VIDEO: “The Bossmaker” (afl. 1)

 

De bekende marketeer en pr-goeroe Ronald Heister spreekt met drie financieel analisten over de economische crisis die momenteel losbarst: Voormalig bestuurder van de Nederlandse Bank, Lex Hoogduin, bestsellerauteur Eric Mecking, en schrijver en econoom Sander Boon. Wat betekent dit voor u? Wat kunt u doen?

Door:
Blue Tiger Media
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: “The Bossmaker” (afl. 1)

 1. In 2016 gaf ik aan dat er een nog grotere crisis zou komen nog voor het eind van 2020, maar de bankiers belazeren de boel, er zijn zelfs die zeggen dat we nog meer moeten uitgeven dan sparen, economen vallen over elkaar heen om het goede of slechte nieuws te verkondigen en dat hangt af van hoe u het wilt bekijken, de spaarrente zal naar o gaan en daar zijn banken heel huiverig voor, de overheid verdient het meest op dit moment omdat ze tegen 0 % rente veel geld kunnen lenen, die ze niet voor de burgers zullen gebruiken maar om de grote multinationals verder te helpen.
  Follow the money en stop de bankiers.
  Dan is het nog de vraag of we straks echt op ons pensioen gaan inleveren, afhankelijk van de dekkingsgraad, die is naar omlaag bijgesteld. Echter de grote roof van een paar miljard die zal niet worden terug gestort, die blijft lekker bij dit sloopkabinet in geheime potjes.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Goed, het systeem gaat dus knallen, noem het imploderen noem het exploderen maar we gaan naar de kloten.
  Wat dus velen met mij al dachten; het kan niet dat een president van de Europese Bank elke maand miljarden bij drukt zonder dat dit effect heeft op de munt (de euro).
  Nu naderen we dus het punt dat het straks misgaat.
  Aan de ene kant zeg ik; “ik begon met niks en het meeste heb ik nog over”.
  Realistisch gezien is het dus verstandig om lang houdbare conserven in te slaan zodat je in ieder geval in het begin nog wat te eten hebt.
  Op het moment dat het systeem klapt heb je ook meteen een burgeroorlog, mensen zijn het niet meer gewend om met weinig rond te komen en dus gaat dat ook niet lukken.
  De verantwoordelijken zien de bui allang aankomen, die hebben hun vluchtplan al klaar liggen.
  Aan ons de schone taak om hun vlucht te saboteren, laat ze er niet mee wegkomen, maak er een les van voor komende generaties, je kunt de bevolking heel lang voor de gek houden, maar als de bom barst dan is de rekening waanzinnig hoog. Maak het schavot op het Groene Zootje maar vast weer in orde !

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Hallo! | Nageltjes

 4. Rensk. zegt:

  Kortweg gezegd: ze doen al 30 jaar hetzelfde en verwachten nog steeds een andere uitkomst. Ieder welkdenkend mens weet: schulden maken en maar kopen en kopen dan komt het moment dat de boel uit elkaar knalt. De Overheid die we nu hebben die zijn gevaarlijk voor ons allemaal. Het zijn vieze vuile ordinaire jatters. 1 grote criminele bende. Ik geloof allang niet meer dat ze er voor ons zijn.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Mensen, die zelf nadenken? Ik zie er maar heel weinig van. Zelfs de lullen en trutten van de Overheid denken niet zelf na. Toeteren alles na wat ze toevallig te horen krijgen Daar hebben ze allerlei ambtenaren voor, die het vervolgens ook niet weten en domme beslissingen nemen. (als ze al beslissingen durven nemen)

  En dan wil dat stomme jonk Jetten het parasietenleger van ambtenaren nog verder uitbreiden.
  Verder geeft bovenstaande man het advies los je hypotheek af en even later verkoop je huis. 2 tegenstrijdige adviezen .

  Like

 6. orelius zegt:

  Zelfde cenario als voor de grote oorlogen. De elite steelt al het geld en laat de boel dan klappen met een oorlog zodat alles daarna weer van vooraf aan kan beginnen. Zo hebben de rijke het altijd gedaan en zo zal het blijven gaan. Het is gewoon een script daat steeds herhaald wordt. En het werkt dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s