De opgelegde politieke correctheid moet stoppen en weer plaatsmaken voor de waarheid!

Screenshot_352

“Politieke correctheid is een wapen, dat gebruikt wordt om mensen die de waarheid vertellen het zwijgen op te leggen.”

(Door: “Elise Nijmegen”)

Zoals zoveel dingen ons tegenwoordig worden opgedrongen – islam, EU, klimaatwaanzin, smartmeters, van het gas af, elektrische on-groene auto’s, immigranten, open grenzen, afschaffing referendum, windmolens in mooie landschappen en ga zo maar door – zo gaat het ook met 5G. 5G is een mondiaal uitgerold plan dat vanuit de VN komt (agenda 21/2030) en dat door de EU in Europa wordt uitgelegd, terwijl het levensgevaarlijk is voor alles wat leeft. Gevaren die door de politiek, net zoals dat met die van de islam gebeurt, onbesproken blijven. 5G wordt door heel wat landen, landsdelen en steden geweigerd en in Engeland is er zelfs een rechtszaak gewonnen tegen 5G.

In Nederland hebben wij 5G Groningen, 5G test lab Delft en 5G test lab Amsterdam Zuidoost en boven het Leidseplein in Amsterdam staat al een 5G mast die al geheel in werking schijnt te zijn, laat onderstaand artikel weten. Nederland en de Nederlanders worden als proefkonijnen gebruikt voor een groot biologisch experiment waar nooit om gevraagd is en waar de mens (en dier) ziek van wordt.

Niet zolang geleden is er getest op een schoolplein in Almere met stralingsapparatuur en op vele plekken op het schoolplein was het door de elektromagnetische straling onveilig tot zeer onveilig. Er zijn een aantal dingen die u kunt doen, die staan onderaan het artikel, maar ga zeker met uw gemeente in discussie over de gevaren van 5G en de dictatoriale manier waarop de regering het uitrolt.
www.worldunity.me

In 2015 al hebben 215 wetenschappers uit 41 landen aan de bel getrokken bij de VN en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), aangezien meer dan 10.000 wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de menselijke gezondheid geschaad wordt door de straling van 5G.

5G wijzigt het hartritme, verandert gen-expressie, verandert metabolisme, verandert de stamcelontwikkeling, kan leiden tot verhoogde vrije radicalen, leer- en geheugenstoornissen, verminderde spermafunctie en -kwaliteit, neurologische schade en nog veel meer, wat u in onderstaand artikel kunt lezen.
www.5gspaceappeal.org

Hoe maf en onrealistisch D66 is, laat onderstaand bericht zien. D66 vindt het retour-pakketje niet meer van deze tijd.
www.telegraaf.nl

De FBI heeft bewijs dat Hillary Clinton, van Bill wisten we het al, op het “Orgie eiland” van Epstein is geweest, minstens zes keer en Bill wel 20 keer.
www.worldunity.me

De rechtbank in Gelderland heeft 80 vergunningen ingetrokken die waren verleend op basis van Programma Aanpak Stikstof (PAS), het programma dat nu in strijd blijkt te zijn met de EU-regels. En dus zijn vele boeren in Gelderland de klos en hebben het nakijken. De dictatoriale EU, die ons regel na regel oplegt, heeft nu 18.000 projecten stilgelegd in Nederland.
www.gelderlander.nl

In Zweden is de regering nog dommer dan hier en krijgt, volgens onderstaand artikel, elke moslim-immigrant een gratis huis voor elke vrouw. En dat niet alleen, diegene krijgt ook 7.000 Zweedse kronen (800 euro) per vrouw.

Een mannelijke Syrische immigrant legt uit dat hij twee huizen heeft, twee vrouwen ook en riant leeft. Wanneer de eerste moslimvrouw wordt gevraagd of haar man toestemming zoekt bij het zoeken naar een tweede of derde vrouw zegt ze: met of zonder mijn toestemming doet hij toch wat hij wil. Natuurlijk heb ik geen keus.
www.stopdebankiers.com

Eén van de “verrijkingen” van deze islamitische asielinvasie is dat vrouwen in heel Europa door het al jong aangeleerde vrouwonvriendelijke gedrag van islamieten worden lastiggevallen, aangerand en verkracht, en ook deze lerares in Antwerpen maakt elke dag kennis met deze “verrijking” en wordt elke dag opnieuw uitgescholden.

Zestien jaar stond Evi Geysels voor de klas, maar is nu even gestopt in het tweede middeljaar wegens de toenemende agressie op de school.

Verbale agressie is iets wat ik dagelijks meemaak op school. Scheldwoorden als “kutwijf”, “hoer”, “lesbi” en “wie denk je wel niet dat je bent” worden er geroepen en het zuigt alle energie uit me. Fysieke agressie is er ook. Een vuistslag, geruzie onder de kinderen, iemand die neus aan neus stond met me en die me wel zou weten te vinden. Geysels, die lesbisch is, merkt dat haar geaardheid meespeelt, en ook dat ouders daar een probleem van maken, er is zelfs aangeboden om mij te reinigen in mijn zijn, vertelt ze. Leerlingen zeggen; “Wie bent u eigenlijk? U bent lesbisch, dus ik hoef niet naar u te luisteren.”
https://nl.metrotime.be

De Hongaarse premier Viktor Orbán zegt: “Europa gaat ten onder aan de omvolking, tenzij vrouwen meer kinderen baren.” Orbán zegt geheel terecht dat er politieke krachten in Europa zijn die van plan zijn om de oorspronkelijke Europese bevolking te vervangen.

