Linkse leugens ontmaskerd – de boeman die er niet is

Screenshot_17

De ware fascisten . . .

(Door: H. Numan)

Zolang ik leef, hoor ik links waarschuwen voor iets wat al voor mijn geboorte niet meer bestond: het opkomende fascisme. Ja, er zijn inderdaad nationaalsocialisten in Nederland. Een paar. Je kunt ze bijna letterlijk tellen op de vingers van één hand. Zo heel af en toe weet een van die geestelijk gestoorden ergens een zeteltje in een gemeenteraad te verwerven. Voor zover ik weet, is zo’n zielenpoot nog nooit herkozen. Kortom, het grote gevaar van het oprukkende fascisme bestaat niet.

Even zo goed schreeuwt links al generaties lang dat de fascisten weer terug komen. Dat moeten we natuurlijk met z’n allen niet willen. Dus moet onze vrijheid – waar progressieve mensen een gigantische hekel aan hebben – flink ingeperkt worden. Want extreemrechts komt er aan! Welnee. Extreemrechts bestaat niet. Ik schreef al eerder dat wat links als extreemrechts ziet zo ongeveer alles is wat niet extreemlinks is. Vraag maar eens aan een progressief persoon hoe hij over het CDA of de VVD denkt. Die zijn, volgens onze progressieven, bijna net zo erg als de NSDAP, de PVV of het FvD.

En wat is dat extreemrechts dan wel precies? Als we even nationaalsocialisten buiten beschouwing laten – die paar geestelijk gestoorden zijn inderdaad extreem, maar heel erg links – dan is ‘extreemrechts’ een lappendeken van compleet verschillende ideologieën. Er zijn monarchisten. Republikeinen. Streng gereformeerden. En nog veel meer. Allemaal piepkleine groepjes die elkaar de tent uitvechten en liever met hun vijanden heulen dan met andere ‘extreemrechtse’ stromingen gaan samenwerken. Neem bijvoorbeeld de SGP. Niet direct wat u als extreemrechts ziet, dat weet ik. Het is in ieder geval een partij die door de meeste progressieve mensen als extreemrechts wordt beschouwd. Een serieuze SGP´er zal niet snel, zeg maar: nooit, samen willen werken met een groep die openlijk atheïstisch is. Een vurige monarchist zal opstaan en vertrekken als er een echte republikein komt binnenlopen. Het feit dat ze elkaar nodig hebben om ook maar iets te bereiken, doet voor hen niet ter zake. Er wordt niet gekeken naar de overeenkomsten, maar naar de verschillen.

Links doet dat net zo goed, maar het uiteindelijke doel is grotendeels gelijk. Namelijk, die klasseloze samenleving waarin het proletariaat regeert. Hoe dat bereikt moet worden, daar zit het verschil in. Vandaar dat het helemaal niet vreemd is dat ze op vele punten intiem samenwerken. Voor de rest zijn het gewone mensen die net zo goed naar de verschillen kijken. Ze zien mensen die niet zo progressief zijn als zijzelf automatisch als fout. Die mensen moet je niet bevorderen, en dat doen ze dan ook niet.

Ene Philips van Macedonië zei ooit: divide et impera. Verdeel en heers. Progressief links heerst al een halve eeuw zeer comfortabel op het pluche. Dat hangt (nog) af van de kiezers, dus moet je ze een beetje sturen met een boze boeman. Die boeman is ‘extreemrechts’. Wat is Wilders? Een fascist. Wat is Baudet? Net zo erg, en hij haat nog vrouwen ook. Wij Nederlanders moeten ons schamen voor het patriarchaat, voor slavernij, onze huidskleur en voor de duvel en z’n ouwe moer.

Nou, dan heb ik nieuws voor u. Slavernij bestaat in Nederland al eeuwenlang niet meer. Officieel werd deze in 1863 afgeschaft, maar dat was in de koloniën. In Nederland zelf bestond slavernij al eeuwenlang niet meer. Als een of andere potentaat met slaven in de Republiek der Verenigde Nederlanden aankwam, en er liep er een weg? Dan was hij die slaaf kwijt. In de republiek bestond geen slavernij, dus die ex-slaaf was nu vrij man. Hij werd niet opgespoord en terugbezorgd. Daar hoor je het gesjeesde meisje uit de kappersopleiding nooit over. Want dat spoort niet met haar sprookjes.

Dan racisme. Dat bestaat in Nederland ook niet. Wat is racisme? Niet ‘Oki en Doki bij de nikkers’. Da’s misschien niet meer van deze tijd, maar een gewoon kinderboekje uit de jaren-50. Echt racisme is een aparte kassa bij Appie Heijn voor zwarten. Wel eens gezien? Ik niet. Echt racisme is in een advertentie kunnen vermelden: ‘Serveerster gezocht. Als u zwart bent of mohammedaanse, niet solliciteren.’ Stranden met borden ‘verboden voor Marokkanen’. Dat is zwaar strafbaar voor de wet. Ook daar hoor je de bruine SS´er niet over. En al helemaal niet dat je dat soort borden en regels inderdaad in Amerika zag en in Zuid- Afrika, maar nooit of te nimmer in Nederland.

