Zweedse gemeenten hebben te veel hooi op de vork genomen bij “vluchtelingen”

Screenshot_5

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

 Nu dreigt het faillissement

Ach, wat waren ze blij toen de eerste “vluchtelingen” arriveerden: de gemeenten in Duitsland. Echte goudstukken, die voor nieuw leven zorgen, hoogopgeleide en geciviliseerde mensen, kortom: beter kon het niet worden. En hoe meer er komen hoe beter.

PI News (2)

Maar wat er allemaal uit de treinen en bussen stapte, was het tegendeel van hetgeen wat verwacht en door de grote politiek beloofd werd. Bijna 100% jonge, krachtige mannen, zonder opleiding, beroep en perspectief, kortom mensen van het laadperron voor restjes, waarmee gewoon niets aan te vangen is in een land dat op dat moment nog niet met opzet gedeindustialiseerd wordt. De jonge heren voelden zich goed, gevoed, met een dak boven het hoofd en royaal van geld voorzien. Ze bedankten voor het verwenprogramma de luxe met exploderende criminaliteitscijfers, verkrachtingen, seksuele intimidaties, steekpartijen en moorden. Dat kunnen ze gewoon, anders niets.

En ze kunnen nog iets: geld afpersen en meer en meer eisen.

Maar, niet alleen in Duitsland was en is dat zo, ook in Zweden, waar de gemeenten jubelden toen er duizenden kwamen.

Maar ook in het noorden van Europa komt men er inmiddels achter – en als patriot zou je willen zeggen eindelijk – wat voor gebroed men het land binnengehaald heeft. Eigenlijk was het voor elke niet verblinde geest duidelijk dat Merkels Mohammedanen-saus niet goed zou kunnen aflopen, maar wie dat voorspelde, was een nazi.

Maar er komt steeds meer naar buiten wat er aan de hand is. Laten we het voorbeeld Zweden nemen.

Hässleholm is een stadje in het zuiden van het land, ongeveer tussen Helsingborg in het westen en Karlskrona in het oosten van de provincie Skane. Daar wonen 300 “vluchtelingen” op 28.500 Zweden. Maar in plaats van de hoog gekwalificeerde mensen kwamen vermoedelijk eerder de niet gekwalificeerde mensen het land binnen, want zelfs na drie jaar presteren die mensen het om van uitkeringen te leven – en het gebruikelijke te doen: op straathoeken rondhangen, in stations e.d.

De voorzitter van de gemeenteraad, Lars Johnsson, moest dan ook toegeven dat 100 van de geschoolde arbeidskrachten analfabeet zouden zijn en de andere 200 geen enkele opleiding zouden bezitten. “Die zullen vermoedelijk nooit een baan krijgen”, zei hij tegenover de krant “Kristianstadsbladet”.

Dienovereenkomstig explodeerden de sociale kosten in Hässleholm. Waren het in 2012 nog 32 miljoen Zweedse Kronen (€ 2,9 miljoen), in 2019 zijn dat al 54 miljoen (€ 5,2 miljoen), en men verwacht dat ze jaarlijks met 6 miljoen Kronen zullen stijgen, omdat de “vluchtelingen” het zichzelf immers gemakkelijk hebben gemaakt in de sociale hangmatten. Om financieel te kunnen overleven, zou Hässleholm 100 miljoen Zweedse Kronen (€ 9,3 miljoen) nodig hebben, aldus Johnsson.

Niet anders is het in het Midden-Zweedse Filipstadt, zoals de zender SVT bericht. Ook daar werden de “vluchtelingen” ooit bejubeld, en nu stelt men verbaasd vast dat ze geen aanwinst, maar een last tot in de eeuwigheid zijn.

“In de groep migranten en vluchtelingen heersen werkloosheid en afhankelijkheid van sociale uitkeringen. Het risico bestaat dat ze voor altijd onderhouden moeten worden”, aldus Claes Hultgren van de stad. Velen zijn te oud of onopgeleid of gewoon analfabeet”, aldus Hultgren.

Ondertussen verlieten steeds meer autochtone Zweden de stad, met het resultaat dat banen niet meer bezet kunnen worden, omdat de “nieuwen” daarvoor niet te gebruiken zijn.

