De beloofde “verrijking” blijft uit; we krijgen chaos en vele uitkeringstrekkers terug

Screenshot_10

(Door: “Elise Nijmegen”)

Immigranten, die een verrijking zouden moeten zijn volgens de EU en de VN die achter deze invasie/omvolking zitten, blijken in de praktijk niet zo’n verrijking te zijn voor de EU-lidstaten die hen opnemen. Buiten het geweld dat we zien in elk “open grenzen” land, de steekpartijen, verkrachtingen en het eisen van wetten, is de afbraak van gewoonten en gebruiken in elk land aan de orde van de dag.

Wat we ook terugzien in het “verrijkingsbeeld” is het feit dat de meesten niet werken en dus niets bijdragen aan de samenleving, maar alleen maar nemen. Hier in Nederland is het percentage “vluchtelingen” dat sinds 2015 is aangekomen en werk heeft nu 17%. En vergeet daarbij niet dat wanneer je ook maar één uur in de week werkt je al niet meer geboekt staat als werkeloos…

70% van alle statushouders, zo’n 150.000.00 tot 200.000.00 mensen, leven op kosten van de staat en dat worden er alleen maar meer, aangezien het politieke kartel in Den Haag volgzaam de orders opvolgt van de EU.

“In een auto kan een gelimiteerd aantal mensen. In een vliegtuig kan een gelimiteerd aantal mensen. In een bus kan een gelimiteerd aantal mensen. In een huis kan een gelimiteerd aantal mensen. En in ons Nederland? Is het niet genoeg? Zou er geen asiel-stop moeten komen en zouden de grenzen niet dicht moeten met het oog op de veiligheid, de woningnood en het aantal bijstandstrekkers?”
https://fd.nl

De sociale recherche van de gemeente Venlo is op een miljoenenfraude gestuit; 115 gevallen in zeven verschillende landen. Vooral Turkse mensen met een Nederlandse bijstandsuitkering “vergaten” een pand, grond of ander bezit te melden, en van diegenen die nu zijn gepakt, zijn de uitkeringen stopgezet, zo laat onderstaand bericht weten. En ze moeten het onterecht uitbetaalde geld terugbetalen aan de gemeente.

Het is echter onmogelijk om buitenlandse bezittingen in Turkije in beslag te nemen, daarnaast is het terug te  betalen bedrag hoger dan de waarde van het vastgoed in het buitenland en lijkt het op papier alsof de fraudeur geen vermogen heeft en daarom kan, nu komt het, de gemeente niets terugvorderen.

Daardoor, zo laat het artikel weten, mogen de fraudeurs hun buitenlandse woning houden en komen ze nog steeds in aanmerking voor een uitkering. Het is niet alleen krom, maar het is krankzinnig!
www.1limburg.nl

Het steeds meer groeiende gevoel van vaderlandsliefde onder de bevolkingen van Europa, het zo door de EU gehate nationalistische gevoel, wordt steeds groter. Hier in Nederland, maar ook in andere EU-lidstaten die worden overlopen door niet-westerse mensen die vaak onbeschaafd en bruut gedrag vertonen.

Diegenen die nu (nog) de macht hebben – Merkel, Macron, Rutte en anderen – zijn bang voor de macht van het volk, want als het volk opstaat dan is het gedaan met het politieke EU-kartel en daarom heeft Merkel ook getelefoneerd met Italië om te proberen de volksvertegenwoordiger van het Italiaanse volk, Matteo Salvini een hak te zetten.

Merkel zou in het telefoongesprek gezegd hebben dat Salvini kostte wat kost tegengehouden moet worden en had zelfs voorgesteld om de staatsschuld te verlichten.
www.compact-online.de

Ondertussen gaan de moedige Gilet Jaunes (gele hesjes) in Frankrijk door met hun protesten tegen het politieke kartel, voor het 43ste weekend. Helden zijn het, en we kunnen daar als Nederlanders een voorbeeld aan nemen.

In Montpellier:
https://youtu.be/VGi7XavUfpw

In Dijon:
https://youtu.be/740VTHHxszU

Net zoals er geweld gebruikt wordt tegen de moedige Fransen, gebeurt dat ook tegen de inwoners van Hong Kong:
https://youtu.be/LJKx7VWRQ7Y

De wereld staat op zijn kop door globalistisch gedachtegoed en overal gaan mensen de straten op om te protesteren en te vechten voor het behoud van hun eigen land, identiteit, cultuur en willen niet opgaan in de grote grijze globaliserende massa die wordt gemonitord door 5G, alternatieve intelligentie en digitale sociale kredietsystemen die alle vrijheid en privacy wegnemen.

