SCHOKKEND: NEDERLANDSE POLITIEAGENTEN GAAN IN UNIFORM NAAR ISLAMITISCHE GEBEDSOPROEP

 

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Nederlandse politieagenten wonen in uniform de islamitische gebedsoproep bij. Dat is te zien op een filmpje dat de ronde doet op het internet.

“Allah akhbar”

We zien hoe een imam luidkeels oproept tot gebed. Daarbij roept hij “Allah akhbar”, de leus waarmee islamitische terroristen westerse kelen doorsnijden. De geüniformeerde agenten staan erbij en kijken ernaar.

Multiculti thee met islamieten

De gebedsoproep vindt plaats bij een iftar, een maaltijd tijdens de Ramadan. Nederlandse politieagenten zijn daar niet om de wet te handhaven. Wel om multicultureel thee te drinken met de islamieten.

Screenshot_337

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”, “Wachteres”, J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, politie, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op SCHOKKEND: NEDERLANDSE POLITIEAGENTEN GAAN IN UNIFORM NAAR ISLAMITISCHE GEBEDSOPROEP

 1. Rensk. zegt:

  Ik heb politie gemaild of ze de geschiedenis laten herhalen. Eerst schurken met de NSB en nu de Islam. En wat hebben jullie daar te zoeken?????????? Nou???????????

  Geliked door 8 people

 2. Rensk. zegt:

  Ik vraag me af of moskeeen ook in de drugshandel zitten. Ze zijn de politie in ieder geval alvast aan het inpakken. Ik zie weer van die blonde dozen tussen de politie. Vrouwen zijn sowieso niet geschikt voor dat vak. De pseudo feministen zouden me kapot proberen te krijsen door deze uitspraak. Alsof je door een vak te beoefenen wat geschikter is voor mannen een feministe bent. Ik ken een vrouw en die heeft mensen onder haar en ik vind haar niet geschikt. Te emotioneel.Niet nuchter genoeg en niet rationeel genoeg.

  Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Tja ik ken er toch wel waar mannen voor achteruit gaan en als ze haar biceps flext zie je wel eens monden openvallen, sommige dingen die vrouwen doen doen ze trouwens net zo goed als eender welke kerel (ook CEO’s).
   Maar één detail heb je gelijk voor interventies deugen vrouwen niet, integendeel je lacht je ziek als je zo een poppemieke ziet afkomen (alé ik toch)

   Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Rensk.
   “Ik vraag me af of moskeeen ook in de drugshandel zitten”
   Dat weet ik wel zeker.
   Dat mag van allah want alles is toegestaan ten behoeve van de jihad.
   De muzelmannen mogen het zelf niet gebruiken maar het wel verkopen aan ons, omdat de inkomsten daarvan voor de verspreiding van het instituut “Islam” kunnen worden gebruikt.

   Geliked door 2 people

 3. Jean zegt:

  Geef die betreffende agenten dadelijk hun ontslag incl. hun betreffende leiding, agenten horen niet thuis op bijeenkomsten van barbaren maar wel om die handel op te pakken en het land uit te flikkeren.

  Geliked door 6 people

 4. Trucker zegt:

  HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  Geliked door 2 people

 5. Tineke zegt:

  Wat hebben die in godsnaam te zoeken daar,tijdens de gebedsoproep?
  Hoe kunnen ze ooit nog neutraal zijn?
  Daarom krijgen die lui ook allemaal fopstraffen of een foei-gesprek.
  Je kijkt natuurlijk wel uit om de imam tegen de schenen te schoppen. Wat een verraad !
  Een politie die op de hand van de islamieten zijn,een smerig liegend OM,en een stelletje graaiende,huichelende kamerleden en een Minister President die het liegen zo n beetje uitgevonden heeft.

  Tel uit je winst !!

  Geliked door 6 people

 6. We weten toch van de pliesie en de “regering” in de 2e WERELDOORLOG!!! Dit wordt allemaal aangemoedigd door Het Binnenhof! We zijn al lang aan Satan overgeleverd!!

  Geliked door 6 people

 7. Leon Theunisz zegt:

  Niet verder te openen zeker op weg naar kerk

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  En DAT moet ons beschermen en verdedigen?
  Ze weten niet hoe diep ze in het hol* van de mohammedaan moeten kruipen.

  * – moskee (barbaarse haathut)
  – kont (ook wel ‘reet’ genoemd)

  Geliked door 7 people

  • Trucker zegt:

   Hey meisje Tis ik zie dat je mijn “comment” op prijs stels, wat moet ik nog schrijven over die schijters (die inderdaad met hun tong diep in de kont van de islamiet zitten porren).
   Schijters jawel behoudens de echte agenten maar dat is een minderheid in alle opzichten.
   PS k iheet dat psul van de islamiet haatkazernes ik ben niet zo voor dat politiek correct geneuzel die velen hanteren en gebruik liever mijn simpele taal.

