BREAKING!: Topambtenaren van Justitie eisten harde aanpak in proces tegen ‘kwaadaardige’ Wilders

Screenshot_30.png

Topambtenaren van het ministerie van Justitie hebben zich inhoudelijk bemoeid met de strafzaak tegen PVV-leider Geert Wilders. Zij drongen er bij het Openbaar Ministerie (OM) op aan om Wilders in de zaak over ‘minder Marokkanen’-uitspraken zo stevig mogelijk aan te pakken.

Dit blijkt uit nog geheime documenten die in bezit zijn van RTL Nieuws. Vorige week onthulden we dát er bemoeienis was, uit de inhoud blijkt nu hoe ver dit ging. (De documenten kun je hier lezen.)

‘Schandalig’

De bemoeienis ligt zeer gevoelig, omdat het gaat om een strafzaak tegen een oppositieleider. Ministerie en OM ontkenden tot voor kort iedere vorm van inhoudelijk overleg en afstemming over de zaak-Wilders. De PVV-leider reageert verbijsterd op de nieuwe onthullingen en noemt het ‘schandalig’.

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op BREAKING!: Topambtenaren van Justitie eisten harde aanpak in proces tegen ‘kwaadaardige’ Wilders

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De neutraliteit van deze ambtenaren is ver te zoeken. Ontslag op staande voet lijkt me niet onredelijk. Aangezien het eigen schuld is, volgt er geen uitkering op dit ontslag. Het ambtenarenreglement is daar heel duidelijk in.

  Geliked door 6 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Ach die geweldige ambtenaren hebben de zakken allang gevuld met onze belastinggeld, het zal hun een worst zijn zij lachen het Nederlandse volk uit.

   Like

 2. rottenpikwick zegt:

  Des te meer niet-PVV’ers zich er mee gaan bemoeien des te groter de zaak wordt en de beerputten van Het Binnenhof en OM verder opengaan, des te beter! Wie zij die “topambtenaren” eigenlijk? Als deze mensen zoveel invloed, ook op ONS, (kunnen) hebben, hebben wij zeker het recht om hun namen te kennen!!!!!!!!!! De PVV klimt per week verder de peilingen omhoog!! Met dank aan Opa Ivo en zijn gestrekte been!!????

  Geliked door 3 people

 3. Henk.V zegt:

  Genoeg bewijs op tafel nu! .KWADE OPZET via de ambtenarenkliek, de zogenaamde ongrijpbare macht achter de schermen.Nooit gekozen, nooit rekening hoeven afleggen, maar niettemin in staat om op grove schaal te manipuleren en de koers van het justitiële apparaat en .de politiediensten te beïnvloeden. De politieke kleur en de activiteiten van deze macht moeten volledig zichtbaar worden gemaakt. Dit tuig moet men wegzuiverend via een parlementaire enquête en de ministers die hun neus in de zaak Wilders staken moeten worden ondervraagd en passend bestraft.
  OPHOUDEN MET HET DWARSZITTEN VAN EEN GEKOZEN PARLEMENTARIËR. Wilders moet vrijgesproken worden.

  Geliked door 7 people

 4. Peacepipe zegt:

  Als het OM de koran eens goed leest, dan kunnen ze alle moslims in Nederland in het beklaagden bankje  zetten. De koran is volledig in strijd met alle Normen en Waarden die wij hier in het Westen hebben. Deze worden verwoord in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM). van 10 december 1948 in New York door de Algemene Vergadering met algemene stemmen is aangenomen en ook door Nederland ondertekend!

  https://www.amnesty.nl/encyclopedie/universele-verklaring-van-de-rechten-van-de-mens-uvrm-volledige-tekst

  Geliked door 3 people

 5. van Colle zegt:

  Hoe is het mogelijk dat er nog mensen in de democratie van Ndl geloven Immers de hoge ambtenaren van de ministeries zijn de baas zelf piesen ze buiten de smerigste potjes Ze hebben maling aan ons Ndlers Geert we hopen en wensen je veel sterkte

  Geliked door 6 people

 6. Mary zegt:

  Wat een ongelooflijk smerig zooitje, een Rutte (die Wilders in 2012 al woedend dreigde hem electoraal kapot te maken) en Opstelten die `Rutte in het zadel hielp (2015 bonnetjes affaire, 2017 onderzoeksresultaten van het WODC “aanpassen” zoals het hem het beste uitkwam, etc.etc0.,dat wisten we hier natuurlijk al lang maar goed dat het ook zwart op wit staat en voor iedereen te lezen is wat Rutte/Opstelten Wilders wilde flikken en hoe, een rechtbank kan deze bewijzen niet terzijde schuiven, totaal niet meer geloofwaardig, dit moet onmiddellijk stoppen!!!!!.