Zoek contact met gelijkgestemden, met realistisch ingestelde mensen, sluit u aan bij een nationalistische ingestelde (actie)groep, organisatie of partij en laten we zorgen dat onze (klein)kinderen kunnen opgroeien in een vrij, veilig, democratisch Nederland waar de vrijheid van meningsuiting nog bestaat en waar vrouwen gelijk zijn aan de mannen.

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De beloofde “verrijking” blijft uit; we krijgen chaos en vele uitkeringstrekkers terug

 1. henk verhoef zegt:

  en een tuinder kan de sla niet van het land krijgen want ja welke asieleiser/statushouder kwam er nu om te werken
  oetkering en gratis huis /zorg is een recht voor hen
  en voor de stomme nedelander een PLICHT omdat te betalen

  EEN groot geluk – de nedelrander koos er wel MASSAAL zelf voor

  en voor nederlander kan je mof of frasnsoos/italiaan/spanjool griek in vullen

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Door na te laten wat nodig is om ons land te redden is de regering in een situatie van landverraad gekomen en moet ter verantwoording worden geroepen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Nemesis zegt:

  Bijstandstreekkers, zeker, ze zijn uitgenodigd zeggen ze, ze zijn gasten en behoren alles te krijgen wat ze willen, Iets er voor doen? Vergeet het maar, en dan krijg je ook zoiets als dit:

  https://www.telegraaf.nl/financieel/1777575813/groente-niet-geoogst-door-personeelsgebrek
  Het tekort aan seizoensarbeiders in de groente- en fruitteelt is zo nijpend, dat soms zelfs hele hectaren vol gewassen niet geoogst worden en telers in grote problemen komen. Uitzendbureaus en land- en tuinbouworganisatie LTO pleiten ervoor om de grens verder open te zetten voor buitenlandse arbeidskrachten.

  En de “gasten” liggen op hun luie reet en doen alleen maar wat ze leuk vinden, kopschoppen, met messen steken, verkrachten, stelen etc.

  Geliked door 1 persoon

 4. Nemesis zegt:

  Ja, ik weet het, er zijn ook genoeg autochtone bijstandstrekkers die het verdommen eens hun poten uit de mouwen te steken.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ja, die zijn er.
   Maar er zijn weinig bijstandtrekkers die nog nooit van hun leven gewerkt hebben.
   Die worden nu lastig gevallen door sociale zaken met werkervaring projecten, lees gratis arbeid.
   En bij dat soort verplichte projecten zal je nooit geen enkele allochtoon tegen komen.
   Die worden met rust gelaten omdat ze lastig zijn en stennis schoppen.
   Ik heb dit van meerdere mensen gehoord die hier mee te maken hadden en in de bijstand zitten.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Dus die hadden we zelf al genoeg,het was dus helemaal niet nodig om er nog een zooitje te importeren.

   Like

 5. Aan de ene kant heb je mensen in die zogenaamde democratische en dus geweldige landen die
  -zich braaf door hun overheid laten beroven;

  en aan de andere kant staat er een massa uitvreters die

  – in de vorm van professionele steuntrekker de hele dag in de hangmat mag liggen;
  – de professionele arbeidsongeschikte die de hele dag in de sportschool staat;
  – honderduizenden nepvluchtelingen die een uitkering, een huis, een complete inrichting en een complete sanering van hun lijf plus alle mogelijke zorg en hulpmiddelen krijgen;
  – een enorme groep uitvreters die als professor of ‘wetenschappelijk’ onderzoeker met een enorme tam volgepropt met subsidies het paargedrag van een of ander kutkreefte mag onderzoeken en dat dan 7 jaar lang voor 7 miljoen per jaar plus een geheel door uw oerheid betaald arctisch ingericht onderzoeksschip.
  Ik kan hier nog een hele lange lijst aan toe voegen maar ik zit al te tandenknarsen.

  Like

 6. Bob Turk zegt:

  Na de spoedige machtsovername zullen de reeds
  geïdentificeerde landverraders gearresteerd worden.
  Dan wordt via de dan geldende rechters al hun gestolen vermogen (veelal in de belastingvrije oases)
  geconfisqueerd. Zoals iedereen kan waarnemen, zal een
  machtsovername gelijktijdig met de financiële crash
  aanstaande zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. ruud 2 zegt:

  Vroeger was het een eer om een wild beest uit je hand te laten eten, daarom zijn de Circussen verboden, maar de wilden die nu op ons afkomen zijn niet te temmen, maar ze mogen wel ons als beesten opvreten.

  Like

 8. Dr. Heinz zegt:

  Mannen die met hun gezin de oorlog ontvluchten, zijn vluchtelingen.
  Mannen die alleen naar Europa komen, zijn veroveraars!!
  Die komen de zaak overnemen, geholpen door die EU proleten! Vergeet dat nooit!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s