En NU is het janken

Screenshot_341

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Decennia slappe, uiterst naïeve stemmers op partijen als de PvdA, D66 en GroenLinks hebben met hun zogenaamd ‘humane’ en ‘iedereen is lief’ ‘gevoel’ een volkomen achterlijk overheidsbeleid bewerkstelligd en het land naar de verdommenis geholpen, en nu is het janken. Iedere onopgeleide Midden-Oosterse of Afrikaanse parasiterende nietsnut (dat geldt zeker NIET voor iedereen, maar wel voor HEEL veel!) die naar Nederland kwam en NOG komt hoef(t)de zich namelijk NIET aan te passen, hoefde de taal niet te spreken maar moe(s)t vooral zijn/haar eigen cultuur kunnen blijven ‘beleven’ en DAAR plukken WIJ nu de rotte vruchten van.

Wat er o.a. in Rotterdam is gebeurd, is walgelijk en vooral HEEL erg LAF, maar was nu NIET bepaald volkomen onvoorspelbaar of is plotsklaps uit de lucht komen vallen. Tenminste, voor ú en mij niet! Voor de Haagse wegkijk-elite echter is dit het zoveelste schokkende nieuws waar ze niets van leert, laat staan iets mee gaat doen… Ik hoor politiewoordvoerders en politieslachtoffers nu zeggen dat zij vinden dat een dader van geweld tegen de politie niet eerder vrij rond zou mogen lopen dan dat zij weer terug uit het ziekenhuis zijn en hun werk weer hebben kunnen hervatten. Misschien vreemd om dit zo te stellen, maar waarin verschilt u qua status of ‘uit hoofde van uw functie’ van de gewone burger voor wie dit al decennia lang als ergerlijk en onheus bejegend voelt? Misschien is het wat dit betreft wel mooi dat u nu exact hetzelfde gevoel ervaart als de vele slachtoffers die bij ú aangifte komen doen en door hetzelfde uiterst KROMME rechtssysteem en slappe regeringsbeleid volkomen in de steek gelaten worden!

Wat ervaren we met z’n allen toch een overheerlijke ‘verrijking’ met die wapperende Turkse vlaggen op bezette bruggen bij de zoveelste Erdoğan egoshow en bij Turkse en Marokkaanse toeterbruiloften. Dit betreft NIET het gedrag van Nederlandse staatsburgers, maar het gedrag van buitenlandse bezetters waarbij openlijk geweld tegen de politie al heel normaal is geworden. TOCH wordt in (de uiteraard veelal linkse!) praatprogramma’s ZEER angstig alleen de blanke ‘dader’/verdachte van geweld tegen de politie benoemd… Een zogenaamd ‘humane’ politie (on)macht die door naïef Den Haag bewust zo is gevormd EN in stand wordt gehouden, waarbij respect voor een agent tot het minimum is gedaald. Een klimaatverandering waarbij de privacy van de criminele en gewelddadige ‘verdachte’ zwaarder weegt dan die van de slachtoffers. Tenzij het de politie ZELF betreft leer ik nu!

We leven sowieso in een vreemde maatschappelijke klimaatverandering. Een maatschappij waar kinderen op de basisschool volledig hun eigen gang gaan en waar pubers door een psycholoog wordt verteld dat zij niet met hun ouders hoeven te praten, omdat dit zo in de wet staat, maar waar ouders WEL verantwoordelijk worden gehouden voor hun steeds hufterige kroost. Waar zijn we in vredesnaam mee bezig in dit qua wederzijds respect en qua normen en waarden steeds verder afglijdende utopische land? DÀT is de bijdrage van de roze gebrilde, totaal onrealistische PvdA-, GroenLinks- en D66-politici en aanhang waarbij nep mensen als Jetten, Klaver en Ollongren in keurige (mantel)pakken met de uiterst besmettelijke bacterie van geitenmest in hun verder lege hoofd voor u bepalen wat ‘normaal’ is. ZIJ, die lichtjaren van u af staan, en die de werkelijkheid niet WILLEN zien (vanwege hun riante inkomsten) veroorzaken een ware IQ-koorts onder de eveneens ronduit oerdomme meeloop- en meezwets-bevolking.

LGBT-Nederland zal in harmonie samenvloeien met de islam? Maar natuurlijk! Dubbele paspoorthouders voelen zich en zijn Nederlanders? Ja joh! Het boerkaverbod hoeft NIET gehandhaafd te worden en zij kunnen gewoon doorgaan met ongestraft opdringen en provoceren? Uiteraard! 300 anti Zwarte Piet demonstranten zetten de gehele bevolking tegen elkaar op, laten politie uitrukken en krijgen nog subsidie ook? Volkomen logisch toch? Wat zijn wij voor een achterlijke bananen-monarchie geworden dat ‘democratie’ heden ten dage betekent dat de kleinste minderheden de maat bepalen, het voor het zeggen hebben en iedereen zich aan HEN dient aan te passen? Trek eindelijk je domme gezicht eens uit het mestoverschot-gat en denk eens helder na over de gevolgen van uw naïeve beleid! En, ik weet dat dit moeilijk voor u is, maar bij voorkeur VÓÓRdat u iets roept! Want nu is het janken!