  Geliked door 6 people

 7. Tistochwat zegt:

  Wedden dat ze zich er weer uit lullen?
  Wilders moet en zal kapot.
  Desnoods letterlijk.

  Geliked door 6 people

 8. Blaffertje zegt:

  Het is te erg voor woorden wat hier gebeurt!
  Dit noemt men gerechtigheid?

  Het lijkt mij reden genoeg om het hele justitiële apparaat schoon te vegen en het hele kabinet hierop te laten vallen, maar dat gaat vast niet gebeuren want ze houden elkaar allemaal de vinger in de poeperd.
  Hoeveel bewijs moeten ze hebben om deze belachelijke, geldverslindende zaak te stoppen?
  Ik vrees dat er niets is wat die linkse deugmensjes op andere gedachten kan brengen, hij moet geofferd worden omdat Wilders de vinger op de zere plek legt.
  Die linkse faalhazen zijn bang voor hem omdat hij de dingen benoemt zoals ze zijn en daarom moet hij uit de weg geruimd worden omdat zij het niet durven.
  Ik heb van dag één af gevreesd dat ze hem ook zouden neerschieten net als Fortuyn, maar aangezien het volk dat politieke spelletje van die schijtbakken doorhad durven ze het nu niet meer aan, alhoewel.
  Er hoeft maar zo’n idioot te zijn als Folkert v.d. Graaf die door het demoniseren opgejut word en die kogel is niet te stoppen en de kwaliteiten van zijn beveiliging zijn niet te vergelijken met bijv. een Mossad.

  Geliked door 5 people

 9. Trucker zegt:

  Heb het al meerdere keren gepend in deze context, de “zaak” Wilders is hetzelfde als bij ons in Vlaanderen gebeurd met DE partij, ze kregen ons niet klein in het kieslokaal dus stapten ze naar de “onafhankelijke” rechtspraak, ga eens diep rochelen want die rechters zijn niks beter als een ander integendeel.
  By the way, dat gozertje Baudet (aka de naatklopende ijdeltuit) is hetzelfde als bij ons in Vlaanderen wat de mainstream en de (nu zwaar verliezende) partijtjes hebben bekokstoofd om onze partij nogmaals te willen decimeren: ze hebben de NVA gecreëerd op en piedestal gezet door de mainstream.
  Die pakten kiezers van DE partij, iedereen blij maar kijk als een Feniks uit de as verezen staan we er weer 🙂
  Toch zijn er die die hansworst Baudet “een goede tweede keuze vinden” (vast de vrouwelijke kiezer en de homo’s 🙂 🙂 als politieke partij…

  Geliked door 2 people

 10. guusvelraeds zegt:

  De stront op het ministerie van politieke beïnvloeding rechtspraak reikt niet alleen tot plafond ventilator maar komt inmiddels ook uit de dakramen. Nu afwachten hoe lang het OM nog kan volhouden onafhankelijk een beslissing te hebben genomen. De bananen monarchie Nederland is in elk geval een feit.

  Geliked door 6 people

 11. Peter zegt:

  VVD,is een grote stinkende beerput, gesprek met Klaver om hem in de regering te halen ,en Baudet en Wilders negeren ,de straf van de kiezer komt nog .

  Geliked door 5 people

  • Steven zegt:

   Zo gaat dat overal waar RECHTS de grootste of bijna de grootste wordt… gewoon aangeven dat je er niet mee wil regeren… dan kom je vanzelf in de oppositie terecht, en kunnen de huidige oplichters gewoon weer verder met de boel verzieken!!

   Geliked door 3 people

 12. M. zegt:

  Dus eigenlijk zijn het de mensen die Wilders en het volk de mond willen snoeren die vervolgd dienen te worden?
  Met de complete media erbij als handlangers, om zo de verkiezingen te manipuleren.

