Tweet van Joost Niemöller

Screenshot_333

Wat de NOS hier “vergeet” te vermelden: het zijn de zwarte Zuid-Afrikanen die massaal geweld toepassen op zwarte Afrikanen uit andere landen, die afkomen op de laatste resten welvaart, tot stand gebracht door de blanke Zuid-Afrikanen toen die het nog voor het zeggen hadden.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Joost Niemöller)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Fake News", "Lügenpresse", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tweet van Joost Niemöller

 1. Jan zegt:

  Not For Sensitive Viewers!! I hope this video will open the eyes of Investors, Tourists And Influential Individuals. It Doesn’t matter what Race or Religion you are because these are children being burned. But what can I say. This is the Fucked Up SA that we call home.💥🔥🇿🇦 pic.twitter.com/Jj6VXsnrxa

  — Johan (@vermarkjohan) September 4, 2019

  Like

 2. hans zegt:

  Wat de NOS heeft verzuimd te zeggen of beter gezegd des informeert is niet alleen vrouwen en migranten, maar BLANKEN aanvalt! Alsof dat niet belangrijk is.
  Allereerst zijn deze het target!

  Like

 3. Gelukkig spreken de beelden voor zich! Bij de SUBSIDIESLURPERS NOS / NPO bijten ze nog liever hun tong af, dan HET BEETSje bij zijn/haar naam te noemen. Snel de botte bijl ‘dr in! HALVEREN!

  Geliked door 2 people

 4. henk verhoef zegt:

  nos is roeptoeter van de overheid en bedoelt om volk dom te houden
  Wat trouwens vrij goed lukt
  zZie maar weer de linkse opositie tegen korten pensioenen en wat dat weer als een overwinning aangekondigd word
  Is wel de taktiek van de verschroeide aarde he– want dat geld is er echt niet en als je niet kort wortd het tekort a;lleen maar grotert
  Die verschroeide aarde werkt prima
  Geen /nagenoeg geen huizenbouw maar wel een 30-50 duizend status houders per jaar die rechten hebben( en geen plichten) en geen bouwafctiviteiten maar wel geld er naar toe smijten( nu weer paar miljard terwijl er NIET gebouwd MAG worden

  Dus over een jaar of 5 een tekort van een miljoen of meer huizen en geen geld meer voor pensioenen en oetkering want alleen schulden
  Gaat lekker snel de Venuzuela/zimbabwe kant op
  Kan gelijk met de nieuwe verkiezing ook referendum voor sharia wetgeving gehouden worden
  maar dan zijn er alleen nog schulden
  Oh de mensen met geld– zeg maar de thijsjes schreeuwlelijk en zo -die zijn dan wel verdwenen naar rijkere oorden waar de overheid verstandiger si

  Npou ja kan het neederlands als vak op school ook opgeheven worden– want spreekt toch niemand dat meer

  Geliked door 2 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Progressief LINKS heeft vanuit de gedachte dat alle mensen gelijk zijn de niet- of onderontwikkelde landen op onverantwoorde wijze zelfstandigheid opgedrongen.
  LINKS heeft de ANC gesteund met geld en wapens. ANC heeft met mensonwaardige methoden de samenleving naar hun hand gezet.
  LINKS kijkt nu een andere kant op en is stil. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor de ramp die ze veroorzaakt hebben.

  Like

 6. Harry zegt:

  Gisteren ook weer zo’n mooi voorbeeld van verhullen waar het probleem schuilt .
  Drie agenten aan tafel bij Jinek .
  Die zich beklaagden dat ze steeds brutaler bejegend werden en aangevallen , bespuugd en mishandeld .
  In een filmpje kon je zien dat een gek een agent aanviel en in plaats van in de tegenaanval te gaan , maakte die dat ie weg kwam .
  Wat hebben we nog aan dat soort flapdrollen om ONS TE BESCHERMEN ?
  Zijn ze dan ineens wel moedig ?

  Het handgemeen was tijdens een optocht van een trouwpartij , maar er werd natuurlijk niet vermeld van welk ras .
  NIET EEN keer heb ik het woord moslim horen vallen .
  Noch marokkaan , turk of wat dan ook .
  Afijn , ze willen nu tasers , dan hoeven ze niet te schieten !
  Nou ja , twee draadjes , maar geen kogels , want dan worden die gestoorden weer erg boos en komen ze verhaal halen .

  Geliked door 3 people

  • Idem Dito bij DWDD! Wat een Hypocriet Laf Zooitje! Heb ik medelijden met deze agenten, NEE! ’t Zijn trouwens niet alleen arabieren die voor overlast zorgen, er is ook heel veel White-Trash! Zelf genoeg meegemaakt met ‘stappen’.