Patriarchaat bestaat ook niet. Matriarchaat echter wel. Kijk maar naar het onderwijs en de universiteiten. Het overgrote deel van de top daar bestaat inmiddels uit vrouwen. Vrijwel alle sociale ‘wetenschappen’ worden niet bemand, maar bevrouwd. Als een man een these indient, wordt die veel zwaarder gewogen dan wanneer een links huppelkutje een kromme these indient die politiek correct lekker scoort. Er wordt niet bij gelijke geschiktheid de voorkeur gegeven aan vrouwen. Er staat ronduit: mannen hoeven niet te solliciteren op deze vacature. Is dat patriarchaat? Volgens mij meer het tegenovergestelde.

Zonder ‘het oprukkende fascisme’ zou dat nogal opvallen. U bent goedgelovig, maar gelooft niet alles. Dus vandaar de stokoude boeman. Die niet bestaat. Die in Nederland in ieder geval nooit een voet aan de grond heeft gekregen. Want laten we eerlijk zijn en blijven: de NSB is altijd een marginale partij geweest. De enige reden waarom de NSB groeide, was de Duitse bezetting. Na de oorlog werd de NSB direct verboden en ontbonden. Zelfs een poging om haar weer op te richten is nooit geprobeerd. Er is gewoon geen voedingsbodem voor. Nederland is alles behalve racistisch of fascistisch.

Er is dus geen oprukkend fascisme. Er is een aantal uitkeringsgerechtigden met een serieus alcoholprobleem die zich daar voor uitgeven. (Alle ‘nationaalsocialisten’ die ik ooit ontmoet heb, hadden een alcohol en/of drugsprobleem. Als de NVU ergens gaat demonstreren, vragen ze haar demonstranten om niet bezopen aan te komen. Ik neem u niet in de maling.)

Nu wil het geval dat elke regering met een groot probleem een universele oplossing heeft die altijd werkt. Je moet gewoon iemand anders de schuld geven. De Argentijnse junta bijvoorbeeld deed dat door de Falkland-eilanden binnen te vallen. Dat mislukte, maar even zo goed was ze tijdens die invasie razend populair. Tijdens die invasie was er niemand die zei: dat lost toch niets op? Dit kost ons handenvol met geld dat we niet meer hebben (daarom was de junta zo impopulair). Wat krijgen we daarvoor? Oorlog met Engeland en een paar ijsklonten met schapen er op. Er waren best wel een paar mensen met gezond verstand, maar gezond verstand stond eventjes buiten spel. Net als bij ons nu.

Vandaar de angstverhalen over het oprukkende fascisme, patriarchaat, racisme, xenofobie en de verzonnen fobie ‘islamofobie’. Iedereen trapt er altijd in. Ons bruine bijtje van Bij1 smult er van als ware het Fernandez. Iedereen kan het doen, zelfs als je te dom bent om de kappersopleiding te voltooien.  Je gilt dat ‘het patriarchaat’ de macht heeft, en iedereen doet alle mogelijke moeite om dat te ontzenuwen. Zelfde over slavernij, racisme en de hele mikmak.

In een serieus debat moet degene die een stelling poneert deze kunnen ondersteunen. In de politiek is dat nergens voor nodig. Op z’n best gooi je er wat loze kretologie uit die voor bewijs moet doorgaan.  Het enige wat je moet doen, is een paar kreten onthouden en die op de juiste momenten uitbraken. Zelfs Sylvana kan het. Omdat alle media politiek correct zijn, hoeft ze niet bang te zijn voor moeilijke vragen. Dus zegt ze zonder schroom ‘Nederland is racistisch’. Een serieuze interviewer zou daarop zeggen: Oh ja? Leg dat eens uit. En dan haar antwoord tot op de grond afbreken. Een halve eeuw flower power heeft zo zijn gevolgen. Er zijn geen serieuze journalisten meer. De paar die er nog zijn, moeten bloggen, want op een andere wijze kunnen ze niet publiceren. Dus het domme ding kan zeggen wat ze wil. Het vuur wordt haar niet na aan schenen gelegd. Ze krijgt alle gelegenheid om de grootst mogelijke onzin als zijnde waarheid uit te braken.

Het moet u zo onderhand toch wel opvallen dat ‘het oprukkende fascisme’ nooit of te nimmer met bewijzen wordt ondersteund. Dat iedereen die niet progressief genoeg is een oprukkende fascist is. En toch trapt iedereen er in. Wat is uw natuurlijke reactie? Zeggen dat je geen fascist bent, en dat proberen te bewijzen. Zolang u daar mee bezig bent, hoeven de progressieven zich geen zorgen te maken over hun non argumenten.

Verder worden die totaal niet te bewijzen claims gebracht als vaststaande feiten. Nederland *IS*  racistisch. U moet het tegendeel maar bewijzen. Hetgeen u veel moeite kost, en die argumenten worden vrijwel altijd zonder mankeren van tafel geveegd. Of de doelpalen worden verschoven. Dat is de omgekeerde wereld.