  Geliked door 3 people

 13. Net als voor en in de tweede Wereldoorlog worden ministerie’s zoals veiligheid en justitie bemand door achterbakse liegende en bedriegende ambtenaren ,waarschijnlijk pathologische ziek !!!Nog steeds is een voormalige baas (hoogste ambtenaar ,secretaris-generaal van het ministerie van veiligheid en justitie)Joris Demmink ,het studievriendje van de bedrieger Ivo Opstelten niet voorgekomen voor een objectief volkstribunaal !!Deze voormalige ambtenaren moeten zich verantwoorden voor een openbaar volkstribunaal !!De jongens en meisjes verraders van deze institutie’s hebben met voorbedachte rade meineed gepleegd betreffende ; de zaak Geert Wilders .!Ook Hitler werd aantoonbaar door dit soort establishment – ambtenaren geholpen !!!Lees het boek DE HOGE RAAD en de tweede Wereldoorlog (recht en rechtsbeoefening in de jaren 1930-1950) Geschreven door C.Jansen en D.Venema.Er is niets nieuws onder de zon in bananenrepubliek Nederland!!!!!!

  Geliked door 2 people

 14. M. zegt:

  De smeerlappen die roepen over kwaadaardige Wilders hebben zelf hun kwaadaardigheid goed ten toon gespreid.

  Geliked door 2 people

 15. Harry zegt:

  Heel goed dat dit nu aan het licht is gekomen !
  Goed werk van RTL-nieuws verslaggevers , die nu kennelijk een beetje mee beginnen te vallen .
  Hopelijk ziet men kans om dit nieuws uitgemeten aan de grote klok te hangen !
  Een paginagrote advertentie in de telegraaf zou misschien helpen om de gemiddelde Nederlander wakker te rossen . En dagenlang op de journaals !
  Laten ze die corrupte ambtenarenbende nou eindelijk eens grootscheeps uitmesten .
  Links geteisem is net als moslims : TOT ÁLLES IN STAAT ! VERROT TOT OP HET BOT !
  TUIG VAN DE RICHEL ! NSB-ers !
  AFA-vaders ?

  Geliked door 4 people

 16. M. zegt:

  Politici die elkaar een duvelskop cadeau doen daar moet je niet teveel eerlijkheid van verwachten en zeker niet als ze zelf al laten zien voor wie ze dansen.
  Daarom dient het hele land zich ook aan te passen aan een paar mensen die hun grootste misleider (zijn eigen woorden) van allemaal op willen dringen.
  De politici dansen immers dezelfde dans, vandaar dat gewillige buigen voor alles wat het eigen volk vernacheld en ondermijnt.

  Geliked door 4 people

 17. Tistochwat zegt:

  We leven in een smerige schurkenstaat.
  Ik walg ervan.

  Geliked door 6 people

 18. Henk der Niederlánder zegt:

  Grapperhaus heeft in antwoorden op Kamervragen steeds benadrukt dat híj zich ‘niet mengt in individuele strafzaken’
  Ook Grappenhaus heeft maar al te goed begrepen dat er flink stront aan de knikker is en houd zich dus op de vlakte.

  Geliked door 5 people

 19. Hendrik M. zegt:

  Tjee, Rutte probeert z’n woord een keer te houden nadat hij duidelijk krijste (2012) dat hij Wilders en z’n partij kapot zou maken…
  Ow ja, de rechtbank ontdekte ook nog een nieuwe ondersoort van het menselijk ras, de Marokkaan, waarschijnlijk ergens gesitueerd tussen mensaap en aapmens; de soort is nog niet door wetenschappers beschreven.

  Geliked door 5 people

 20. Tineke zegt:

  Het kan toch niet zo zijn,na zoveel bewijs,dat het OM hier nog mee verder kan gaan?
  Als de rest van de kamer niet instemt met een parlementaire enquete, moeten ze zich allemaal kapot schamen!! GEEN kamerlid waardig !
  Deze soap gaat dinsdag verder.

  Het zal mij benieuwen…….

  Geliked door 4 people

 21. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hoe langer de rechter wacht met het NIET ontvankelijk verklaren van het proces tegen Geert Wilders, des te meer rotzooi, ellende en misbruik door het “keurige” ministerie van Justitie boven water komt. Als er in een beerput wordt geroerd, gaat het ruikken. Laat het journaille de onderste steen maar uit de beerput halen. Blijf lekker roeren, graven, spitten en wroeten. Het kan niet hard genoeg gaan stinken. Het wordt hoog tijd, dat er grote schoonmaak wordt gehouden met de grove bezem. Laat de koppen maar gaan rollen. De bewindslieden en topambtenaren op het ministerie van Justitie hebben niet anders verdiend. Aan de schandpaal met ze !!! Die “keurige” genders horen thuis in het gevang !!!

  Geliked door 4 people

 22. Steven zegt:

  Ontkennen…wordt dat geen gevalletje ‘aftreden’?

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s