Uiteraard blijft DENK (de ‘politieke’ partij van de domme Turken) na dit zoveelste incident waar hun achterlijke cultuur op basis van hun ‘religie’ en ‘thuisland’ bij betrokken is, wederom oorverdovend stil…

Ik durf te wedden dat het stroomstootwapen straks als racistisch zal worden bestempeld, omdat in de praktijk zal blijken dat bijna uitsluitend negroïde, Marokkaanse of Turkse jongeren hiermee worden getacerd… Weg blijven kijken Den Haag! Weg blijven kijken en vooral blijven attenderen op voornamelijk blanke ‘daders… Racisme… een nog altijd beangstigend uitermate sterk zelfstandig naamwoord dat TEGEN u gebruikt wordt als het de allochtoon niet bevalt wanneer hij/zij aangesproken wordt op zijn/haar eigen afwijkende en criminele gedrag… Ik stel overigens voor dat iedereen standaard een bivakmuts op zak draagt en als er een boerka of niqaab in de bus stapt en mee mag rijden, u die bivakmuts dan óók opzet!

Ik werd niet geloofd…? Al eerder schreef ik ook over het FvD en de reden dat mensen hun lidmaatschap opzegden en ergens anders op zijn gaan stemmen. Toen “geloofde men mij niet meer, omdat het belachelijk was dat mensen weer zouden gaan stemmen op de andere, iedereen voorliegende partijen”… Wel, ik schrijf ALTIJD vanuit wat ik zelf onderzocht, onderzoek, waarneem of uit eerste hand hoor. Ik schrijf derhalve geen onzin. U hoeft mij niet te geloven, maar laat ik u dit zeggen: een half jaar later lijkt mij duidelijk te zijn geworden waar ik u destijds voor wilde waarschuwen. U heeft dit als FvD uit pure arrogantie en overmoed naast u neergelegd en NIETS gedaan met een goedbedoelde waarschuwing. En nu is het janken! U heeft het onvermogen getoond u aan te passen aan uw referentiekader en u heeft NIET de moeite genomen om, hetzij slechts kort en bondig, uitleg te geven aan wat u bedoelde met uw essay. U heeft mensen slechts een link gestuurd naar een Engelstalige tekst. Dom, dom, dom! Als IK er al geen zin of tijd voor heb om die tekst door te spitten, waarom zouden lager opgeleide mensen die uw partij van harte wilden steunen dat dan wel doen? Waar komt die arrogantie vandaan dat u alleen hoog opgeleide mensen zou aantrekken? Uw verhaal was goed en hoopvol voor heel veel mensen, maar u heeft het hiermee zelf naar de knoppen geholpen. Zó zonde! Daarnaast heeft het gerommel in en rond de partij u ook geen goed gedaan en zijn het uiteraard de linkse pers en overige partijen in de Haagse slangenkuil die u met genoegen nòg verder in het slijk trappen. Ik hoop oprecht dat u er iets van geleerd heeft…

Dat de heer Otten het FvD heeft laten vallen, hoeft geen probleem te zijn. Die man heeft al “als motivatie” aangegeven dat hij de politiek in is gegaan om zijn nog jonge gezin te onderhouden, dus opkomen voor UW belangen staat voor hem overduidelijk NIET op de eerste plaats! Die man is mijns inziens geen nieuwe politieke partij waardig.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op En NU is het janken

  • Tistochwat zegt:

   Wachteres 6 september 2019 om 20:14

   Hoor ik daar een Marokkaans accentje bij die twee schurftige aso’s?
   Tja, ze zijn hier de baas, hè?
   Wat jammer nou toch dat er geen politie was.
   Als ik per ongeluk vijf km per uur te snel rijd op de snelweg, krijg ik een bekeuring.

   Ow wacht: de politieagentjes staan/zitten te luisteren naar de imam, dat is waar ook.
   Die pakken mohammedanen niet met harde hand aan.

   Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Goed gehoord, Tistochwat. Ik vond het daarom hier passen.

    De chauffeur van de andere auto bleef heel [=te] beschaafd naar mijn opvatting.

    Waarschijnlijk was anders zijn auto in elkaar getrapt.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Wachteres 6 september 2019 om 22:16

    Ik moest zomaar opeens hieraan denken.

    Zo’n mooi goudkleurig dingetje in je handtas:

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Goed idee, Tistochwat.

    De mannelijke wreker woonde trouwens dicht bij familie van ons in de buurt in west-Sussex. In dezelfde straat in een landelijke omgeving. Ik kwam hem wel eens tegen.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Goed geschreven en interessant artikel.

   Like

 1. koosv8 zegt:

  In Zaandam waren echt niet alleen hoog op geleide mensen hoor. Maar hij liet juist zien en horen dat hij met zijn beweging in alle lagen van bestuur door wil dringen, om de linkse macht die overal tussen zit te breken, en dat gaat niet van vandaag op morgen. Dat weten we allemaal, maar als er dan partij technisch dingen niet op de juiste manier gaan, dan moet men juist niet meteen afhaken, want dan komt er NOOIT een ander geluid uit Den Haag.

