Dierentuin Krefeld: Security moet dieren tegen bezoekers beschermen

Screenshot_360

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland schijnt de verandering inmiddels op vele terreinen te zijn aangekomen. Of dit nu in zwembaden, bij de vreemdelingendienst, op kerstmarkten of volksfeesten is, waar agressie, respectloosheid en bedreiging merkbaar toenemen. Ook de dierentuinen hebben steeds vaker problemen met bezoekers, omdat dierenverzorgers en dieren worden aangevallen. In het nieuwste geval gaat het om de dierentuin in Krefeld, die in de zomervakantie een veiligheidsdienst moest aanstellen om vooral de dieren te beschermen.

politikstube

Wie zijn deze verruwde en afgestompte dierentuin-bezoekers – volwassenen, jongeren of kinderen? Het zal toch niet alleen maar gaan om autochtone Duitsers? Vonden deze incidenten, die nu een nieuwe dimensie krijgen, in die omvang vele jaren geleden al plaats?

De “Bild-Zeitung” bericht:

Nu moeten zelfs dierentuinen al private beveiligingsdiensten inschakelen, omdat de respectloosheid steeds meer om zich heen grijpt.

Een woordvoerder van de stad Krefeld bevestigde een bericht van de “Westdeutsche Zeitung” dat de dierentuin in Krefeld in de zomervakantie overdag beveiligingspersoneel nodig zou hebben, omdat dierenverzorgers of dieren op stokken en stenen getrakteerd, zelfs een vlinder in de tropentuin vermorzeld werd. De meerderheid van de bezoekers zou zich voorbeeldig gedragen, benadrukte de woordvoerder, maar er zouden steeds opnieuw zulke extreme aanvallen voorkomen.

De WDR bericht:

“Wat schrikbarend is, is dat onze samenleving verandert, dat men zich niet houdt aan waarden en gedragscodes en dat het ontbrekend respect tegenover dier en mens sterk is toegenomen”, zei Petra Schwinn, de woordvoerster van de dierentuin.

Tot nu toe was de beveiligingsdienst alleen ´s nachts in de dierentuin aanwezig, nadat er in 2015 leeuwaapjes en zeldzame hyacinth-ara´s uit de dierentuin waren gestolen. Nu zouden de medewerkers van de beveiligingsdienst ook overdag meerdere malen moeten ingrijpen en de bezoekers erop wijzen zich aan de regels te houden.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dierentuin Krefeld: Security moet dieren tegen bezoekers beschermen

 1. Tistochwat zegt:

  en zeldzame hyacinth-ara´s uit de dierentuin waren gestolen.

  BLIJF MET JE GORE, STINKENDE, MOHAMMEDAANSE NEGERPOTEN VAN DEZE MAJESTUEUZE VOGELS AF! (Het zal toch wel weer om ‘allochtone’ dierenbeulen gaan?)

  GLOEIENDE, GLOEIENDE, GLOEIENDE!!! &^%$#@!@##$$%^&^%%$#@

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Hyacinthara

  De aantallen van wilde populaties nemen sinds de jaren 1990 in snel tempo af door illegale vangsten en door aantasting van het leefgebied. De handel is volgens de CITES overeenkomt formeel verboden. Tussen 2000 en 2013 stond deze papegaai als “bedreigd” op de internationale Rode Lijst van de IUCN. Na 2013 is deze status “verzacht” tot kwetsbaar omdat uit nader onderzoek bleek dat de afname niet zo snel was als aanvankelijk gedacht. Wel werd gemeld dat die afname gedurende de laatste drie generaties nog hoog was. Volgens een schatting uit 2003 waren er toen nog 4300 volwassen dieren en nam dit aantal af. Om deze redenen staat deze ara sinds 2014 als kwetsbaar op de rode lijst.

  Het zou verboden moeten worden om deze vogels als huisdier te houden.

  Geliked door 5 people

 2. Ik wed dat ’t weer Verwarde Mannen en #suikerbeesjes zijn

  Geliked door 6 people

 3. ronjaspers zegt:

  Bescherm de dieren tegen de beesten.

  Geliked door 4 people

 4. Cleo zegt:

  De échte beesten moeten achter tralies.
  Dieren hebben een vorm van aangeboren innerlijke beschaving waar het bij die (overwegend) gedegenereerde inteeltbeesten aan ontbreekt!

  Geliked door 3 people

 5. Alex Delarge zegt:

  Je kunt je afvragen wie er aapjes aan het kijken zijn.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Iemand die de mentaliteit kent van de laagste segment van mensen uit Islamitische landen en Afrika, vindt de opmerking van Petra Schwinn tegenover de veranderde mentaliteit niets bijzonders. Zo gedragen zich mensen uit deze landen tegenover dieren … en ook tegenover vrouwen en kinderen. Alle drie groepen zijn minderwaardig en hebben nul waarde in hun cultuur. Voor negers zijn vrouwen om te verkrachten, voor Arabieren om te bezitten. Kinderen zijn voor beide groepen het vuil dat uit het lichaam komt, net als stront en pis. Dieren staan op de laagste ladder en hebben nul rechten. Men kan ze afmaken naar hartbegeer, of als mikpunt gebruiken voor wrede spelletjes enz. Een goede voorbeeld zijn de dierentuinen in Gaza. Ze wilden graag dierentuinen hebben, en hebben moeite gedaan om dieren via de tunnels te smokkelen. Toen de dieren eenmaal waren, was er weinig animo om de dieren naar behoren te verzorgen. Hier zijn paar voorbeelden:
  https://vroegevogels.bnnvara.nl/nieuws/verwaarloosde-dieren-gered-uit-zoo-in-gaza
  https://www.animalstoday.nl/dieren-gered-rafah-zoo-gaza/

  Een krant online deed zijn best om de lezers te vertellen dat het allemaal de schuld is van de oorlog tussen Israel en de Palestijnen https://www.middleeasteye.net/news/gaza-visit-zoo-filled-stuffed-animals-war-takes-heavy-toll
  Dit is een grote BULLSHIT. De verwaarlozing van de dieren duurt vanaf het moment dat ze kwamen. Welzijn van dieren is geen discussiepunt in de oorlog. Dieren staan er buiten. Als de Palestijnen geen eten voor de dieren meer hadden, konden ze met een telefoontje naar UNRWA of andere authoriteit oplossen. Binnen 24 uur zou een karavan van vrachtwagens met dierenvoer en medicijnen richting de grens gaan. Zieke dieren konden naar de grens worden getransporteerd en daar vandaan in een speciale dierenziekenhuis worden behandeld. Maar de Hamas gebruikte de dieren (zoals hij kinderen gebruikt) voor goedkopen propaganda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s