In de juiste volgorde: Boer Koekoek was geen fascist. Drs. Janmaat werd er een, omdat hij in die hoek gedrukt werd. Pim Fortuyn was geen fascist. Geert Wilders is geen fascist, en Baudet ook niet.

Zonder ‘het oprukkende fascisme’ zou links koloniserende mohammedanen niet kunnen pamperen. En haar machtspositie allang verloren hebben. Het wordt hoog tijd dat het gezond verstand weer terugkeert.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, Fascisme, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, xenofobie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Linkse leugens ontmaskerd – de boeman die er niet is

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In grote lijnen ben ik het wel eens met dit verhaal.
  Maar toch….
  Naar mijn idee zit H.Numan er op sommige punten naast.
  Fascistische en zelfs nazistische denkbeelden leven nog wel degelijk. Tot voor enkele jaren dacht ik ook dat dit niet voorkwam maar ik ben er ook tot mijn ontzetting achter gekomen dat het kennelijk nooit is weggeweest.
  Het venijn zit hem erin dat ze meestal niet erg openlijk voor hun denkbeelden uitkomen.
  Lees er de reacties op dergelijke sites maar eens op na.
  Het is volgens mij ook een misvatting dat de NSB slechts een marginaal verschijnsel was, het is verneukeratief om daarbij alleen naar de ledenaantallen te kijken, zo was het vanaf 1935 voor ambtenaren verboden om lid te zijn. Je kunt echter ook zonder lid te zijn wel achter bepaalde denkbeelden staan.
  En antisemitisme is A) veel groter geweest dan vaak wordt aangenomen en kwam ook in andere landen dan Duitsland op grote schaal voor, en B) ook vandaag de dag leeft dat nog wel degelijk, alleen niet meer zo openlijk als dat het vroeger het geval was, dat wil echter niet zeggen dat het weg is.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jules Vismale zegt:

  Ik trap in elk geval NOOIT meer in al die linkse leugenpropaganda’s over racisme, fascisme, xenofobie, islamfobie etc. want als je mensen te vaak voor de gek houdt luidt er een Bijbels gezegde dat ongeveer zo klinkt: Zoals een hond terugkeert naar zijn eigen braaksel, zo herkauwt een dwaas zijn dwaasheid (Spr. 26: 11).

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Foutje….Het oprukken fascisme is links………………..Ze noemen zichzelf socialist !

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  m/z oprukkend

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Oprukkend fascisme vinden we als vanouds bij links; bij links zien we het verlangen vrijheden (bv. die van meningsuiting) in te perken, ook zou links graag onwelgevallige ( zeg maar niet politiek correcte) denkbeelden domweg verbieden (Orwelliaanse gedachtenpolitie). Links doet er ook alles aan om te voorkomen dat de onwelgevallige mening gehoord kan worden – waarbij het doel de middelen heiligt – zonodig wordt de politieke tegenstander met geweld het zwijgen opgelegd bv. middels het inzetten van de linkse stormtroepers antifa (de SA van deze tijd) of door een labiele figuur uit eigen kring als een soort manchurian candidate tot moord aan te zetten (de moord op Pim Fortuyn). Het zaaien van verdeeldheid waarvan men zo gaarne ‘rechtse populisten’ beschuldigt is van oudsher een links instrument, vandaar ook de regelrechte uitsluiting van andersdenkenden (cordon sanitaire). Verder heeft links akelige totalitaire trekjes bv. alle millieu-onzin die men U dwingend wil opleggen U moet van het aardgas af, U mag geen vlees meer eten. Een ander navrant voorbeeld is hoe bij Uw dood Uw stoffelijke resten (waarbij het om Uw organen gaat) automatisch staatseigendom worden. Zo zien we hoe juist hedendaags links gebukt gaat onder alle symptomen van fascisme. om dit voor U verborgen te houden liegt men er op los en roept men om ’t hardst dat de politieke tegenstander een fascist is. Extreem rechts bestaat weliswaar niet maar is de gedroomde vijand van links wat moesten ze zonder, de pijnlijke leugen dat fascisme iets van rechts i.p.v. iets van links zou zijn zou dan steeds moeilijker vol te houden worden. Ik stel dan ook dat fascisme gewoon een ander woord voor linksisme is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Die Numan, hij is goed.

  Like

 7. De NSB´er bestaat niet meer?
  Volgens Numan: “Na de oorlog werd de NSB direct verboden en ontbonden. Zelfs een poging om haar weer op te richten is nooit geprobeerd. Er is gewoon geen voedingsbodem voor.”
  Volgens mij zijn een aantal kopstukken uit de toenmalige elite na de oorlog ondergronds gegaan.
  Nu hebben ze een Deep State gevormd. Lees alle stukken over pedofilie Demmink. En je ziet hoe de elite zich heeft ingevreten in alle systemen en elkaar afdekken. Dat is voor mij de huidige NSB en iedereen die aan dit spel meedoet en dat zijn er héél veel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s