Links Nederland en Geert Wilders

Screenshot_356.png

(Door: “Taljaard”)

Links Nederland wil Wilders graag als een marginale Anton Mussert, Hendrik Koekoek en Hans Janmaat framen. Maar het ziet niet in dat hij in feite veel meer een Pieter Jelles Troelstra is:

– Anti elitair.
– Anti imperialistisch/globalistisch.
– Zich kerend tegen het narratief van de gevestigde macht.
– Voorstander van democratische vernieuwing.
– Voorstander van emancipatie en verheffing van het volk.
– En consequent door de gevestigde politiek buitengesloten.

Er loopt dus in veel opzichten een directe politieke en parlementair-historische lijn tussen de huidige PVV en de vooroorlogse SDAP. Sommige meer historisch onderlegde linksen weten dit ook wel. Maar ze schieten in een stuip wanneer je ze daar op wijst.

Door:
“Taljaard”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Links Nederland en Geert Wilders

 1. ruud beijer zegt:

  Nog steeds diepe buiging voor Geert Wilders.
  Voor altijd PVV voor mij.

  Geliked door 2 people

 2. Mark R. gaat de boeken in als een miezerige Kontenkruiper! Geert Wilders, Hans Janmaat, Theo van Gogh, Pim Fortuyn als moedige Patriotten die hun leven / vrijheid is afgenomen! Het is met geen pen te beschrijven wat zich hier de afgelopen decennia heeft afgespeeld! We zijn er nóg slechter aan toe dan tijdens 1935 – 1945!

  Geliked door 2 people

 3. jantjeuitnl zegt:

  De PVV is een zeer sociale partij. In de letterlijke zin van het woord.
  Niet schijnheilig zoals de PvdA, D’666 of GroenLinks.

  Geliked door 3 people

 4. ruud 2 zegt:

  Voor mij is hij het lichtend voorbeeld hoe het moet zijn in Nederland.
  Hoop dat hij de kwallenconcentratie totaal weg kan vagen.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Nieuw links heeft de oude waarden van SDAP verworpen en ging zich richten op emancipatie minderheden in Nederland en meerderheden in het buitenland. Kijk naar de handel en wandel met steun van links van de gisteren overleden Robert Mugabe en zie hoe de sociaal democraten van na 1968 tot hun enkels in het bloed staan. Niet alleen overzee maar ook op het Europees vaste land.

  Geliked door 1 persoon

 6. Joannes den Hollander zegt:

  De vergelijking met de toenmalige Nazi’s en NSB gaat helemaal mank. Wat we wel dagelijks kunnen constateren is dat onze regering heult met de vijand. Ook geven ze diploma’s weg om ze vervolgens via positieve discriminatie banen te bezorgen waar ze normaliter, op basis van hun intelligentie, nooit of te nimmer voor in aanmerking zouden komen. Ook de criminelen van buitenlandse komaf krijgen lagere straffen dan eigen volk.
  Kortom, onze huidige regering laat toe dat buitenlandse criminelen roofbouw plegen op ons sociaal economisch systeem.
  In de lagere regionen is dat ook merkbaar. De politie ontziet het schuim der aarde en probeert bij hen een wit voetje te halen door regelmatig met hen contacten te leggen. Een voorbeeld daarvan is het regelmatige bezoeken van de iftars in een van de vele haatkazernes die Nederland inmiddels rijk is.

  Wie is hier nu fout. In elk geval niet Geert Wilders. Hij heeft, in tegenstelling tot de huidige regering, geen hekel aan het Nederlandse volk. Als een echte Patriot wil hij er alles aan doen wat in zijn macht ligt om Nederland van de ondergang te redden. De huidige regerende idioten doen er dan ook alles aan om hem te boycotten omdat Geert hen “voor de voeten loopt” inzake de omvolking.
  Ik zie Geert dan ook als een Willem van Oranje die er samen met zijn aanhang alles aan wil doen om Nederland weer terug te veroveren.
  Hopelijk wordt hij niet voordat de grote doorbraak plaats gaat vinden, net als Pim Fortuyn gebeurde, doodgeschoten.
  En waar die moordopdracht vandaan kwam kunnen we alleen maar naar gissen. Ook Pim Fortuyn liep een aantal lieden voor de voeten.

  Geliked door 4 people

 7. Republikein zegt:

  Best wel link[s].

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s