   Geliked door 2 people

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik dacht, dat ik onlangs had opgevangen, dat de politie onvoldoende agenten had, om boeven te vangen. Maar nu begrijp ik het. De politie gaat onder werktijd in uniform met de kont omhoog in de moskee bidden. Hè, hoe zat dat ook al weer met die scheiding tussen kerk en staat ??? Kunnen politieagenten nog wel islamitische boeven arresteren, als ze zich door hen op de iftar laten fêteren ??? We zouden ook kunnen zeggen, dat politieagenten dus opdracht krijgen om zich te laten corrumperen.
  Wat een gaaf land is Nederland, wat een gaaf land, waar dat allemaal maar kan.
  Foei, foei, foeiiiii !!!

  Geliked door 3 people

 10. Leon Theunisz zegt:

  Gaan ze ook naar de synagoge of de katholieke kerk tjonge jonge ze moeten onafhankelijk zijn

  Geliked door 2 people

 11. Ton Ruygrok zegt:

  Ach we weten toch hoe nl politie is , goed 70 jaar terug liepen velen als schoot hondjes achter de nazi’s aan en nu achter de moslims die het overigens ook prima met hitler en consorten konden vinden.., soort zoekt soort en oude liefde roest niet .., blijkt wel.., daar doet een gevelde agent hier en daar door de ..broeders in het kwaad.. geen afbreuk aan.
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 5 people

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Dit is inderdaad schokkend, vreselijk vind ik dat. Ze zijn herkenbaar in beeld. Het verbaast mij dat daar niet ontslag op staande voet op staat want dit zijn landverraders die met de vijand heulen. Deze Staatsgevaarlijke lieden verdienen het niet om een Nederlands politie uniform te mogen dragen.

  Geliked door 5 people

 13. Het hele Nederlandse systeem inclusief de politiek geeft zichzelf heel bewust alle kansen om hard naar beneden te glijden op weg naar islamisering en niemand, buiten de foute Nederlanders die ook nog eens fout hebben gestemd, is bij machte om dit hele proces te stoppen.

  Geliked door 4 people

 14. Wachteres zegt:

  En maar jammeren dat ze zoveel geweld moeten meemaken vanwege de islam.

  Misschien moeten jullie nog wat vaker iftarren als jullie door de moslims serieus genomen willen worden.

  Geliked door 3 people

 15. wauso zegt:

  Je kunt het de agenten niet kwalijk nemen. Het zijn MONGOLEN die werken voor minimum loon. Ze verdienen enkel iets door onregelmatige werktijden. In hun opleiding krijgen ze geleerd de Laaf te spelen. De Hoer v/d Islam. Deze lachertjes krijgen straks allemaal een kogel door de kop van de een of andere Islamboy !

  Geliked door 4 people

 16. Daan Kranenburg zegt:

  Schokkend en bizar. Links achteraan zie je zelfs de hoofdcommissaris voormalig politie baas Rotterdam nu politie baas in shithole city Amsterdam Frank Paauw. Hoe durf je Frank met je medewerkers naar zo’n bijeenkomst te gaan en nog wel in uniform ook! Heb je voor je verloofde Lucy al een mooi kopvod als cadeau uitgezocht?

  Geliked door 5 people

 17. Hendrik M. zegt:

  Gatverdarrie, wat een vies volk.

  Geliked door 3 people

 18. Henk.V zegt:

  De politie is een onderdeel van de staatsmacht dat de openbare ruimte bewaakt en de burgers heet te beschermen , maar ook te bestraffen wanneer deze zondigen tegen de wet.
  In principe is zowel de politie als de justitie politiek en religieus neutraal, omdat de openbare ruimte moet worden gebruikt voor neutrale zaken.

  Wat wij hier zien is dat agenten zich lenen voor de uitoefening van religieuze, ideologische handelingen. Soms is deze verwarring met betrekking tot een puur onafhankelijk neuraal fungeren ronduit schandelijk geworden.

  Een agent die zich dienstbaar opstelt tegen de islam schendt de regels van de noodzakelijke neutraliteit. Met het zich conformeren aan een ideologie die machtsuitbreiding nastreeft geeft hij of zij haar neutraliteit op en kiest partij. Hier is sprake van COLLABORATIE. Deze mensen mogen onder geen beding in functie blijven.
  Wie zich onder de invloed van de islam stelt gaat over naar de islamitische rechtsorde,de sharia, een rechtssysteem dat onder geen beding op ons land mag worden toegepast.