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Wat er staat is WAAR !, maar door een enkel woord weg te laten, een comma te zetten etc geef je een kleine wending aan ’t geheel en ziet ’t er iets “beter” uit voor de eventueel verontrustte burger………………..
  De NOS vergeet dus niets te vermelden, ze passen ’t een beetje aan……..

  Geliked door 1 persoon

 8. Eigen volk eerst zegt:

  De NOS vergeet zoveel te vermelden…

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Was het maar vergeten. Maar dat is het niet. Het is bewust gekozen strategie. Een strategie om decennia vooringenomenheid en desinformatie van de NPO te verdoezelen. Bij de NPO is het van het grootste belang wie de slachtoffers zijn en wie de daders. De NPO is geen nieuwszender de NPO is een links socialistisch activistisch platform dat met belastinggeld in de lucht gehouden wordt. In ruil hiervoor spinnen ze ook politiek ideologisch gemasseerd nieuws ten voordele van de zittende macht.

   Like

 9. Taljaard zegt:

  En bij de dood van Mugabe zwijgt links als het graf.
  Omdat zij er liever niet aan herinnerd willen worden, dat zij hem eens als een held hebben vereerd.
  Net zoals zij zich over de huidige toestanden in ZA in stilzwijgen hullen.
  Maar journalisten en activisten, die dit wel aankaarten, alom verketteren en monddood willen maken, door hen als ”extreem rechtse fascisten” te brandmerken. Katie Hopkins en Lauren Southern kunnen er over meepraten.

  Dit is niets nieuws, want links vereerde eens Stalin en Mao. Paul Rosenmoller heeft zelfs nog voor Pol Pot gecollecteerd. En ”de bende van Oss”, de SP, ontving geldelijke donaties uit Rood China, wat door Jan Marijnissen in het vriesvak van de koelkast bij hem thuis werd opgeborgen. Om nog maar niet te spreken, over hoe links NL in de jaren `80 de rode moordenaarsbenden van het ANC alom steunden. En hierin, als ”nuttige idioten” (Lenin), aan de leiband van het Kremlin liepen; zoals door Martin Bosma beschreven in diens boek ”Minderheid in eigen land.”
  Maar ook daarover zwijgt men nu liever.

  Onverbeterlijke linkse wereldverbeteraars met ideologisch oogkleppen op hebben figuren verafgood, die verantwoordelijk waren voor een onvoorstelbare hoeveelheid leed en ellende.
  Het tragische hieraan is, dat de meesten van hen toch echt niet dom of achterlijk waren (wij noemen bijv. een Harry Mullisch en een Theun de Vries) en dit veelal deden met de beste bedoelingen. Maar die zich door deze ideologisch oogkleppen volstrekt onvoldoende realiseerden, dat mensen elkaar de meest vreselijke dingen kunnen aandoen met de beste bedoelingen,
  En dat, hoe meer men een aards paradijs wil scheppen, hoe meer de wereld dan op de hel zal gaan lijken.

  Helaas zijn linkse ideologische narratieven vanouds erg aansprekend voor idealistische en welmenende jonge mensen, vooral wanneer deze jonge mensen in onderwijs en media zijn doorkneed en tot de hals toe gevuld met de zelfde ideologie. Zodat er nu de zoveelste generatie van dezelfde onverbeterlijke wereldverbeteraars aan het daglicht treedt, die hier allemaal geen weet van hebben. Omdat links over hun fouten uit het verleden zwijgt als het graf.

  Geliked door 3 people

 10. Rensk. zegt:

  Is het makkelijkste. Anderen overal de schuld van geven. Hoeft men niet naar eigen lauzy karakter te kijken. Den Haag heeft er trouwens ook een handje van. Elkaar de verantwoording toespelen. Mensen, waar je niks mee op kunt bouwen. Let b.v. maar eens goed op de woorden van Akkerboom. Ook 1 van de vele waardeloze lullen in de top.

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Die migranten zijn afrikanen uit omringende landen. Ik heb het zo begrepen dat deze zwarte migranten zelf die winkeltjes hebben opgezet en dat die winkeltjes niet van blanken zijn. Dus dat ze niet op de welvaart van blanken zijn afgekomen, maar zelf iets hebben opgezet. Tenminste als ik het goed begrepen heb. Dat geeft dan kennelijk jaloezie en afgunst en dus slaan in deze de zwarte autochtonen aan het moorden. Een vrij normaal verschijnsel in Afrika als jalouzie om de hoek komt kijken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s