur

  Like

 7. henk verhoef zegt:

  wat was de uitslag van de stemmimg gemeenteraad
  het zal jan met de pet een rot zorg zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s