  In de sharia staat onder meer dat een moslim (”een gelovige;” ) geweld mag uitoefenen tegen een ongelovige , indien hij zich kan beroepen op islamitische rechtsgronden. In zo’n geval mag een ongelovige zich NIET verweren.
  De moslim mag alles doen om inbreuk op zijn geloofsleer af te straffen.

  In dit beklemmende wereldje van starre denkbeelden mag een agent zich NOOIT begeven.
  Het is jammer dat ik , de geschiedenis overziende, van de Nederlanders moet zeggen dat zij in veel gevallen tot verregaande vormen van collaboratie geneigd zijn, indien zij denken dat collaboratie hen voordeel oplevert.
  Deze laffe, berekende trek heeft de Nederlanders vaak parten gespeeld.

  Het is de hoogste tijd dat ons land echt FLINK wordt en een sterk karakter met veel ruggengraat ontwikkelt.. Laat men dat na dan zullen zware tijden ons daartoe letterlijk DWINGEN… Alleen met karakter en sterke wil kunnen we regenten uit hun zetels schoppen.

  Geliked door 7 people

 19. Daan Kranenburg zegt:

  Hallo mensen zien jullie niet dat huidige politie baas van Amsterdam Frank Paauw links achter aanstaat!!!!!

  Geliked door 4 people

 20. De Moor zegt:

  Ik ben een marokkaan en jullie kk moeders

  Like

 21. Cleo zegt:

  Volkomen geschift!
  Geen wonder dat de meeste echte Nederlanders (met 1 paspoort!!!) volstrekt geen vertrouwen hebben in politie, justitie en overheid!
  Wat een volksverraders besturen ons land!

  Geliked door 3 people

 22. Scholen zijn in RUTTElandje OPEN INRICHTINGEN geworden, waar leraren dekking moeten zoeken voor gewelddadige leerlingen! Totaal verziekt!
  https://www.nu.nl/binnenland/5989077/onderzoek-naar-veiligheid-roermondse-school-na-nieuw-geweld.html

  Geliked door 1 persoon

 23. Edwin Lauxen zegt:

  Dit is inderdaad shockerend.

  Like

 24. kampersrene zegt:

  Laten we het meest onwaarschijnlijke niet denken …..misschien waren die agenten daar om na die dienst de imam op te sluiten wegens het verspeiden van haat tegen ongelovigen…..dat lijkt me het meest waarschijnlijke …..politie dient op alle vlakken “neutraal” te zijn…..als zij echt die dienst willen bijwonen dan gaan ze in burger …..inplaats van die islam te promoten…..ik vind het als politie-agent op rust een regelrechte “schande” het politiekorps over de hele wereld” onwaardig”

  Geliked door 1 persoon

 25. Jean zegt:

  DE GESTAPO VAN DE LINKSFASCISTISCHE NEONAZI`SS

  Geliked door 1 persoon

 26. Albert zegt:

  Toen Nederland onder de bezetting kwam van Nazi-Duitsland heeft de Amsterdamse politie gekozen voor onze bezetters. En niet voor eigen bevolking. Ze werkten mee aan de agenda van de nazi’s en stelden zich in dienst van onze bezetters voor het oppakken van Joden (en anders denkenden). Gedreven voornamelijk door indoctrinatie en behoud van baan, dus eigenbelang.
  De politie…betaald van onze belastingcenten en jarenlang gepromoot als je beste vriend.

  De bevolking mag zichzelf niet verdedigen tegen gevaren, dat is de taak en het bestaansrecht van de politie. Prima, maar sta dan in voor je eigen mensen en niet voor bezetters die van elders komen!

  Mijn ouders waren getuige van hoe deuren werden ingetrapt, de bewoners (Joden) werden afgevoerd om nooit meer terug te keren en hoe drie dagen later het huis met inboedel en al, werd toegewezen aan nieuwe bewoners.

  Nu komt een nieuwe bezetting in naam van Islam (Islam betekent onderwerping) en opnieuw staat de Amsterdamse politie vooraan in overgave aan het komende gezag. Niets geleerd van de geschiedenis? Ieder die respect heeft voor de Islam, laat die dan ook de Koran eens doorlezen, dan pas weet je waar je het over hebt. Dan hoeft niemand je meer te overtuigen.

  Ik las een commentaar dat de agenten die hier callaboreren onder geen beding in functie mogen blijven, helemaal mee eens!
  De geschiedenis van Nazi-Duitsland mag zich absoluut niet herhalen, ook al hebben de spelers nu een andere naam.

  Geliked door 3 people

 27. koddebeier zegt:

  1940-1945 ging het ook al mis met de loyaliteit van de Nederlandse politie……Leren van hun fouten doen ze ook al niet !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s