Alleen al in het tweede kwartaal van dit jaar al 118 aanvallen op AfD-politici

Screenshot_19.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD-fractie in de Duitse Bondsdag heeft opnieuw vragen aan de Duitse regering gesteld over aanvallen op politici en instellingen van partijen. Voor de beantwoording werd teruggegrepen op cijfermateriaal van het Meldpunt van de recherche in gevallen van politiek gemotiveerde criminaliteit (KPMD-PMK). De kantoren van de Binnenlandse Veiligheidsdienst melden onmiddellijk delicten aan het verantwoordelijke kantoor van de Binnenlandse Veiligheidsdienst van een deelstaat, verklaart de Duitse regering hier over (19/12638).

Die Unbestechlichen

Dientengevolge hebben de veiligheidsautoriteiten in het tweede kwartaal van 2019 in totaal 327 aanvallen op leden of vertegenwoordigers van politieke partijen geregistreerd. Van deze aanvallen waren 181 gericht tegen AfD-politici. In 56 gevallen ging het om CDU-vertegenwoordigers, in 45 om de SPD, in 32 om de Groenen, in 20 om Die Linke, in 11 om de FDP en in vier gevallen om de CSU.

Het BKA (Duitse federale recherchedienst) registreerde in diezelfde periode 100 aanvallen op partijgebouwen of partijinstellingen. Hiervan waren er 53 tegen de AfD gericht, 12 tegen Die Linke, 11 tegen de SPD, 6 tegen de Groenen en 1 tegen de CDU. Bij de delicten tegen gebouwen van de AfD werden tot op vier gevallen na de daders tot het linkse spectrum gerekend. Bij de aanvallen op AfD-leden werd één delict met een rechtse achtergrond beoordeeld, 22 zouden niet te beoordelen zijn geweest en 158 van de 181 overvallen dicht men toe aan het linkse spectrum.

Screenshot_20

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Alleen al in het tweede kwartaal van dit jaar al 118 aanvallen op AfD-politici

 1. koddebeier zegt:

  Als links niet kan winnen worden ze gewelddadig !!

  Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  De beroepsbevolking is probleem nr 1…….

  Like

 3. En wie krijgt de schuld? Extreem rechts, foute uitdrukking van de mainstream, want rechts is niet gewelddadig. En het populisme, want die zijn gevaarlijk voor de linkse kliek.
  De beschuldigingen gaan ook naar Pegida waar infiltraties van Antifa het geweld uitlokken.
  Chemnitz werd aangehaald in een artikel over omvormen, van Caspar Quent een Oost Duitser.
  Omvormen wordt door rechts als gevaar gezien en Quent komt met idiote stellingen aandraven. (artikel zaterdag editie 7/9 Telegraaf)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s