WIE BEDENKT ZULKE WAANZIN EIGENLIJK!!??

Screenshot_346.png

Ministerie van Justitie en Veiligheid in Den Haag.

(Door: Koen Voskuil)

Ambtenaren krijgen cursus van tarotlezeres: ‘Pure geldverspilling’

Ambtenaren van Justitie en Veiligheid hebben kritiek op een cursusprogramma om tot een open, veilig en integer ministerie te komen. Ze werden deze week getrakteerd op workshops ‘Kletspot’ en ‘Hoe maak ik van mijn engeltjes bengeltjes’ door een tarotlezeres. ‘Absurd’ en ‘geldverspilling’, zeggen ze.

Het ministerie hield deze week cursussen om te zorgen voor een ‘werkomgeving waarin eenieder zich durft uit te spreken’. Maar de invulling van de Week van het Onbesproken Gedrag doet bij menig justitieambtenaar de wenkbrauwen fronsen. Te vaag, te zweverig en zonde van het belastinggeld, luidt de – anonieme – kritiek.

Vooral het aantreden van NLP-coach Imke Gaiser Verhaeren, die een cursus gaf met de titel ‘hoe maak ik van mijn engeltjes bengeltjes’, is met scepsis ontvangen. Gaiser Verhaeren leert ambtenaren in deze workshop ‘hoe je jouw Bengel kunt gebruiken om met respect en een knipoog gedrag bespreekbaar te maken’.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad
(h/t “Piet Snot”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Bananenmonarchie Nederland, Krankzinnigheid, Overheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op WIE BEDENKT ZULKE WAANZIN EIGENLIJK!!??

 1. Alphons Mantel zegt:

  de cursus Hoe verberg ik de feiten hoeven ze niet meer te volgen, want dat doen ze dagelijks

  Liked by 5 people

 2. henk verhoef zegt:

  er zijn toch ook nog heel veel mensen die in GOD of weet ik veel geloven
  Die zijn net zo gek

  Like

  • Trucker zegt:

   Ja van de gelegenheid gebruik maken om nog aar eens (weinig subtiel) te kakken op de Christelijke religie
   GO TO HELL achterbakse gluiperd

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Henk, je moet niet schrijven dat ze gek zijn, maar dat ze ook in veel onderwerpen zeer gelovig zijn, dus waarom tarot kaarten niet.
   Dan hadden ze je nooit voor achterbakse gluiperd uit gemaakt.
   Het ligt er aan hoe je het brengt om hetzelfde te willen vertellen hier, dan hebben ze niks door.
   Ik vergeet het ook wel eens, maar je leert het wel uiteindelijk.
   Dan kunnen ze er nog om lachen ook.
   Kijk maar hoe Delamontagne altijd reageert, de man ligt thuis dubbel van het lachen en komt dan ook altijd met een nog spottende tekening aan.

   Like

 3. SIDICK zegt:

  http :// mediumvoyantsidick.eklablog.com.
  Grand médium voyant marabout sidick Oumar .
  Whatsappe :0022961723296.
  email maitresidick@gmail.com.
  Retour affectif rapide.

  Like

 4. SIDICK zegt:

  Dit is op Medium voyant sérieux et efficace SIDICK le tout puissant marabout herblogden reageerde:
  Votre ex ( e ) vous a quitté ?
  http:// mediumvoyantsidick.eklablog.com.
  email maitresidick@gmail.com.
  Whatsappe :0022961723296.
  Tel:0022997842020

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Zolang er minkukels als Rutte en Co aan het bewind zijn cursussen geven? Tssssssssssss
  Het zegt ook wat over Kamerleden dat ze zich dag in dag uit prima kunnen bewegen in een zieke cultuur. Zoals die achterlijke heks Dilan b.v. En die griet moet nog meer ambtenaren om zich heen zodat ze nog langer bezig kan met haar heksenuiterlijk!!!!!! Die gasten weten geen prioriteiten te stellen in het werk en efficient werken daar hebben ze helemaal geen kaas van gegeten. Mochten ze al ook maar ergens iets verstand van hebben. Het is daar 1 en al truttigheid van de bovenste plank. Geheimhouding, omdat er iets verbouwd moeten worden. Bang dat iemand zich ermee zou gaan bemoeien? Nou en? Durven ze niets van elkaar te zeggen dan dat alles geheim moet? O ja Rutte heeft het liefst dat de Kamer oprot. Nou in deze ik toevallig ook en dan hij en zn stiekeme kabinet voorop met vertrekken. Jetten laten schreeuwen dat de Kamer meer mensen moet hebben om te controleren. Laat me niet lachen. Dat willen ze helemaal niet. Die extra ambtenaren mogen helemaal niet controleren. Ze worden aangenomen voor 15 miljoen om ze te leren hun bek te houden. Dat is het en niet anders. Kutvrouw Jetten met lulvent Ollongren