Zelf heeft Orbán, een gezinsman, een beleid bepaald dat de Hongaren aanmoedigt om meer kinderen te nemen, zo is de kinderbijslag door Orbán en zijn regering verdubbeld, het zwangerschapsverlof verruimd, en kunnen gezinnen per 1 juli een rentevrije lening krijgen van de regering van 31 duizend euro die ze niet hoeven terug te betalen als ze 3 of meer kinderen krijgen. Tony Abbot, de ex-premier van Australië, prees Orbán voor zijn “moed” om in te gaan tegen de politieke correctheid.

Dit door de Volkskrant geschreven stuk gaat over witte mensen, terwijl dat blank behoort te zijn, maar goed, het is de Volkskrant die toch, ook in opdracht van de politiek, het censuurbeleid van de EU, ook met het oog op het Marrakesh-verdrag en de opgelegde politieke correctheid, zijn best doet, denk ik.
www.volkskrant.nl

Macht in de politiek is de invloed die een persoon of organisatie heeft op andere personen of organisaties. Macht over anderen houdt in dat de machthebber hen kan opdragen of dwingen om zijn wensen uit te voeren. Diegenen die nu aan de macht zijn in Nederland, misbruiken mijns inziens die macht, en dat zien we terug in de zaak tegen dhr. Wilders.
https://eunmask.wordpress.com

De macht die een bevolking kan hebben op de politiek wordt door de Nederlanders onderschat. Dit is ons land, dit zijn onze regels, wetten, normen, waarden, cultuur en tradities die ons Nederland juist zo uniek maken. Mijns inziens hebben wij, de Nederlanders, het recht, de macht en de kracht samen om Nederland weer democratisch te maken. Samen zullen we de regering duidelijk moeten maken dat het afgelopen moet zijn met de opgelegde politieke correctheid, het voortrekken van immigranten, en dat de grenzen van ons land voor de algemene veiligheid en volksgezondheid gesloten moeten worden, we uit de EU willen en dat 5G niet doorgezet moet worden.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De opgelegde politieke correctheid moet stoppen en weer plaatsmaken voor de waarheid!

 1. Piet Snot zegt:

  Ik vraag me af of ze zelf wel eens geprobeerd heeft om in je uppie contact op te nemen met b.v. een wethouder.
  Ik namelijk wel, een keer of 3.
  Je naam wordt genoteerd, het wordt door gegeven, ze zullen contact met je opnemen.
  En uiteindelijk gebeurt er niets, druk druk druk of zo.
  Maar ze waren je niet vergeten hoor, echt niet.
  Je moet dit zeer langdurig volhouden zeer volhardend zijn hierin en dan nog blijft het vaak bij een brief.
  Een wethouder 1 op 1 spreken is zo goed als onmogelijk.
  Alles en iedereen zit verstopt in gebouwen achter personeel om je af te wimpelen.

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Kansenparel met opgeschoren IQ arme schedel bespuugd verkeersregelaar. Zal iets met respect te maken hebben denk ik. Nog meer iftars bezoeken door de handhavers zal wellicht helpen.

  Geliked door 3 people

 3. Ik ga hier bijna beweren dat de VN in dienst is van de NWO.
  Als G5 overal wordt uitgerold dan zullen hele volksstammen worden uitgeroeid en dat is precies wat de NWO voor ogen heeft, ruimte maken zodat hun andere plannen kunnen worden uitgevoerd.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Guardia Angel.U ziet dat goed,de VERENIGDE NAZI,S zijn belast met de depopulatie agenda 21 (2021) en 2030.De 1% van deze wereld zijn satanische globalistische elite,s, die willen een N.W.O. daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor deze satanische elite.

   Geliked door 2 people

 4. Piet Snot zegt:

  Even terug in de tijd.
  In de Sovjet Unie hebben militairen in 1972, 1977 en in 1997 proeven met 5G op mensen en dieren uitgevoerd. Een gewoon militair experiment, om te kijken of je het als wapen tegen levende wezens zou kunnen gebruiken. Bij ieder experiment bleek, dat mensen op wie het was uitgeprobeerd, metabolische problemen kregen. Dat wil zeggen dat er zich in snel tempo symptomen van stofwisselingsziekten gingen vertonen. Het immuunsysteem begon uit elkaar te vallen, problemen met het bloed, immuunziekten sloegen toe, steeds terugkerende afwisselende medische en neurologische problemen. Bij dieren werd na sectie geconstateerd dat het beenmerg was aangetast en beenmerg zorgt voor de productie en instandhouding van het immuunsysteem. Verder werd geconstateerd, dat de longen waren beschadigd, de aanmaak van enzymen was verstoord en het nucleaire DNA was beschadigd. De totale blootstelling tijdens de verschillende experimenten van 60 dagen was ongeveer 15 uur geweest. Per dag dus gemiddeld 15 minuten. Het stralingsniveau was in die tijd nog niet zo hoog als wat er straks in een klaslokaal op uw kinderen wordt losgelaten.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2019/09/08/5g-is-een-wapen-en-geen-absolute-must/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s