KRANKZINNIG! – Zweedse professor met recept tegen klimaatverandering: mensenvlees eten!

Screenshot_22

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De herontdekking van het kannibalisme (dode mensen eten) beschouwt een bekende Zweedse professor als de oplossing om de klimaatverandering tegen te houden. Wij denken met behulp van de “Groene Jeugd” zijn concept verder door en vragen ons af: waarom zouden we voor het opeten van de lijken ook niet nog seks met ze hebben?

philosophia perennis

Wie had gedacht dat het verbod op plastic tassen en de Nobelprijs voor klimaat-Greta de laatste uitwassen van de klimaathysterie zijn, komt bedrogen uit. Het kan nog veel beter en meer.

Op de Zweedse televisie heeft de Zweed Magnus Söderlund (foto), professor voor marketing en leider van het centrum voor consumentenmarketing aan de Stockholm School of Economics, het kannibalisme, d.w.z. het eten van mensenvlees, als belangrijk wapen in de strijd tegen de klimaatcatastrofe voorgesteld.

“Conservatieve taboes” tegen kannibalisme uit de weg ruimen!

Het kannibalisme zou “gangbare manier zijn om de klimaatverandering te bestrijden”. Eerst zouden echter “conservatieve taboes tegen kannibalisme uit de weg geruimd moeten worden.” (bron)

Wie nu denkt dat de professor kort voor het interview teveel Crystal Meth (“Pervitin”) genomen zou hebben en daarom zijn gedachten naar perversie zouden neigen, kan gerustgesteld zijn. Want heel rationeel en in de voor Zweden bekende humaniteit maant hij tegelijkertijd ook “dat de persoon, die opgegeten moet worden, dood moet zijn”.

De levenden kunnen dus gerustgesteld zijn, Er is eerst geen sprake van dat iemand, die opeens een hongerig gevoel heeft, uw oren of – om niet teveel op de fantasie vooruit te lopen – een ander lichaamsdeel afbijt en opeet.

Als het moet, dan ook meteen maar goed: kannibalisme en necrofilie!

En het gaat per slot van rekening niet om bepaalde bijkomstigheden:

“Wanneer we wat betreft klimaat- en duurzaamheidsvragen niets onbeproefd willen laten, dan is het belangrijk om het thema aan te spreken.”

Het concept is echter nog niet helemaal goed doordacht. Hier zou een voorstel, dat de “Groene Jeugd” enige tijd geleden al in de maatschappelijke discussie inbracht, een renaissance kunnen beleven:

De legalisering van necrofilie, de seks met lijken. Want ook geslachtsverkeer zorgt voor enorm veel CO²-uitstoot. Als een van de seksuele partners toch al dood is, halveert de CO²-uitstoot duidelijk. Ook zou dit concept bewijzen op hoeveel niveaus recycling mogelijk is, op voorwaarde dat mensen de moed bezitten creatief te zijn en ook eerder bereid zijn ongebruikelijke wegen te bewandelen.

Conservatieven het eerst opeten!

We zouden gewoon het conservatisme wat meer moeten bestrijden, dat met achterhaalde morele ideeën verhindert dat we de ondergang van de wereld tegenhouden. Dan zou het toch gepast zijn dat we het niet zo nauw nemen met de doden en eerst beginnen met het opeten van de conservatieven.

Afgewacht moet worden welk “Geen toegang voor AfD-politici”-restaurant in Berlijn het eerst Alexander Gauland of Erika Steinbach op de menukaart heeft staan… Er is veel mogelijk, laten we het aanpakken: Eet smakelijk!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", Barbarisme, Groenen, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Zweden. Bookmark de permalink .

33 reacties op KRANKZINNIG! – Zweedse professor met recept tegen klimaatverandering: mensenvlees eten!

  • har zegt:

   ben wel voorstander van links progressieven standaard na hun 30e levensjaar te verwerken als dierenvoeder, niet omdat het kan, maar omdat het moet….

   Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja maar hoe moet dat nou, eerst hebben ze de helft van de overledene eruit gehaald voor hergebruik blijft er dan nog wel genoeg over om te eten ?
    Of gaat de hele zooi de gehaktmolen in ?

    Like

 1. Anoniem zegt:

  Soylent green. Fantastisch idee!

  Geliked door 4 people

 2. Jules Vismale zegt:

  En nou zijn er weer een heel stel radicale “dierenactivisten” actief die nog het liefste zouden willen dat roofdieren zoals leeuwen vegetarisch gaan worden! Ik zou nog voor geen 100% het vlees van linkse politici, moslims etc. willen opeten omdat ik hierdoor vast een dodelijke voedselvergiftiging oploop!

  Geliked door 4 people

 3. Filmakers waarschuwen ons al eeuwenlang wat er gebeurt als de mafketels aan de macht komen:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green

  Geliked door 3 people

  • Eric zegt:

   Heb me altijd al afgevraagd waarom het Soylent GREEN en niet Soylent Blue of Soylent purple was. Nu weet ik het. Die kannibalenindustrie is een ideetje van de klimaathysterische Groenen. Kunnen figuren als Halsema en Rosenmüller dan ook niet meteen in het dierenvoeder verwerkt worden? Zo dienen ze nog tot iets.

   Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Prachtige film ¨Soylent green¨ maakte in de jaren 70 veel indruk op me of was het de jaren 60. Overledenen werden verwerkt tot een voedzame substantie.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Is een indrukwekkende documentaire. Geeft een inblik in de gemiddelde manier van denken van de neger. Ontwikkelingssamenwerking is vooral om de goedmensen te voorzien van een zekere gelukzaligheid. Effectief heeft het zero resultaat. Waar het al resultaat heeft is het van korte duur en vrij oppervlakkig. Van negers maak je geen Europeanen. Hoeft ook helemaal niet. De neger heeft er recht op neger te zijn in al zijn hoedanigheden. Waar halen we het gore lef vandaan de neger te moeten ontwikkelen. Een neger ontwikkelt alleen als hij een drive in zichzelf aanboort tot ontwikkeling. De rest is allemaal geld verspilling. Zoiets als integratie cursussen voor geestelijk verwrongen moslims met een superioriteit syndroom. Is louter geldverspilling. Neem liever de moslim zijn uitkering af dan heeft hij meer kans op integratie dan met elke maand gratis geld.

   Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    @guusvel: idd levenslang pamperen en proberen mensen te veranderen daar worden mensen niet groot van.

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ik had het gelezen. Op basis van evolutie ontwikkelde vlees etende dieren omturnen tot veganisten. We leven in een compleet gekkenhuis. De maakbare wereld tot in het absurde doorgevoerd.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  De krankzinnigheid van de Zweden neemt steeds ergere/enge vormen aan !!

  Geliked door 5 people

 7. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw al zolang voor geestelijk gestoord,levensgevaarlijk extreem links.Maar de meeste mensen hebben het te druk met hun nepleventje.Het extreem linkse nageboorte wordt ook wel eens “nuttige idioten” genoemd omdat ze gebruikt worden voor de N.W.O. agenda.

  Geliked door 3 people

 8. Als ik hier vroeger op de Like knop klikte kon ik meteen zien dat ik dat had gedaan, dat is nu ook afgelopen. Mijn reactie zie ik pas als ie is goedgekeurd. En omdat Einstein al zei dat je knettergek bent als je steeds hetzelfde doet en telkens een andere reactie verwacht kap ik daarmee.

  Like

  • Trucker zegt:

   ik zou maar vast een aluhoedje gaan uitkiezen, zal vast te maken hebben met chemtrials of misschien wel de schijters van de politie die deze blog bekijken

   HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

   Geliked door 1 persoon

   • Ik had je willen liken voor dit advies maar dat werkt hier niet. Ik denk dat de trollen van de Twitter hier achter zitten en Bert hebben gehackt. Jmmer en ik doe toch zo mijn best om hier incognito en in een lange regenjas met gleufhoed te verschijnen.
    [deze reatie krijg ik ook weer niet te zien als ik op de Reactie plaatsen knop knal]

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Brein zet je hoedje maar af, niks aan de hand, zal de overheidsdienst zijn van Ollongren die hier komt kijken wie pro en haar beleid is 😉

    Like

 9. Blaffertje zegt:

  Moeten ze met zijn ballen beginnen.
  Komen er van hem ook geen nieuwe exemplaren bij.

  Geliked door 5 people

 10. Trucker zegt:

  We beginnen met zijn gezinnetje een euthanasie te bezorgen en dan schotelen we hem zijn eigen vlees voor.
  Case closed… oh nee idioot kamertje binnen (op Schiphol 🙂 ronde opening tegen het hoofd en dan is het case closed.

  Like

 11. Trucker zegt:

  prullefilm, altijd maar weer die pulprommel posten, heb dat onding gezien in de bioscoop tijdens mijn legerdienst vond het toen niks en vind het nu nog veel grotere rommel.
  Een Kubrick die kon eens SF maken en had geen solent green nodig 🙂

  Geliked door 1 persoon

 12. fleckie zegt:

  ‘Betr. ’ De islamitische slachthuizen van ISIS’ staat e.e.a. Vermeld op ejbron 3.2.2015, ( misschien kan desbetreffend persoon daarover. wat meer informatie inwinnen, …..( ..en of zijn eigen vlees en bloed eventueel ooit de voorkeur mag. hebben,bij ‘slachting’ i.v.m. HET. ‘
  ‘AMBT VOORPROEVER’!.

  Like

 13. Jan zegt:

  Geschifte regering

  Swedish Dystopia: No-Go Zones Hire Private Security Firms To Compensate For A Lack Of Police
  https://www.blazingcatfur.ca/2019/09/10/swedish-dystopia-no-go-zones-hire-private-security-firms-to-compensate-for-a-lack-of-police/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s