  Like

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Gister hoor ik bij NPO het 1 e.a. over wijken in Utrecht met ..moeilijke.. jeugd .. waar zonodig kinderbijslag van zal worden ingehouden…., maar dat het hier over allochtonen gaat wordt angstvallig niet benoemd…, vorige week las ik over NL jeugd benden.. honderden !!! Uit Utrecht die zich bezighouden met o.a. ram kraken enz. Ook hier wordt angstvallig ..allochtoon vermeden…
  Elders werd er over ….zuideuropese types gesproken … terwijl het Marrokanen waren…, Heel misleidend allemaal…, en dat mag wel ..???.., echt ziekelijk.., … , en de Politie… nou ja ze hebben Wind gezaaid., ze zullen Tyfonen oogsten…, maar hè… laat vooral de moskee en iftar bezoekjes niet versloffen..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 5 people

 3. Jean zegt:

  Wij moeten heel snel gaan ingrijpen en die EU misdadigers/verraders uitschakelen zoniet is heel Europa verloren aan parasiterende importbarbaren en gaat het kapot aan barbaars geweld, wij leven niet meer veilig omdat de politie in de mosselketen in uniform met hun gat in de hoogte liggen en de barbaren knuffelt i.p.v. ze op te sluiten en af te voeren naar homelanden.

  Like

 4. freda110 zegt:

  Vanmiddag nog de verrijking in volle glorie inclusief haakneus mogen aanschouwen.
  Ik reed bij Enschede achter een vrachtwagen op een vierbaansweg waar je honderd mag, even verderop versmalt de weg zich en is er een afslag naar rechts.
  Ik wilde de vrachtwagen inhalen maar links van mij komen een aantal auto’s aanrijden dus liet ik die voorgaan, totdat er meer dan genoeg ruimte was om in te voegen.
  Wat ik niet wist is dat de auto die een eind verder achter reed bestuurd werd door een haakneus met haast.
  Dus ik kom voorbij de vrachtwagen en zie aan de rechterkant een dikke Audi rechts inhalen, maar hij had de snelheid toch niet helemaal goed ingeschat en moest van nood de afslag oprijden al scheldend en vreemde gebaren makend.
  Ik had moeite mijn lachen in te houden en verwachte min of meer dat hij achter mij aan zou komen.
  Nu was dat geen probleem want ik ga altijd goed uitgerust op weg, tussen de voorbanken ligt een ijzeren bandenlichter die een flinke boodschap kan overbrengen en als dat nog niet genoeg is heb ik ook nog een bus pepperspray in mijn tas dus laat maar komen, daarnaast is er de dashcam die alles keurig opneemt.
  Eigenlijk is het van de zotte dat je om jezelf tegen dit soort ongedierte te beschermen de halve auto moet uitrusten alsof je op oorlogspad bent.
  Iedereen maakt wel eens een fout in het verkeer, maar als je gewoon bij meer dan voldoende ruimte netjes invoegt verwacht je niet dat er een met 150+ komt aanscheuren en je dan ook min of meer zit te bedreigen.

  Geliked door 4 people

  • Roni zegt:

   Zou dit soort gedrag zich alleen in het verkeer tussen auto’s afspelen ? Of zou je al blij mogen/moeten zijn dat je regelmatig veilig op trottoirs kunt lopen…

   Like

 5. Nieuwe studie toont aan dat hoogopgeleide vaak links stemmen en dat we dus wel wat kunnen verwachten van al die hoogopgeleide die zo vriendelijk zijn onthaald.

  Nee ik begin verkeerd, dat hierboven was “mijn conclusie” op het bericht dat ik vandaag las.
  Het bericht begon zo: studie heeft uitgewezen dat LAAGOPGELEIDE personen emotioneel rechts georiënteerd zijn en dus RECHTS STEMMEN.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Guardia
   Niet iedereen met een universitaire opleiding is links, hoor.
   Een academische bul zegt overigens ook niks over iemands intelligentie, en nog minder over sociale en emotionele vaardigheden.

   Like

 6. henk verhoef zegt:

  d e bevolking sl;aapt lekker verder enniemand die zich druk maakt dat straks een 10 pct van je spaarcentjes– pensioenkorting- gejat worden om de verrijkers te betalen
  De doorsnee needelander is niet om– die blijft gewoon jette en asbak en ander vuil stemmen tot grote leugenaar rutte aan toe
  Oh Brammetje oink– top ambtenaar geweest in nedelrand en jarenlang GL fractie voortzitter en opleider Halalsema en zo– ja die is ook als bijbaantje en nevenfunctie -voorzitter van millieu defentie nederland– u weet wel die club die hederland stillegt
  Oh ze krijgen ook SUBSIDIE en Brammetje top ambtenaar en zo en alleen de vvd ministers en zo zitten in een complot–wilders zaak) en Groenlinks zijn allemaal heel eerlijk

  helaas — nederlqnd is een verloren zaak– alleen moet men het nog even ontdekken
  dat het reeds van de berg afstort– geen redding meer mogelijk
  kijk even naar de peilingen

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Deze zaken hebben toch veelal met geloof te maken, ahum!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s