  Liked by 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Ook “Brussel” kent zijn experts !
  * *
  Carola Rackete, de kapiteine van de Seawatch, wordt door het Europese Parlement uitgenodigd als.Expert. !
  Alles gaat “voortreffelijk!” bij de besten van de wereldsen.
  Alweer een bijeenkomst van “experts?” die de belastingbetaler in ieder geval weer veel geld gaat kosten en dan is ’t ook weer een vergadering die alleen maar Pro-migranten is.
  Wat is het nut ? de beslissingen zijn allang genomen in de z.g.n. debatten door nep-experts.
  Nu komt dus Carola Rackete op 3 Octopber naar Brussel voor een conferentie over de redding van de migranten in de Middellandse Zee.
  De vergadering zal de naam dragen:”Zoektocht en redding in de Middellandse Zee”……….
  De vergadering wordt gehouden op 3 October omdat op 3 Oct 2013 er 368 migranten verdronken onder de kust van Lampedusa.
  Voor het geval Carola verhinderd is wordt Miguel Duarte, een vrijwilliger van de ONG, “Jugend Rettet”,uitgenodigd.
  De uitnodiging voor Brussel werd nu pas bekend gemaakt omdat het deze dag is dat de Ex-Minister Matteo Salvini heeft vernomen dat er een onderzoek naar hem is geopend om te kijken of er een aanklacht tegen hem kan worden ingediend voor Laster tegen de Kapiteine Carola Rackete van de Seawatch 3.
  BRON:
  http://www.ilgiornale.it/news/politica/rackete-parlamento-ue-dare-lezioni-sui-migranti-1748946.html

  Liked by 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Ex-minister Salvini van Italië heeft gezegd:”Door een communiste, een mensensmokkelaarster aangeklaagd te worden, dat is een Medaille waard !

  Carola Rackete heeft een aanklacht ingediend tegen Matteo Salvini wegens laster en zij heeft gevraagd om de Facebook-pagina’s van hem te blokkeren en ook de Twitter-accounts.
  Salvini diende onmiddellijk van repleik:”Door een Duitse Communiste bovendien smokkelaarster van mensen aangeklaagd te worden ? voor mij is dat een medaille.
  Ik geef nimmer toe.
  Source en italien : Adnkronos

  Liked by 1 persoon

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Welke Grappenmaker verzint zoiets ??? Spelen met TAROTkaarten hoort niet thuis op het een ministerie van Justitie. Ambtenaren op het ministerie van Justitie dienen zich aan de feiten te houden en zeker niet te gaan zweven. Er is op dat ministerie al zoveel duister gaande, dat het hoog tijd wordt voor een grote schoonmaak met de grove bezem. Het is daar een grote rotzooi !!! De administratie is een enorme puinhoop. Bonnetjes verdwijnen. Het kwaad wordt er met de mantel der liefde bedekt. Er worden onheuse afspraakjes gemaakt met criminelen. Criminelen krijgen geld mee. Kokervisie is aan de orde van de dag, Van beïnvloeding van de rechterlijke macht is men niet vies. En ga zo maar door. Nee, die problematiek los je echt niet op met tarotspelletjes.

  Ik wil het nut van tarotlezingen niet ontkennen. Maar het noodzakelijk inzicht daarvoor vergaar je beslist niet met een cursus van een of twee middagjes. Het vergt jarenlange routine en ervaring met het deze kaarten. Je moet ook de nodige kennis hebben van de spirituele werkelijkheid en van esoterische zaken. (Esoterie is geheime leer.) En ook dat vergaar je niet met een boekje lezen, of een cursus van een middag. Nee, zo simpel is het niet. Het tarotspel is bovendien helemaal niet zo’n onschuldig kaartspelletje, als het lijkt. Bij het vergaren van deskundigheid komt heel wat kijken. Je bent tientallen jaren onderweg, eer je zover bent. Als je geen deskundige bent, blijf er dan met je fikken vanaf. Je roept duistere krachten op uit de spirituele werkelijkheid, die je niet kunt beheersen.

  Liked by 2 people

  • Piet Snot zegt:

   “Ik wil het nut van tarotlezingen niet ontkennen. ”

   Dan ben je net zo achterlijk als die gasten die dit bedacht hebben.
   Want dat vonden zij namelijk ook, anders bedenk je het niet.
   Oplichterij voor domme, goed gelovige en simpele mensen die sturing nodig hebben is het.
   Omdat ze nog lang niet met beide voeten op de grond staan maar nog zweven.