Maar het betreft niet alleen provinciesteden, zelfs Gotenburg klaagt over het vertrek van opgeleide, jonge mensen, die ook als belastingbetaler verdwijnen.

En in Stockholm wreef men zich onlangs verbaasd in de ogen dat er nog nooit zo veel onopgeleide mensen en analfabeten in de hoofdstad waren. De omvolking functioneert heel goed: de Zweden, die goed opgeleid en ontwikkeld zijn, trekken naar het platteland, in de metropool blijft dan alleen de drab uit de shitholes van de wereld over.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Globalisering, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op Zweedse gemeenten hebben te veel hooi op de vork genomen bij “vluchtelingen”

 1. Jules Vismale zegt:

  Niettemin ging ook het oude Sparta ten onder door het feit dat men daar wel en goed en keihard leger had getraind maar deze NIET leerden dat je ook intellectueel moet zijn om een land te besturen! Deze “vluchtelingen” kunnen namelijk door gebrek aan kennis Zweden helemaal NOOIT besturen en zij zullen zich hierdoor alleen maar zichzelf in de vernieling helpen ofschoon er gelukkig ook moslims zijn die de terreur van de islam spuugzat zijn!

  Like

 2. Qvic zegt:

  De volksverhuizing is in volle gang, de autochtonen goed opgeleid en met de nodige kennis en ervaringen verhuizen nu massaal naar andere landen. Maar ook grote en kleine bedrijven verhuizen massaal. Waar nog geen analfabetische arabische en Afrikanen vluchtelingen zijn. Zoals Polen, Hongarije, Slowakije en Tsjechië of buiten Europa. Met resultaat dat het verval steeds sneller zal gaan in de landen waar de moslim immigranten nu massaal worden geïmporteerd al 10 tallen jaren. Dan zullen de eens goed gevulde sociale geldpotten eerdaags leeg zijn, want de benodigde belastingbetalers worden dan steeds schaarser. De klimaat gekte is er om nog het laatste beetje uit de belastingbetalers te knijpen. Zodat eigenlijk alles aan die invasie gelukszoekers kunnen gegeven worden. Maar wat als alles echt op is en er geen mogelijkheden meer zijn. Wat dan? Want die verwende gelukszoekers gaan echt niet werken om geld te verdienen, wat ze al die jaren gratis voor niets hebben gekregen. Dan veranderen die landen zeer snel in de thuislanden van de gelukszoekers. Dat is wat de communisten graag willen, die zich nu politiek (groen)links noemen.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Niet alleen de Zweedse Gemeenten of de Duitse, het is in heel Europa aan de gang. Wat hiermee bereikt wil worden, behalve dan dat er omvolking geroepen wordt, ontgaat mij volledig. Deze omvolking gaat in de landen waarin het plaatsvindt één grote teringzooi genereren voor zover dat het dat al niet doet.

  Wat is hiermee te winnen? Hoe denkt men dat de toekomst er met deze uitbreidende en voortschrijdende ellende eruit gaat zien?

  Velen, die de bui al geruime tijd zien hangen, maken plannen om te vertrekken of zijn al vertrokken.

  Het is gewoonweg onmogelijk al deze mensen hier te gaan verzorgen, levenslang en inmiddels zien we vaak dat ook volgende generaties er niet al teveel van bakken. Die volgende generaties zijn in de regel ruim in omvang, want kinderen op de wereld knallen, lukt nog altijd prima. De zorg is voor derden.

  Like

 4. Niet alleen Zweden, ook Nederland heeft met hun “iedereen welkom” beleid hun doodsvonnis getekend!

  Like

 5. Jan zegt:

  Isis-terrorist wil compensatie voor gemiste uitkering over de periode dat hij in GB in de gevangenis zat

  Returned ISIS jihadist living in Sweden demands “compensation for missed welfare payments” 

  A returned ISIS jihadist who has been accused of attending a terrorist camp and disseminating propaganda for terrorist groups is now demanding 200,000 Swedish krona (18,700 euros) from the government because the Social Insurance Agency failed to pay him the ‘activity support’ while he was detained in the UK.
  ……
  https://voiceofeurope.com/2019/09/returned-isis-jihadist-living-in-sweden-demands-compensation-for-missed-welfare-payments/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s