Merkels Italië wordt duur voor Duitsland

Screenshot_355

De nieuwe linkse Italiaanse regering onder minister-president Giuseppe Conte (links) zal voor de Duitse belastingbetaler heel duur worden. Dat maakt Merkel sowieso niets uit: hoofdzaak is dat EU-spelbreker Matteo Salvini uit de macht gezet is!

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Enorme hoop nieuwe schulden – stijgende asielzoekersstroom

Als het erom gaat  een voor Brussel ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke regering ten val te brengen, is het gepraat over Europese en democratische waarden alleen maar datgene wat het is: gezwets. Na de door de geheime dienst georganiseerde vernietiging van de burgerlijke coalitie in Oostenrijk moest nu de Italiaanse spelbreker Matteo Salvini uit de weg geruimd worden. Echt moeilijk was dat niet, want een politieke schoft en verrader is ook altijd te vinden in Bella Italia, in dit geval de oude en nieuwe minister-president Giuseppe Conte.

PI News (2)

Tegen de wijdverbreide mening in dat Salvini verkeerd gegokt zou hebben, was het ´t samenspel van Conte met Merkel en de EU-leiding dat Salvini in het offensief dwong en nieuwe verkiezingen deed eisen. Salvini had alleen maar de keuze om als minister van Binnenlandse Zaken steeds populairder, maar politiek steeds hulpelozer vanwege Contes dubbelspel te worden. Of te riskeren in de oppositie te gaan en zijn uur af te wachten. Het laatste was de betere beslissing. De zich in paniek bevindende Vijfsterrenbeweging is nu uitgerekend het bed ingevlucht van de grootste verliezer van de afgelopen verkiezingen, de door haar zogenaamd zo gehate socialistische Renzi-partij PD (Partito Democratico”), die bij ons sociaaldemocratisch genoemd wordt.

De beslissing van Salvini was weliswaar beter voor de toekomst van Italië, niet echter voor Duitsland. Want de nieuwe avontuurlijke regering van de PD en de Vijfsterrenbeweging kan überhaupt slechts enige tijd overleven wanneer ze met enorme nieuwe schulden om zich heen gooit om vooral de kiezers in het zuiden van Italië aan zich te binden. Merkel en de EU zullen dat tolereren, ja zelfs moeten stimuleren, want het is immers hun wensregering. Maar met de belangen van de Duitse belastingbetaler heeft de grensopener in Berlijn nog nooit rekening gehouden. In andere financieel zwakke EU-landen en vooral door Erdoğan in Turkije zal dat vast en zeker aandachtig geregistreerd worden.

Er komt echter nog een ander probleem op Duitsland af, dat in Roemenië geen is en in Polen geen mag zijn: de stroom sociale asielzoekers, die nu weer via Italië naar de open Duitse grenzen zal komen. Want precies daarvoor staat de opvolgster van Salvini als minister van Binnenlandse Zaken, de 66-jarige Luciana Lamorgese, garant. Niet voor niets wordt ze door de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” al bejubeld als de “Anti-Salvini”. De partijloze Lamorgese werd door de PD genomineerd om te zorgen voor een duidelijke breuk met Salvini´s zeer succesvolle politiek tegen de Afrikaanse invasie – geheel in de zin van de Brusselse omvolkingspolitiek.

In deze taak heeft zij zich in het verleden geprofileerd door maatregelen van LEGA-burgemeesters in Noord-Italië tegen sociale asielzoekers te verhinderen met de motivering dat hun opname “geen gevaar voor de openbare veiligheid en gezondheid” zou vormen. Omdat ook Signora Lamorgese het niet zal riskeren om alle deuren te openen voor de overstroming van Italië met migranten, zal ze daarom een discrete procedure vinden om ruimhartig de havens van Italië voor de smokkelbusiness te openen, maar de menselijke vracht zoveel mogelijk verder naar het noorden te sturen. En in Merkels rijk staan, zoals bekend, veel steden en gemeenten graag klaar als “zeebrug” om deze op te nemen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Brussel, democratie, demoniseren, Duitsland, EU-critici, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Matteo Salvini, Merkel, Nationalisme, NGO´s, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Merkels Italië wordt duur voor Duitsland

 1. fleckie zegt:

  Wanneer wordt dat Merkel- mens, MET AANHANG. ( ook in andere landen ); van ‘Het toneel ‘ afgevoerd.?!

  Geliked door 3 people

 2. Leon Theunisz zegt:

  Vreselijk

  Geliked door 1 persoon

 3. Corrie Bruin zegt:

  De dementie straalt van dat mens de gezicht af.

  Like

 4. Zou Merkel de ImmigrantenBibbers hebben? Ze moet wel heel erg DUMM zijn om niet te zien dat Die Heimat op instorten staat. En dat zal haar aangewreven worden! Velen kregen voor veel minder de strop!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Frau Merkel realiseert zich niet dat zij op het punt van verdrinken staat, zelfs een universitair opgeleid persoon kan verblind raken door ideologieën en totaal vervreemd raken wat wat er echt gebeurt. Merkel is deel van het kaartenhuis dat EU heet en op het punt van instorten staat.
  Ik, (81) hoop het nog mee te maken dat de Europese landen hun eigen besluiten nemen in samenwerking met de andere landen en dat Brussel wordt opgelost in de hete lucht die het altijd al was.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Gecondoleerd europa en europeanen,rivieren van bloed zullen door europa stromen,triest maar waar.R.I.P.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Nu in Italië Minister (Ex !) Matteo Salvini buiten spel is gezet, wordt hij door een journalist van de RAI, de Italiaanse Radio/TV, equivqlent van de NL onwaarheden-omroep de NOS,…………., opgeroepen Zelfmoord te plegen.
  Journalist Fabio Sanfilippo;
  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/09/Fabio-Sanfilippo.jpeg?iv=51
  BRON:
  https://www.repubblica.it/politica/2019/09/06/news/rai_un_giornalista_invita_salvini_su_facebook_al_suicidio_la_lega_chiede_provvedimenti-235384132/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s