   Liked by 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Piet Snot (7 september 2019 om 11:39)

    Dames en Heren.

    Ik weet dat veel mensen, die wat kennis hebben vergaard over techniek, natuurkunde en scheikunde, de mening zijn toegedaan, dat zij alle wijsheid in pacht hebben. Er is echter veel meer tussen hemel en aarde, dan zij denken. Besef, dat er nog zoveel fenomenen en mysteries zijn, waar de wetenschap geen antwoord op heeft.

    Naast de fysieke werkelijkheid, waarin wij leven, is er ook nog een spirituele werkelijkheid. Die spirituele werkelijkheid is net zo reëel, als de fysieke. Met die spirituele werkelijkheid hebben we dagelijks te maken, maar we kunnen die niet naar onze hand zetten Ons leven en ons bewustzijn wordt aangestuurd vanuit de spirituele werkelijkheid. Daarom kunnen wij bijvoorbeeld geen levend wezen creëren uit dode materie, of een dode terug tot leven wekken. Wij kunnen wel leven doorgeven, ermee knoeien en met bruut geweld beëindigen, maar nieuw leven creëren kunnen we niet. Vanuit de spirituele werkelijkheid worden wij in de fysieke werkelijkheid begeleid. Dat gaat gepaard met bijvoorbeeld taken en opdrachten voor het leven, die wij bij de geboorte meekrijgen, voorbestemming, intuïtie (is plotselinge ingeving), toevallige toevalligheden, die te toevallig zijn om een toevallig toeval te zijn, enzovoorts enzovoorts. Hoe vaak willen we niet iets, maar het lukt niet. We bewegen hemel en aarde, maar het lukt niet. En daardoor komt er toevallig iets op je weg, dat naar later blijkt, heel belangrijk voor je is.

    Laat ik een voorbeeld geven. Het was 1958, ik was nog een kind, mijn vader had een tweedehands autootje aangeschaft en wij zouden op zondag naar de Achterhoek rijden, om familie op te zoeken. Vrijdags gaat die auto kapot. Wat mijn vader ook probeerde, de auto kon nergens gerepareerd worden. Zaterdags kregen we een telegram dat degene, die wij wilden gaan opzoeken plotseling was overleden. ´s-Maandags kon de auto gewoon gerepareerd worden. En Woensdags konden we zonder problemen naar de uitvaart. Ging de auto toevallig kapot, of misschien toch niet zo toevallig ??? Ik heb in mijn leven heel wat van dergelijke “toevalligheden” ervaren om te begrijpen dat toeval niet altijd zo toevallig is.

    Het is niet onmogelijk, om met de spirituele werkelijkheid te communiceren. Maar daar is wel iets voor nodig. Mensen, die over paranormale gaven beschikken, kunnen dat. Maar er zijn ook andere methoden, om een communicatie te bewerkstelligen. Het tarot-kaartspel is, net als bijvoorbeeld het oui-ja-bord, een instrument, om met die spirituele werkelijkheid in contact te treden. In de spirituele wereld gelden eigen wetten en krachten. Die werkelijkheid kunnen wij niet naar onze hand zetten en er ook niet naar ons believen mee omgaan. De krachten, die daar heersen zijn sterker dan wij. Eer je het beseft, haal je een hele boel ellende op je hals, waar je geen controle over hebt. Daarom is uiterste voorzichtigheid geboden. En als je niet deskundig bent, blijf er dan verre van. Blijf met je fikken van van het tarot kaartspel af. Het is geen speelgoedje !!!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Sorry Oeps, maar ik geloof niet in geesten die in een auto kunnen komen spoken.
    Een auto is een geheel mechanische apparaat met wat simpele elektronica, zeker in die tijd, waarvan alles meetbaar is en te controleren.
    De beste monteurs zien wel eens wat over het hoofd.
    Nu kan niemand niks meer zelf doen zonder een pc die je inplugt en afleest.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik weet niet beter dan dat er vaak een auto voor de deur stond bij mijn ouders, om gerepareerd te worden.
    Dus ik denk dat ik er wel een klein beetje kijk op heb op er allemaal in een auto zit verstopt aan onderdelen.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Piet Snot (7 september 2019 om 15:56)

    Dames en Heren.

    De spirituele wereld maakt die auto niet kapot. Het werkt anders. Er wordt ingegrepen bij jou, in jouw grijze massa, waardoor je zelf iets doet, waardoor die auto kapot gaat.
    De essentie is, dat er toevallig iets gebeurt dat te toevallig is, om een toevallig toeval te zijn.

