In het belang van de kinderen van het land: Bolsonaro laat gender-ideologie op scholen verbieden

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Duidelijke aankondiging: de Braziliaanse president Bolsonaro (foto) heeft het ministerie van Onderwijs van zijn land opdracht gegeven een wetsontwerp tegen de verbreiding van de “gender-ideologie” op scholen op te stellen. “Daarom heb ik het ministerie van Onderwijs verzocht om een wetsvoorstel over het verbod op de gender-ideologie voor te bereiden om de kinderen volgens onze grondwet omvattend te beschermen”, twitterde Bolsonaro.

Duits - Zuerst

Damares Alves, de Braziliaanse minister voor Mensenrechten, Familie en Vrouwen, had daarvoor verklaard dat de regering de kinderen in de leeftijd van vier tot vijf jaar het concept zouden moeten bijbrengen, volgens welk de vrouwen gelijke rechten en kansen hebben, maar desondanks of een bijzondere manier behandeld moeten worden, “omdat zij vrouwen zijn”.

Het is niet de eerste keer dat Bolsonaro het woord neemt in vragen betreffende de seksuele opvoeding en linkse mode-ideologieën afwijst. Minister van Cultuur Henrique Pires trad eind augustus af, nadat Bolsonaro de toewijzing van de subsidie voor de productie van LGTB-films had stopgezet.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "gender", Barbarisme, Brazilië, gezond realisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Seks, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op In het belang van de kinderen van het land: Bolsonaro laat gender-ideologie op scholen verbieden

 1. andre zegt:

  Kinderen zijn kinderen en moet je kinderen laten zijn. In NL krijgen kinderen in hun gezichtjes gesmeerd dat ze maar vooral homo moeten worden ja al vanaf 6 jaar. Je moet er toch niet aan denken dat er straks alleen nog maar Markjes Rutte rond lopen in Nederland. Liegen stelen en gender in de war zoals onze minister president zitten we niet op te wachten.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Raar hè, dat er steeds meer zelfmoorden onder de jeugdigen plaats vinden. We hadden en hebben gewoon jongens en meisjes, dat is een natuurlijk gegeven, daar zijn we zover mee gekomen waar we nu zijn, en alle dieren, de hele aardse opzet is mannetjes en vrouwtjes. DUIDELIJK!!! En dat is wat de jeugd heel erg mist duidelijkheid, vroeger kwamen delingen gewoon uit , nu hou je nog wat over, ook goed.
   De leerkracht heeft ook bloed aan zijn handen, NEDERLAND WORDT STEEDS SLIMMER.

   Like

 2. Trucker zegt:

  De regeringsleiders in de eu geven niet thuis bij deze boodschap.
  In Vlaanderen is het reeds op de openbare omroep BRT een normale zaak om kinderen wegwijs te maken in wat gender is en ijveren ze om “gender neutraal” te zijn.
  De Vlaamse administratie heeft als ik me niet vergis “gender neutrale” toiletten in hun departementen, daar neergezet met Vlaams belastingsgeld (Walen werken niet betalen dus geen belasting).
  De partijen die nu aan de macht zijn ijveren om het hardst om politiek correct te zijn en roepen bij het minste racisten, daarom dat DE partij uitgesloten is ondanks dat WIJ DE GROOTSTE WINNAARS van de verkiezingen waren.
  Schutskring heten de schoften dat en regeren met verliezers omdat ze bang zijn van een rechtse partij (de kiezer alvast niet 🙂

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Hoe ziet zo’n ding, gender neutrale wc pot er dan uit, wat is daar zo anders aan als een wc pot die we thuis hebben?

  Like

  • Trucker zegt:

   weet jij het; ik signaleer iets dat in de mainstream verzwegen wordt.
   Als ik zie wat er vandaag de dag in het rond struint denk ik bij mezelf wat is dat voor iets weten ze het zelf wel.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    nee, daarom vraag ik. ik hebe nergens iets gezien, en eerlijk gezegd, kan ik me er ook niets onder voorstelle, voor mij is een wc pot een wc pot. verzwijgen, oh ja, ze weten zelf ook niets. helemaal niets. maar stom lullen, wat nergens op slaat, dat kunnen ze als de beste.

    Like

  • Piet Snot zegt:

   De pot ziet er niet anders uit, er staat alleen geen bordje meer op de deur.
   Dus iedereen mag daar op.

   Like

 4. Jan zegt:

  Omg, arme diere, Britten steeds geschifter

  Aquarium Announces It Will Raise Chick Adopted by Lesbian Penguins ‘Gender Neutral’

  A London aquarium has announced it will raise a newborn penguin chick “gender neutral,” marking the first time it has recognized one of its animals as “non-binary.”
  ….
  https://pluralist.com/sea-life-penguin-chick-gender-neutral/

  Krijg je als je op een eiland woont, inteelt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s