    Like

   • Wim zegt:

    Spirituele werkelijkheid bestaat niet, is complete onzin, net zomin als zogenaamde helderziendheid, Tarotkaarten, ouija-borden, aardstralen, feng shui, en meer van dat soort flauwekul. Verbijsterend dat in de 21e eeuw in een westers land nog zulke onzin geloofd wordt.

    Like

 9. Nemesis zegt:

  Er is niks te gek om te bedenken hoe ze de belastingen, ONS ZUUR VERDIENDE GELD, door de plee kunnen spoelen. Even nog een paar jaar doorwerken mensen, en dan mag je direkt een spuitje of een pilletje, voleinden leven. Kunnen ze pensioenen en AOW ook goed gebruiken, de smeerlappen.

  Liked by 3 people

 10. Lilith zegt:

  Op het niveau van de uitvoerende macht hoor je je niet met dit soort zaken bezig te houden! Het isv erschrikkelijk hoe al dat Bilderberg gezeik de macht heeft geinfiltreerd. Het is niet eens de Waarheid, een slap aftreksel maar het hoort niet thuis op de werkvloer. Maar de idee van de omvolking en het Weg-met-ons-syndroom van de Europese regeringen heeft houdt rechtstreeks verband met deze (schijn)meta-idealen van de Europese ‘elite’.

  Liked by 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Het ultieme taboe wordt doorbroken. Diverse door de klimaat waan beïnvloede ¨wetenschappers¨ proest, stellen voor om mensenvlees te gaan consumeren teneinde het broeikasgas effect op de aarde in toom te houden. Het klimaat beïnvloeden door mensen te kweken speciaal voor consumptie. Volgens mij zijn ze nu door het dak van de waan gesprongen veel erger kan niet meer.
  Verbouwereerd blijf je staren naar het artikel en leest het nog eens over om je te vergewissen of je ook goed gelezen hebt.

  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/06/swedish-scientist-proposes-cannibalism-fight-climate-change/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_campaign=20190906&utm_content=Final

  Liked by 1 persoon

 12. guusvelraeds zegt:

  Terugkomend op de cursussen gegeven door een tarot kaartenlezer. Begin eerst eens met onderzoek of er relatie of familie verbanden zijn tussen de cursus leider en bepaalde top ambtenaren die deze cursussen naar voren schuiven. Zou me niet verbazen dat dit soort zaken allemaal tot stand komen binnen het ons soort circuit.

  Liked by 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Zullen ze dat blonde mens inschakelen wat ’s nachts ook op tv is om zielige mensen te helpen.
   Ze brengt het wel goed, je zou er bijna intrappen hoe ze dat verteld.
   Ze weet altijd precies wat er mis is en wat de mensen nog gaan beleven.

   Like

 13. Zolang de ministerie’s van justitie en veiligheid worden bemand door zeer onbetrouwbare personen komt er van een echte rechtsstaat niets terecht !!!Hoe haal je het in je domme achterbakse kop om Geert Wilders te vervolgen!!!Waar blijft de vervolging van de homofiel Joris Demmink !!!Liegen en bedriegen is het Parool in de politiek!!

  Liked by 1 persoon

 14. Trucker zegt:

  HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  Begin in herhaling te vallen, rolde gisteren al onder tafel met schijtende agenten en nu is het weer prijs.
  Het zou goedkoper kunnen als ze naar de foor gaan bij Madame Soleil

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Foor kennen wij niet als woord.
   Wel circus soleil, geen madame.

   Like

   • Trucker zegt:

    Geachte Heer Snot Piet, foor is een kermis ik denk dat ze dat zelfs in Nederland kennen.
    Madame Soleil heeft niks te zien met het circus Soleil dat is een ander soort vertier.
    Een Madame Soleil is (voor een goed verstaander) een waarzegster.
    Vraag eens aan Delamontagne, hij zal je het wel duidelijk maken, hoewel in Vlaanderen hebben we ook madames Soleil die adverteren gewoon in reklame drukwerk.

    Like

 15. Eigen volk eerst zegt:

  Dat gezin mag dus nooit meer een hond wat mij betreft. Wie laat een zoon met beperking met een hond uitgaan?

  Like

 16. Het dolgedraaide psychologenleger en andere spindokters op het Binnenhof….zitten tegen een gevaarlijke burnout aan te leunen….ons kent ons…laat je niet kennen en doorgaan met alle verwardheid.

  Liked by 1 persoon

 17. Joshua zegt:

  Dit is werkelijk het beste IDIOTEN kabinet/regering die wij ooit gehad hebben!

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s